понеделник, 28 март 2016 г.

КУХАТА ЗЕМЯ, ЧЕТВЪРТИЯТ РАЙХ И НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД



Веднъж, в разговор посочих като пример за човешкото невежество древната идея, че Земята е костенурка и ние живеем върху черупката й. Събеседникът ми каза - Е, не се знае, може пък да се окаже вярно... Не мисля, че имаше нещо конкретно предвид, но на мен тази идея ми се загнезди в главата и отново се сетих за нея, когато узнах идеята за кухата земя.
Оказва се, че тази идея никога не е напускала митологията на северните народи, както и , по странни неведоми пътища, свещените писания на Индийския континент - Ведите.
За да не стане този пост дълъг и скучен , не мога да се спирам подробно на всички източници на информация, но ще  дам някои линкове по-долу. Статията в Уикипедия също е доста информативна, особено в историческата част.
en.wikipedia.org/wiki/Hollow_Earth
Най-големият шум в наше време се вдига през 1947 г., когато на 19 февруари
Адмирал Ричaрд Бърд осъществява полет над северния полюс и попада в отвор,
който води до вътрешната земя. Той успешно се завръща и донася послание от срещата си с много напреднала цивилизация от вътрешността на земята.
Адмиралът бил подложен на всевъзможни медицински прегледи и военни разпити
и след като не се доказало, че е луд или болен , бил накаран да положи военна клетва и така неговата история остава засекретена.
Не зная точно коя година, но около края на миналия век, се открива неговия дневник и бива издаден в САЩ. Какво пише в него?
По време на полета 1700 мили отвъд северния полюс, Бърд докладва по радио връзката, че под него вече няма ледове, а зелени планини, езера, реки и даже, че
вижда някакво странно животно наподобяващо мамут. През 1956 същият адмирал повежда втора експедиция, този път в Антарктида, 2300 мили отвъд южния полюс. В дневника му е записано - "тази експедиция откри една огромна нова страна".
Някои подробности от първата експедиция до северния полюс:
Бърд бива посрещнат от човешка раса с много по-висок ръст, наричащи себе си
Ариани (или Арийци) и технология далеч надминаваща нашата. Старейшините на Агарта (вътрешната Земя), обясняват, че той е бил нарочно допуснат с цел да отнесе послание до хората на повърхността. Арийците никога не са се намесвали в делата на надземните, но се налагало да вземат отношение, след като хората овладявата атомната енергия и я използват за унищожителни цели. Те се опитват многократно да разговарят с лидерите на нашия свят, но , цитирам: "между вас има такива, които биха по-скоро унищожили целия свят, отколкото да се откажат от властта, която имат..." Според тях ние сме подминали повратната точка и няма връщане назад. През 1945 те изпращат на повърхността своите "Flugelrads" (летящи колелета или чинии - впрочем техният език бил близък до немския и особено до санскрит?!), но те биват посрещнати враждебно от военните.
Арийците предупреждават, че над света е надвиснала тъмна ера и че Втората световна е била само началото - няма да помогнат армиите, няма да помогне и науката, докато от света не остане шепа народ, който ще научи урока си и ще потърси отново съкровищата на човешката раса. Дотогава те ще бъдат на сигурно място при тях - в недрата на планетата.
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem,” “Visit the interior of the
earth and rectifying (purifying) you will find the hidden stone.”  - Посети вътрешността
на Земята и чрез пречистване ще намериш скрития камък" - V.I.T.R.I.O.L -  формула на
алхимиците.
Митовете и легендите, както и дневника на Адмирал Бърд, (а има и още разкази на очевидци-риболовци, случайно попаднали в отвора,) описват невероятни подробности от този скрит свят - чудните плодове с огромни размери, красотата на хората и природата, вътрешната омиротвореност и мъдростта на обитателите и т.н.
Който се интересува - нека прочете.
Много любопитна е и връзката на вътрешната Земя с обществото Туле - дългокосите ясновидки, живеещи 600-800 години подобно на библейските отци (това обяснява нечовешки дългите им коси).

През 1944 в Антарктида (навярно на немската база, която има връзка с вътрешната
земя) са били откарани 10000 украинки, които заедно с 2500 подбрани арийски
мъже е трябвало да сложат началото на една чиста арийска раса - раса на майстори на Врил енергията, които да установят Четвъртия Райх (по 4 жени на германец!)

Умеещите да манипулират Врил живеят  поне 600-800 години като изглеждат на не повече от 25-40. Врил е Силата на живота, за която се говори в дохристиянските религии на северните народи и която идва от Мрака, от Нищото.
Дали нашият Бай Мильо има същото предвид, като казва, че "Творецът е Мрака - оттам излизат енергиите..." (в мин. 1.00 на  интервюто -

conspiracii.blog.bg/novini/2012/06/19/vmesto-blagodaria.969943
)

Новината е, според  данни от една от все още живите Туле жени, на 170 години с вид на 25, Сигурно е, че този план не се осъществява, поради намесата на други раси. В резултат след известно странстване във времето и космическото пространство, няколкостотин жени и деца наскоро са се приземили в Австрия и са под прикритие. Те имат перфектни тела и владеят петото измерение.
Врилогията не дели Вселената на добро и зло, както ние, а на ред и хаос.
Това звучи познато:
Ред от Хаоса или "Ordo Ab Chao" (мото на свободните зидари).
Наскоро гледах един стар филм от 68-ма година, където, след като нарежда разстрела на 80 цивилни мъже на окупиран гръцки остров, немският офицер обяснява: "вие навярно ме мислите за садист... но моята мисия е мисията на Германия - да въведа ред в Европа".
Това звучи твърде актуално. Дали новината за приземилите се в Австрия чисти арийци е в пряк или преносен смисъл не знам, но  Германия никога не е губила войната (затова пък губят нейните съюзници!, макар че това е друга тема).
Силите, стоящи зад нея, скрити в дълбока нелегалност, сега като подводница изплуват и набират мощ, превръщайки Обединена Европа в Четвъртия Райх, каквато беше и първоначалната идея. В Америка славно но не и бавно се установява диктатура, а на Китай и Русия не им трябва много, за да влязат в редиците на Новия Световен РЕД.
Забележка:
Накрая може да се окаже вярно,  че Ангела Меркел (в буквален превод името означава "ангел, управител на пазара"- не съвсем неточно, нали) е наистина дъщеря на Ева Браун и Адолф Хитлер, а самият Хитлер пък незаконен син на Ротшилд...както казват слуховете...тук на Повърхностната Земя и най-високите идеали се превръщат в семейна драма.
--------------------------------
линкове:
www.sacred-texts.com/ufo/hollow.htm

formerwhitehat.wordpress.com/2012/06/27/of-thule-vril-and-aryan-people-from-the-past/
www.vrilology.org/questions__answers.htm
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.