петък, 3 ноември 2023 г.

Отмина потенциално опасна дата. Какво се случи и какво предстои?

 Все още не е напълно ясно как сработи декларацията на системата относно датата 26-10, за която имаше указание още през 2020 г. в анонсите за филма "Лакшми". В същите анонси бе указана и датата на първия крупен военен конфликт на територията на Украйна с датата 24-02-2022 г. 

Ако си спомняте, в този меморандум ставаше дума и за някакво бомбено шоу за целия свят. Това шоу се случва сега на територията на ивицата Газа. На 25-10-2023 г. Бенямин Нетаняху (премиер на Израел) направи изявление пред журналисти, в което потвърди, че планът за сухопътната операция вече е утвърден и подписан. И още същата нощ, на 25-ти срещу 26-ти първата колона от израелски танкове нахлу на територията на ивицата Газа. Бе проведена първата сухопътна операция. Както може да се види, тактиката им вече е променена: няма крупно нахлуване на чужда територия, но тази операция следва подобни стъпки. А следващата стъпка се случи вечерта на 27-ми - около 19 часа ивицата Газа бе подложена на масиран огън по земя, от въздуха и откъм морето. Операцията "Железни мечове" започна, при това именно на 26-ти октомври 2023 г. 

Ние знаем какво искат адептите на системата. Ние разбираме, че те ще превърнат въпросния регионален конфликт в крупен и пълномащабен военен конфликт между всички страни в този регион - като минимум. А глобалната цел, както добре знаем, е създаване на прецедент за започване на трета световна война. Ние виждаме всичко, ние разбираме всичко и няма да седим със скръстени ръце. Запазваме своя позитив, енергийната си безопасност и правим всичко по нашите сили, за да не бъдат реализирани най-страшните планове на илюзорната матрица.

За припомняне 

Системен меморандум със зашифрована дата на старта на "спецоперацията в Украйна" https://neonula.blogspot.com/2023/04/blog-post.html


Още един зашифрован системен меморандум  https://neonula.blogspot.com/2023/05/blog-post_9.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.