петък, 1 юли 2011 г.

EГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ (ЧАСТ 14)

    Правителствата не управляват света - това е дело на Илюминати. Човек дори не може да се кандидатира за президент в собствената си партия в САЩ - без огромни суми зад гърба му и без масирана финансова подкрепа няма никакъв шанс да се състезава за президентския пост. Веднъж като приемеш това условие, има услуги, които трябва да се заплащат, но ако не искаш да играеш играта, няма да бъдеш подкрепен по никакъв начин от финансистите. Моята препоръка е при възможност да гледате филма "Измамата на Обама" (The Obama Deception) на известния разследващ журналист Алекс Джоунс, за да си съставите по-пълно картината, която ви описвам. Политиците обикновено не са посветени в целия заговор на Илюминати, дори да са от техните по-ниски нива. На тях само им се казва онова , което трябва да знаят, а поканените на срещите на "Билдерберг" са длъжни да поддържат курса на Илюминати по възможно най-добрия начин за управлението на света.Постоянният изпълнителен директор на "Група Билдерберг" командва парада, като положението е същото и в останалите организации-паравани. Между другото, един от поканените на срещата на "Билдерберг" в Баден Баден през 1991 г. бил тогавашният губернатор на Арканзас, някой си Бил Клинтън, който впоследствие стана президент. Той нямаше да стане, ако елитът не е искал това. 
    Целта на Илюминати е въвеждането на световно правителство, на което ще бъдат подчинени всички континенти. То ще диктува външната политика и ще контролира световната армия. Основа на всичко ще бъде една световна централна банка, основаваща се на принципите на днешните централни банки и ще има единна валута, изцяло под техен контрол. Те биха искали да стигнат и по-далеч и буквално да превърнат хората по планетата в роботи по начини, които ще отбележа. Ако се вгледате в днешния свят, вие виждате, че отделните нации губят възможността да взимат решения по отношение на гигантските икономически блокове като Европейския съюз и Северноамериканското споразумение за свободна търговия ( NAFTA ). В Европа вече има страни, приели еврото за своя валута, а и други се движат в тази посока. Фигурите започват да се придвижват по дъската в подготовка на "ужилването". За да се разбере загадката, забележете също колко политици, които се противопоставят на това унифициране и загуба на национален суверенитет, внезапно се оказват дискредитирани и лишени от власт. Най-ярък пример за това бе Маргарет Тачър. През май 1989 г. "Спотлайт" съобщава, че на срещата на "Билдерберг" същия месец е решено тя да бъде отстранена като премиер на Великобритания заради "отказа й да предаде суверенитета на Великобритания на Европейската свръхдържава, която предстои да се появи през 1992 г." Точно това стана, когато през 1990 г. тя бе отстранена от поста й в нейната Британска консервативна партия. Това не бе нищо друго, освен удар на Илюминати за улесняване пътя на САЩ към Европа. А така нареченото "Споразумение ГАТТ" ( общо споразумение по митническите тарифи и търговията ), което разширява границите на "свободна" световна търговия е друго творение на елита на Илюминати за унищожение способностите на държавите да взимат самостоятелни решения в областта на икономиката.
    Планът на играта е следният : Илюминат работят за пораждането на конфликти по целия свят и на всички нива. Сега това се превръща в неудържим стремеж. Те подкопават и световната икономика, която контролират ( намирате ли прилики между сегашната криза и "Великата депресия" от миналия век ? ), за да унищожат и малкото останало у населението доверие към политици и правителства. Илюминати са се погрижили хора с ограничени възможности, интелект и прозорливост - марионетки - да достигнат политическите върхове, което води до две основни последици. Гарантирано е, че те ще са лесни за манипулация от "съветниците" на илюминатите, които действат зад кулисите, а очевидната им липса на способности би спомогнала за още по-голямото намаляване на доверието в политиката и политиците. Планът винаги е целял точно това, за да се подготви поредния икономически крах, в основата на който винаги са Илюминати


Казаната вражда още повече ще се усили при икономическите кризи, които спират борсовите сделки и вървежа на промишлеността. С всички възможни средства и с помощта на златото, което е изцяло в нашите ръце, ние ще създадем всеобща икономическа криза и ще изхвърлим на улицата цели тълпи работници, едновременно във всички страни на Европа. Тези тълпи ще се нахвърлят с наслаждение да проливат кръвта на ония, на които те с простотата на своето невежество завиждат и чиито имущества ще им бъде тогава възможно да ограбят. Те няма да засегнат нас – юдеите, защото нам ще бъде известен денят на нападението и ще вземем мерки за запазване. ( Протокол 3 )

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.