сряда, 2 март 2016 г.

Вече е в разгара си тайната чипизация


През юни 2014 г. учени от Технологичния институт на щата Уайоминг публикуваха сензационна информация, която показва мащаба на тайно провежданата чипизация на населението на САЩ - като част от създаването на "нов световен ред". Статията е публикувана в един от интернет порталите със заглавие "Анализ на разпространението на имплантирани RFID чипове сред различни групи от населението на САЩ" и тя се базира на изследване, проведено от учени в тази област.

Като цяло, в хода на проучванията са били сканирани 2955 души, от които при 997 са открити имплантирани чипове. Интересно се оказва и разпределението на импланти по участъци от човешкото тяло. При повечето от тях - 55%, чиповете били в зъбни пломби. По-нататък разпределението е както следва: в имплантираните винтове се оказаха 16% от вградените чипове, в тазобедрената протеза - 11%, в коленните протези - 8%. В ръцете са имплантирани 7% чипове и 3% са били имплантирани устройства за контрол и управление на труда.

Проучването сред хората, в чиито организми са били имплантирани чипове показа, че по-голямата част от тях дори не го подозират. Анализ на данните, получени от изследователите, позволява да се установи началото на мащабна тайна чипизация сред населението на САЩ. Разпределението на чиповете, открити при хората разкрива начините, по които се провежда това чипиране. Също така, учените са направили предварително заключение, че на около 1/3 от гражданите на САЩ са имплантирани чипове, но повечето от тях не знаят нищо. Най-интензивно тези процеси са отбелязани в щата Уайоминг, където има масова чипизация на учениците, а много родители казват, че тези дейности са извършени от американски правителствени агенции без тяхното знание. В същия щат е вече в пълен ход тестване на специална програма за масова чипизация на цялото местно население. Има решение на властите, издали специален указ, с който се предвижда задължителна чипизация на всички държавни служители, представители на правоприлагащите органи.

След "нормализирането" на програмата в щата Уайоминг, тя ще бъде приетa на цялата територия на Съединените щати и в други страни от англо-американската империя. Според новия закон, започвайки от федерални и общински служители до обикновените работници - всички ще бъдат задължени да имат подкожни чипове. И това е само първият етап на масовото чипиране. В същото време, от чипираните граждани на Уайоминг са получени оплаквания относно здравето. Много от тях след чипирането чувстват постоянна умора, безсъние и тревожност.

Глупаво е да се мисли, че чипирането на населението се ограничава само с територията на англо-американската империя, въпреки че там чипизацията без съмнение върви с най-бързи темпове. Но и други "цивилизовани" западни страни се опитват да са в крак с "лидерите". Така например, подобни закони за масова чипизация, която ще се проведе в рамките на следващите две години, са тайно одобрени от властите в страни като Италия и Швеция. Техните граждани също като американците ще бъдат задължени да минат през процеса на задължителното чипиране.

Още тази година в САЩ, Италия и Швеция се планира чипизация на всички новородени и на държавните служители. А през 2017 г. - на останалата част от жителите на тези страни. През 2018 г. срещу онези, които отказват имплантирането на чипове ще се прилага строги санкции, включително глоби и затвор. Това е този "Западен Рай", към който така упорито ни дърпат либералдемократите.

Но ние не трябва да мислим, че у нас тези процеси са напълно замразени. Сред длъжностните лица, служителите по сигурността, учените и лекарите все още има корумпирани служители на световния "eлит", които по заповед на своите господари, с полуистини или лъжи се опитват да въведат чипиране и в нашата страна. Просто не разбирам на какво те се надяват за самите себе си, ако слугите на тъмнината бъдат в състояние да създадат на Земята за човечеството тотален "електронен концлагер"?

Слугите на тъмнината не трябва да забравят, че в плановете на техните господари има такава точка като намаление на световното население на  500 милиона души. И със сигурност не всички от тях, а особено техните роднини и приятели попадат в допустимата "квота" за слуги на световния "eлит". И няма съмнение, че в началото ще ги използват за  мръсната работа, а след това ще се отърват от тях, като от "отпадъчен материал".

Поради това, докато не е още твърде късно, ние - обикновените хора, е необходимо да започнем борба срещу тази глобална паразитна  пирамида на властта и нейните престъпни планове.

И ако не искате да се превърнете в напълно управляван киборг, чиито "собственици" за неподчинение могат по всяко време да изключат, то е време открито да го заявите. Не забравяйте, че закона за свободната воля ще ви запази правото на различна съдба, а нарушението на този закон ще бъде спряно от високо развити цивилизации. Но за да го има това, трябва да декларирате своя избор. Без всичко това, те не могат да ни помогнат. Това са законите на Вселената, и слугите на тъмнината са напълно наясно с това, за разлика от вас.
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.