вторник, 25 юли 2023 г.

Те са около нас и са много

 Отново се спирам на интересни въпроси, които са ми задавали. Ето два от тях: "Дали по данните, с които разполагаш тези паразити-нашественици не са анунаките? Споменаваш често за галактиката NGC1132, но това не се съгласува със системата Нибиру. А има версия, че именно тези анунаки и по-точно Яхве са победили във войната на боговете и са узурпирали властта на Земята."... И втори въпрос: "Какво би казал по повод версията за вътрешната земя Агарта под Антарктида?"

Тук присъстват множество представители на извънземни цивилизации - стопани на илюзорната матрица, стопани на тази енергийно-нефтена вишка, която изпомпва енергията на планетата и нашата човешка енергия - това са пришълците от галактиката NGC1132. Това не изключва възможността от наличието на други действащи групировки, в това число и анунаките, поради което в такъв случай това би се съгласувало със системата Нибиру и войната на боговете. А въпросната война е израз на разделението на властта над този свят, която е ставала и става и сега. Получава се нещо като поделена сфера на влияние, точно както при няколко мафиотски групировки, разделили си един град.

Колкото до въпроса за вътрешната земя под Антарктида - имаше из нет пространството кадри, показващи входове, което навежда на мисълта, че наистина там има скрити зони и постройки, които се използват за целите на нашествениците. Така че напълно допускам възможността за съществуване на вътрешната земя под Антарктида, дори е възможно да има свързващ тунел между полюсите. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.