сряда, 19 юли 2023 г.

Искат да превърнат хората в костюми! А в бъдеще време да бъдем заобиколени от побеснели!

 Споделяне от собственик на компания за изкуствен интелект (ИИ): "Аз съм учредител на компания за ИИ, ние изучаваме разработки на НЛО, ИИ, 5G, 6G, квантови технологии, интернет на нещата... Написал съм книга, в която разказвам, че на хората е трудно да приемат ефекта от НЛО. През 2020 г. по целия свят бе приведено в действие биологично оръжие и за предстоящото поробване на хората". Тази книга била изпратена на Доналд Тръмп, а след това Пентагонът е разсекретил известна част от информацията за НЛО. Авторът помолил Тръмп за това, докато е бил все още президент. В книгата си твърди, че ИИ е направен с цел поробване на хората - като минимум те да бъдат върнати в своето развитие около 100 години назад, а като максимум - да бъдат унищожени. Поради това всички, които се застъпват за внедряване на ИИ се явяват врагове на човечеството. Той уверява, че всички сматфони, компютри и останалите технологии, които имаме сега са дадени от пришълците. 

Съществува глобален план, разработен от тези инфернални същности. Те са проникнали на тази територия с определена цел - да направляват нашата цивилизация по такъв начин, че ние напълно да зависим от тях, а също нашите умове, нашата култура да се намира под техен контрол, посредством шизофрениците на власт. По-нататък авторът споделя, че е стигнал до извода, че пришълците са много видове и започнал да ги изучава. Особен интерес проявил към тези, които изглеждали като призраци, т.е. тези, които са невидими за нас. Също тка той смята, че клонираните хора не получават душа от Бога, а техните тела биват заети от тези невидими същности. Заради това те целят да нанесат максимална вреда на човешките тела, да ги видоизменят с помощта на "процедурата с експерименталките", за да се получи душата да напусне тези тела, с което те ще са свободни да бъдат заети от пришълците. Тогава авторът се замислил - по какъв начин те могат да се вселят в тези клонинги, ако човека е клониран или видоизменен. Той е изследвал 20 години този проблем, разработвайки технологии, с чиято помощ да разбере как същностите се настаняват в хорските тела. 

Авторът твърди, че сегашната цел на шизофрениците от властта е да заставят хората да престанат с вярата в Бог и да я заменят с вяра в технологиите. Така за пришълците ще е по-лесно да превземат човешките тела. И пак заради това сега виждаме как се толерират еднополовите бракове, смяната на пола и всичко, което може да наруши човешката природа. И ако това продължи още 2-3 години, то ще стане реално да виждаме около нас цели тълпи от побеснели хора... Ние може да ги считаме за хора но всъщност това ще са само тела. И със сигурност имате примери как хора, които са слушали съветите от телевизора и са направили процедурата с експерименталките, са започнали да се изменят (освен ако не им е провървяло и са уцелили безобидна експерименталка). И главната цел е да ни заставят да се сражаваме помежду си, да ни разделят и създават нестабилност; след това се появяват роботите, квантовите компютри, цифровите татуировки... Това са само условия, за да бъдат заставени хората да изменят своята природа. Всички тези цифрови валути, приказките за климатични промени, за биометрията - всичко се свежда до едно: да ви заставят да си инжектирате експерименталните течности, за да се постигне крайната цел - да се изменят телата ви и да бъдат завзети. 


Източник -  https://www.youtube.com/watch?v=lmrIYAiQoQg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.