четвъртък, 31 март 2016 г.

Пси бойци: Джо Макмонигъл не открива Атлантида в Крит

В обширно интервю за канал Paphos-TV Д.Ноулс и съпругата му Линда Лебланк, ръководители на организацията "Психогносия" заявиха, че работят с един от най-талантливите хора в света. Той е майсторът, овладял техниките "далечно виждане", бившият военен и знаменит медиум-шпионин на САЩ Джоузеф Макмонигъл.
Знае се, че руската и американската армии дълги години полагаха много сериозни усилия, за да изследват възможностите на пси техниката "виждане от разстояние". Овладяването на екстрасензорния феномен, наречен още "дистанционно наблюдение", дава хиляди възможности за получаване на недостъпна по други начини информация. По този въпрос Макмонигъл написа 4 книги за работата си в Американския Департамент по отбрана. След пенсионирането си той основа фирма, която осъществява дистанционно наблюдение на отделни лица и компании.
Медиумът е работел само по координатите от карта, дадени от специалисти, които твърдят, че Крит е част от Атлантида. В своя доклад след сеанса Макмонигъл описа онова, което вижда под водата в радиус на две мили - преди 10000 години и сега. Медиумът не е имал какватао и да била друга информация, своите задачи той е получил в запечатан плик, като никъде не е спомената думата "Атлантида" или "Кипър".

Докладът на Макмонигъл

Преди 10000 години на посоченото от картата място се е намирал продълговат остров, дълъг около 235 км и широк 65-75 км. От двете му страни са се издигали високи планини. Медиумът описва голям централен град с много жилищни сгради и улици, започващи от центъра му. "Градът е гъсто населен и добре организиран. Има много канали и реки, висящи градини. Много градини с плодни дървета, всички те отлично оросявани. Въздухът е изпълнен със свежест".
Макмонигъл подробно описва вижданите навсякъде произведения на изкуството - статуи, фризове по домовете, мозайки, картини, декорации от камък и дърво. "В този град няма насилие. Чувствам, че в него няма военни, има мир и изобилие от храна. Чувствам, че всичко е подчинено на акуратността, чистотата и изяществото. Температурата на въздуха е 24-27 градуса, климатът е мек, влажността нормална. Духат леки югоизточни ветрове. Градът е обкръжен от многобройни езера. Това е страна на водните чудеса, свят на водата. Виждам кораби и лодки с разнообразни размери и форми. Народ от мореплаватели. Хората са много богати, защото търгуват. Корабите им са изящни, но в същото време толкова устойчиви, че преплуват океана. Изглеждат като нас - между 150 и 175 см. Почти всички са с кафяви меки коси, зелени или кафяви очи, сините са рядкост. Говорят език, приличащ на шумерски, но от видимо по-ранен период. Писмеността им е по-стара от шумерската. Изглежда като плавен ръкописен шрифт, който не съм виждал никога досега. Няма гласни, но те се произнасят. Математиката им е като нашата, но нямат нула".
По думите на медиума те са умеели да правят сложни хирургически операции, но са предпочитали естествените лечебни методи. Живеели са около 100 години. Семействата са се състояли обикновено от четирима. Религията е монотеистична. От пет до девет години децата учат в храмовете или школите, а след това продължават при избран от тях учител.
На въпроса какво вижда на това място в настояще време, Макмонигъл казва, че сега там има само вода. Под водата вижда покрити с пясък руини.
Макмонигъл класифицира древния град от времето до шумерския период или около 3500 пр.н.е. С една дума, той не е Атлантида и дори при подводните експедиции да бъдат открити останки, те няма да имат нищо общо с легендарния остров, описан за пръв път от Платон и търсен до днес.

По материали от Свръхестественото

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.