вторник, 15 март 2016 г.

Кой владее Луната? Версията на В. Ажажа


Според една от съществуващите уфологични хипотези Луната сега е дом не на една, а на няколко извънземни цивилизации, които взаимодействат там точно както на нашата планета има различни човешки култури.
 

Ето какво мнение за тази хипотеза изрази руският уфолог В. Ажажа: "Следите от културата и технологиите в различни части на Луната се различават значително. И на Земята човешките същества имат различни култури, но те не се различават съществено. В основните характеристики на сградите и автомобилите при руснаци и американци си приличат. А самолетите изглеждат еднакви по целия свят.

Оказва се, че на Луната има различни начини за правене на нещата. Ако в кратера Тихо няма нито един пример на "X-дрон", то в другите части (особено в областта на кратерите Кинг и Гийо) те са в изобилие. В Алпийската долина има изобилие от поразителни примери на архитектурни конструкции, посадени на високи плоски платформи, същата особеност видях само на още едно място на Луната - в друга долина, за съжаление, на ръба на видимата част.

Появата на струя от кратера - също е може би техническа култура, свързана с определени зони. Високи кули по върховете на планините са наблюдавани в зоната Булиалда, а не навсякъде.

И накрая, коренно се различават средствата за транспорт, ако се приемат като критерий добре документираните доклади за НЛО и ако всички те използват Луната като междинна база. Да разгледаме крайностите: метален диск с диаметър 15 фута, създаващ  електромагнитни ефекти, и сферичка с неясни очертания, изглеждаща нематериална, променяща формата си и снижаваща се, като че разузнава над надземни съоръжения.

Моето заключение: космически раси от две или повече планети са на Луната, а може би те се сменят през определено време (една - "идва", а друга - "отива"). Логично е да се предположи, че от Луната се интересуват не една, а няколко раси. Ако извънземните цивилизации имат поне бегла прилика с нас, тогава можем да очакваме, че една и съща култура с голяма бързина ще разпространи плодовете на своите технологии по областите на своите "семейни земи" (както се разпространява газа, за да запълни вакуума).

На местата, където не се вижда на Луната, чертите от определена култура, вероятно се намират извън границите на тази цивилизация. Ако извънземните, които живеят на Луната имат подобна на нас черта, а именно използването на принципно сходни конструкции за инженерни обекти на планетата - тогава хипотезата по-горе би трябвало да е точна".

И логично е, че всяка цивилизация може да има присъщи само за нея технологии, архитектура и култура. Затова версията на В. Ажажа не е лишена от основание, откакто на Луната са открити както различаващи се по архитектурата съоръжения, така и съвсем различни летателни апарати и други изкуствени обекти.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.