вторник, 21 април 2020 г.

Концентрационни лагери под прикритието на хипермаркетите

Мислите ли, че е възможно да се създаде тоталитарно общество по такъв начин, че да не подозира, че е тоталитарно?! Възможно ли е да се създадат концентрационни лагери вътре в това общество, но така, че никой от гражданите да не разбира, че това са те, въпреки че всеки ден ще минава покрай тях и дори ще влиза в тях? Оказва се, че е възможно. Преди няколко години патриотичната американска преса съобщи, че големи магазини като Walmart могат да бъдат използвани като лагери на FEMA. Ето откъс от Above Top Secret:
„Онзи ден обмислях кои правителствени сгради, когато обявяват военно положение, ще бъдат използвани като центрове за задържане на проблемни граждани. Тогава си спомних, че Walmart затваря магазините. Започнах да търся и реших, че може би тези идеи са свързани помежду си. Това са стари числа, но те трябва да са достатъчни, за да започне дискусията.
В CNN Money back на 24 май 2004 г. имаше статия, в която се казва, че Walmart получава около 1 милиард долара държавни субсидии за разширяване на бизнеса си, изграждане на магазини, закупуване на недвижими имоти и други подобни. Това е прилична сума пари, която Walmart получава, за да увеличи броя на магазините в цялата страна. Walmart също има навика да затваря магазини и след това да строи нови магазини в други градове. Те все още притежават тези затворени магазини и обикновено ги отдават под наем или продават, но много малко всъщност ги наемат или продават, защото са прекалено големи и твърде скъпи за повечето фирми. Средно към март 2005 г. Walmart разполага с около 350 празни магазина в Съединените щати с обща площ около 26,7 милиона кв. фута“.
Тук авторът на статията казва, че правителството субсидира изграждането на концлагери под прикритието на магазините, които след строителството са затворени до момента на налагане на военното положение.
Фактът, че големите магазини могат да се използват като лагери се доказва от факта, че американското правителство вече е използвало празни хипермаркети и хангари на летищата, за да се настанят мигранти от Южна Америка. Миграционната политика е добре обмислена игра, зад фасадата на която се извършва изграждането на истински концентрационни лагери за цивилното население и доизграждането на съществуващите. Всички помним кадри за подобни лагери. Но тези лагери са отдалечени от градовете, а как може да се изгради лагер в близост до града или вътре в него, но така, че да не се предизвиква преждевременна паника сред населението ?! Оказа се, че има изход. Компанията, управляваща най-голямата верига за търговия на едро и дребно в света, работеща под марката Walmart. Кой американец би си помислил, че може да влезе в бъдещия си концентрационен лагер за пица или зеленчуци? Интересно е, че Walmart е лидер в прилагането на технологии, свързани с използването на RFID-марки в търговията. И също така допринася за изтласкването на дребните търговци от пазара, създавайки система, в която някой ден никой не може нито да купува, нито продава без такава марка на ръката или челото си. Има спекулации, че глобалният елит планира да използва Уолмарт като местни центрове за въвеждане на чипове за контрол на маси от хора. В края на краищата, поне един магазин на Уолмарт се намира до всеки американски град! В Америка заснеха един такъв магазин с бодлива тел, която вече е монтирана на покрива.



КЛЕТКА

Сега не е тайна за никого, че милиони пластмасови ковчези стоят отворени в Америка. И наскоро в английския интернет бяха показани странни кадри със стотици бетонни ковчези. По някаква причина американците сериозно обсъждат това странно явление, като за ковчезите кадрите показват, че някои от тях вече са частично прашасали. Лично аз се съмнявам, че правителството, закупило евтините ковчези от пластмаса, ще тръгне да се разорява с бетонни такива. Какви свойства трябва да имат телата, за да бъдат поставени в такива непроницаеми ковчези? И дълбочината на погребението хвърля съмнение при такива погребения. Вижда се, че тези бетонни конструкции са почти изравнени със земята. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.