сряда, 6 юли 2011 г.

ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ (ЧАСТ 16)

ЮДЕИТЕ РАЗЧИТАТ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПРИЗНАТЕЛНОСТТА НА НАРОДИТЕ.
Когато извършим нашия държавен преврат, ще кажем на народите: “Всичко беше извънредно лошо, всички страдаха, но ние унищожихме причините на вашите мъки: политическите гонения и различия, границите, различните монетни системи. Няма съмнение, че вие сте свободни да произнесете над нас вашата присъда, но, нима тя може да бъде справедлива, ако вие я потвърдите, преди да изпитате това, което ние ви даваме?”... Тогава те ще ни възвеличаят и в единодушен възторг от надежди и упования, ще ни понесат на ръце.Гласуването, което направихме оръдие за нашето възцаряване, като приучихме към него дори най-долните членове на човешките общества, ще изпълни своята служба и ще изиграе този път своята последна роля като чрез единодушно гласуване народите ще изразят желанието си да се опознаят с нас по-отблизо, преди да ни присъдят.
. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство. ( Протокол 10 ) 
   Време е онези политици и техните поддръжници, които искрено искат свобода, да се съберат и да спрат разправиите за незначителни, изфабрикувани от Илюминати различия. Всички вие, без изключение сте използвани за воденето на измислена политическа война ! През последния век в много т. нар. "демократични страни" политическата битка се провеждаше и провежда между леви, десни и центристи, докато през цялото време едни и същи хора дърпат конците на всяка политическа кукла. Събудете се ! Елементи от Фабианското общество манипулират партиите на трудещите се, а профсъюзите и други "работнически" организации , било то политически или не, се използват за внедряването на диктаторското Световно правителство, като в повечето случаи те дори не осъзнават как са използвани :

ЮДЕИТЕ ЩЕ УВЕЛИЧАТ РАБОТНАТА ЗАПЛАТА И ЕДНОВРЕМЕННО ЩЕ ПОВИШАТ ЦЕНИТЕ.
Ние ще увеличим работната заплата, но това няма да принесе никаква полза на работниците, защото в същото време ще предизвикаме поскъпване на предметите от първа необходимост, уж като резултата от упадъка на земеделието и скотовъдството. Освен това, майсторски и дълбоко ще подкопаем изворите на производството, като насочим работниците към анархия, като ги приучим на спиртни напитки и заедно с това вземем мерки, за да прогоним от земеделието всички интелигентни гоевски сили.
А, за да не могат гоите преждевременно да забележат истинската страна на нещата, ние ще я прикрием, като представим работата уж като стремеж да се услужи на работническите класи и на великите икономически принципи, за които нашите икономически теории водят дейна пропаганда. ( Протокол 6 )

    Зад този опит за завършване на "великото дело на епохите" стоят някои от същите мистични учения на инфилтрираните Илюминати и техните мистични школи, възникнали още по време на Древен Египет и Вавилон. На едно ниво Новият световен ред изглежда ще включва коронясването на "Месия", Второто пришествие на царя на света. Този нов Месия изглежда ще бъде някой (поне в заблудените представи на Илюминати) който твърди, че има кръвна връзка с цар Давид през Исус, Мария-Maгдалена и тяхното поколение. Друга цел на Новия световен ред е установяването на единна Световна църква - основаваща се на вярванията на тамплиерите. Както казвам, няма значение дали вярвате на тези хипотези, следвани от Илюминати, тъй като докато те вярват в тях, всички ще бъдем засегнати. Те не са глупави, но са много странни хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.