сряда, 23 март 2016 г.

Пацуцу - рептилоидният "бог" на англосаксонския "eлит


Знаете ли каква е тази странна статуя, монтирана на покрива на сградата на Института за съвременно изкуство в Лондон? Показателно е, че подобна статуя, но много по-малка, била открадната от иракския Национален музей в Багдад, заедно с много други артефакти по време на Британско-американската инвазия в тази страна. Друга такава статуя има във френския Лувър.

И така, това е Пацуцу, един от доста странните "богове" на древна Месопотамия. А фактът, че сега този рептилоиден бог е постоянно пребиваващ в Лондон дава основание да се предполага точно кой е свързан с генетичната линия на англосаксонския "eлит".

Ето какво пише за Пацуцу авторът, криещ под псевдоним "Архиваря" в своята книга "Война на световете": "Пацуцу (Пазузу) е разярен демон от рептилоидната раса. Понякога е изобразяван с тяло на скорпион, глава на дракон, лъв или змия, с крила на скакалци, има рога на главата му, гребен, опашка, орлови лапи, често изобразяват змия около краката му. Дясната ръка е вдигната лапа, а лявата е настрана. Не, това не е "римски поздрав". Пишат, че жестът символизира живота и смъртта, създаването и разрушението. Но кой знае наистина какво значи този "римски" жест. "Обречените да умрат те поздравяват, Цезаре". Хм.

Пацуцу. Демон на буреносния югозападен вятър, носейки смърт и мор. Пацуцу е почитан като бог в шумерските и вавилонските империи на древна Месопотамия. Той и братята му са били известни като Себету (на вавилонски Исиру), като група от същества, които бог Нергал въвежда в битката след края на войната, за да разпространяват разрушителната сила на мора, болестта и глада като "окончателно решение". Както се твърди, той може да изпълни всяко желание на този, който го повика от Земята чрез определен ритуал. Във вселенската йерархия на месопотамските демони Пацуцу е смятан за един от най-мощните, лесно придвижващи се, както от подземния свят към земята, така и в паралелните светове, или както бихме казали днес - измеренията ...

Сред неговите подвизи са сринатите до основи градове Ур и Урук, от които сега са оставени само спомени под формата на купчини от глина и чакъл. Тези изображения под формата на многобройни гаргойли, присъстващи на християнските църкви и катедрали най-вероятно изобразяват точно него ...

Някои теософите твърдят, че Пацуцу е един от 14-те ангела, които са били на страната на Луцифер във войната срещу Бога. Когато Луцифер бил хвърлен в ада, и четиринадесетте бивши ангели станали демони".

Ето какви са били боговете-създатели на някои от народите на Месопотамия, въведено от нехуманоиден разум на нашата планета. Именно за този им проект разказва Библията, не за създаването на човечеството, което вече е съществувало на Земята, а за въведените от влечугоподобните техни роби и слуги. И именно от тях водят своята генетична линия представителите на юдео-англосаксонския "eлит": кралските династии със "синя кръв" и най-богатите финансово-олигархични кланове на Земята.

Смятате ли, че появата на статуята на Пацуцу в Лондон е само случайност? Ами тогава внимателно да разгледаме драконите в лондонското Сити.











Да, и Институтът за съвременно изкуство в Лондон, според отделните елементи на своята архитектура е по същество един прикрит храм на Пацуцу.




Англосаксонският "eлит" дори вече не крие нито своите "богове-създатели", нито тайната на своя произход. Само слепите не виждат всички тези техни "знаци" и не разбират защо англосаксонския "eлит" се отличава с толкова жестока и човеконенавистна политика, жажда за богатство и за власт над света. Всички онези, които служат на този "eлит"  са не само предатели на човечеството, но и доброволни роби на своите влечугоподобни господари.
 
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.