понеделник, 13 ноември 2023 г.

Фермата навярно очаква нов пастир

 Отдавна тече информация, че нашата планета е завладяна. Това е станало преди много хиляди години и както се оказа, за нашествениците ние сме в ролята на селскостопански животни, които се използват най-вече за получаване на енегийна храна за нашествениците. Освен това на хората са блокирали спомените за минали въплъщения и им ограничили други изначално заложени способности, за да могат да ги държат под пълен контрол, подобно на послушни хамстери. Тъжно е да се осъзнае, че за някои други раси човекът е тъпо и безсилно животно...

А какви са тези завоеватели, за които сме толкова от значение? В това завладяване са взели участие не само представители на негативната система, но и на положителната. И тези светли сега се опитват да ни обяснят как сме замърсили планетата и не се стремим към високи вибрации... Те добавят, че и други цивилизации били заразени, като например световете на Орион, откъдето при нас дошли неприятелски настроениете Драко. Те също станали жертва на заразяващата сила, която може да се нарече "сила на антисвета". Нашите светове са изпълнени с животврни енергии, но съществува и антисвят.

Много отдавна, когато повече от сегашните светове още ги е нямало, с някаква цел е бил създаден изкуствения интелект и ръкотворните процеси излезли извън котрол. Създателите на ИИ осъзнали какво са надробили, опитали да изолират зоната с поражения, но безконтролно развиващите се форми техногенен живот могли да съществуват само за сметка на външни източници на енергия. Поради това започнала безконтролна експанзия. Създателите на ИИ не могли да го удържат, но те успели да насочат това разширение в определено русло.

Освен ръкотворните сили има и още една. Нейното проникване в живите светове станало някъде от върха, на много високи честоти, които изобщо не са вредни за чуждата раса, както мнозина сега твърдят. Тази сила (за удобство да я наречем "Странници") действително обитава в зоната на високите честоти. Тези високочестотни паразити успели да проникнат даже във Висшия Аз, след което започва контрол над съзнанието, поведението и т.н. А после някаква техногенна структура се обединила с въпросните "Странници", след което започнала да се разпростира  нашите светове. Трудно е да се каже кой с кого е сключил договор, но от даден етап те започнали да действат обединени. А след това към тях се присъединили вече завладяните светове, които станали управляеми. Лъжата извършила своето дело - живите същества попаднали в плен. 

Във високовибрационните светове започнали да се появяват ренегати, които били непризнати в собствените им светове гении, занимаващи се с небезопасни научни изследвания. Те предложили добри технологии, като по този начин искали да докажат на "тъпите" цивилизации гениалността на своите идеи, за сметка на доброволно отдадена енергия. Така започнал нравствения и духовен упадък. И тогава техногенните се научили да използват получената високовибрационна енергия за създаване на изкуствено същество - робот, на кгото отгоре била надяната жива енергийна дреха. Външно - високодуховно същество, а вътрешно - управляем биоробот.

Незавладяните светове възприемали тази същност като своя; съществата от такива светове даже не подозирали за съществуването на антисвят. А това улеснило изпратените биороботи постепенно да завладяват техните територии, подчинявайки живите души. 

А щом съществуват много светове - то има и някакъв световен съвет. Нашите правителства и съвети били взети от тях, по тяхна аналогия... Така Големият Галактически Съвет дълго време не предприемал нищо, понеже на върха му били като зашеметени. Това напомня за паралелни светове, където всяка група лобира за своите интереси, без да се отчитат последиците за обществото. 

Явно скоро висшите кръгове на този съвет са решили да сменят стопанина на тази ферма, но старите "богове" се съпротивяват ожесточено и не желаят да делят с никого събрания от тях гавах. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.