петък, 28 юли 2023 г.

Светът е полудял. Какво се случва и как ще бъде? - 1

 Светът е полудял - такъв е изводът на много наблюдатели през последните години. Но всичко има свой собствен смисъл, който ще разгледаме в тази сесия.

Въпрос: Правилно ли е да се разбира, че има глобален преглед за зрелостта на съзнанието на цялата цивилизация и всички въплътени души?

О: Да, така е.

Въпрос: Правилно ли е да се разбира, че основният смисъл на този изпит е да се избере клон на реалността, в който всеки ще се окаже в компанията на себеподобните си?

О: Да.

Въпрос: Правилно ли е да се разбира, че приемането на условията, наложени от екраните, не е необходимо и това е друг аспект на изпита? Че трябва да слушате себе си, а не това, което другите излъчват?

О: Най-общо казано, да, така е. Във всяка неразбираема ситуация изберете себе си и своята истина. В същото време тази задача винаги е била налице, но сега се набляга повече от всякога. На върха на събитията човек е поканен да направи окончателния си избор - да бъде творец, способен да прояви собствения си поток, или да бъде роб, чието тяло и ум могат да се манипулират както поискат. Това е, ако се погледне от дуалността. Преходът към квантовата многоизмерност предполага и други варианти, които всеки сам си измисля, познавайки същността им. .

Въпрос: Това цикличен процес ли е на плевене на житото от плявата?

О: Да.

Въпрос: Тестът за адекватност на възприятието на реалността включен ли е в изпита? Затова ли има толкова много хаос, противоречия и дезинформация в момента?

О: Разбира се. От една страна, те се използват като воал, блокатор на съзнанието, сърцето и интелекта. При страха съзнанието се свива, комуникацията с душата и духа е блокирана, това прави човек лесно управляем. От друга страна, хаосът помага на съзнанието да се сглоби, дава гъвкавост, позволява ви да преминете на различно ниво - отвъд границите на двойственото мислене и възприятие. Но какво ще бъде това ниво, решава само човекът. Той може да се върне стъпало по-надолу или да се издигне по-високо в осъзнаването на случващото се. Хаосът учи да различаваме, да бъдем избирателни в решенията, действията и консумацията на информация. В крайна сметка външният хаос поражда вътрешно самочувствие.

Въпрос: Хаос и страх синоними ли са тук?

О: Да и не. Мнозина отдавна не са изпитвали страх, но хаосът и несигурността все още ги засягат. Задачата е да се научим да живеем в състояние на несигурност и ограничен ресурс, да развием гъвкавостта на съзнанието във всяка ситуация.

Въпрос: Да станем вода? )

О: Да станем поток от собствения си поток, научете се да го проявявате в света.

Въпрос: Много хора смятат, че светът е полудял. Възможно ли е това, което се случва, да се нарече болест, ментален вирус, изстрелян в космоса и засягащ съзнанието на хората, започвайки от самия връх на пирамидата на контрол и надолу по вертикалата?

О: Разбира се. Но системата изпълнява само ролята си, тук винаги е имало много вируси и не е необходимо да живеем в пирамида. Те са едно от условията на местната матрица на този етап, но винаги има алтернативи, ако се погледне по-широко - отвъд границите на разтегнатите картини. Задачата не е да обвинявате вирусите и системата, а да се грижите за себе си, да останете безучастен наблюдател и да помагате на тези, които искат помощ. Тогава никакви вируси и системи няма да достигнат до вас, те просто няма да имат достатъчно лъчи на въздействие за това, защото вашите честоти са твърде различни. Вие все още сте в едно събрание на реалността, но имате все по-малко влияние един върху друг. Разделянето на честотите отдавна е ясно видимо, просто не всеки го осъзнава.

Въпрос: Разделянето на честотите и разклоненията едно и също нещо ли е?

О: Всъщност не. Честотите могат да бъдат различни в един и същи клон, просто събитията на различни честоти се възприемат по различен начин. Различава се възприятието, но не и самото събитие. Но в различните клонове самите събития могат да се различават коренно. В същото време възприятието и емоционалната реакция на събитията могат да ви хвърлят от един клон на друг.



metaisskra

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.