вторник, 28 април 2020 г.

На Земята има поне 40 звездни портала, водещи към други светове

Според австралийския парапсихолог Жан Гримбриар на Земята има поне 40 тунела, водещи към други светове. Всяка година много хора изчезват в тях. Възможно е да има повече тунели - просто никой дори не се досеща за тяхното местоположение.
Историците са сигурни, че древните земни цивилизации са знаели за тунелите - „звездни портали“, а също така са знаели как да ги използват.
В момента само възможността за преминаване към паралелни светове и получаване на достъп до най-високото ниво на технологията там може да обясни мегалитните структури, които са идеално ориентирани в пространството, наличието в ръкописи на древни календари с удивителна точност, резервни части от неизвестни устройства, които се намират в слоеве, свързани с доледниковия период и много повече.
Причините за катастрофите, които унищожиха древните цивилизации, имащи достъп до тунелите на времето, все още не са известни. Оттогава знанията за пътеките до „звездните портали“ са загубени.
Но фактът, че ние не знаем как да използваме технологията на „порталите“, изобщо не означава, че жителите на други светове също „са забравили“ за тях.
През май 2011 г. жител на американския град Форт Уърт (Тексас) успя да заснеме уникално явление - в небето се появиха мощни светкавици. След като спряха, не бяха регистрирани повреди, само няколко трансформатора се развалиха. Според тексаските метеорологични служби около 210 такива явления са били регистрирани в същия ден в Тарант Каунти между 20 и 21 часа.
Впоследствие се оказа, че същото явление се случва едновременно и в Португалия.
През 2000 г. сомалийските пирати започват да нахлуват в Аденския залив. В същото време, според информация, изтекла в медиите, в Аденския залив се появи огромна фуния, притежаваща гигантска енергия, както и странни свойства, които не могат да бъдат обяснени с добре познатите физически познания.
Обосновано е становището, че международните военни сили (Русия, Китай, САЩ и др.), насочени към обуздававане на пиратите, не са ангажирани с унищожаването на тези морски разбойници (огромни самолетоносачи срещу малки лодки), а с изследването на това интересно и загадъчно явление. Основната цел при изучаването на фунията е да се разбере откъде е дошла, къде води и каква заплаха може да носи за земляните?
В дълбока декемврийска нощ през 2009 г. много жители на Норвегия станаха свидетели на мистериозно явление - огромна светеща спирала се разгъна в небето, която постепенно придоби формата на черна фуния, покриваща цялото небе. Петнадесет минути по-късно фунията изчезна. Телефоните на Норвежкия метеорологичен център избухнаха с обаждания от уплашени жители на страната. След известно време потомците на безстрашните викинги стигнаха до извод, който удовлетвори всички любопитни - решиха, че руснаците тестват поредна балистична ракета и са претърпели неуспех. Руската страна не потвърди тези предположения, но за норвежците това вече не беше важно.
Има доказателства, че същата спирала се появи в небето на Австралия около година след норвежкото светлинно шоу.
Интересен е следният факт - месец след появата на норвежката фуния, аденската придоби формата на спирала, подобна на тази, която се появи в небето на северната страна.
Безспорно е любопитно - има ли връзка между тези явления в различни райони на Земята? Мнозина биха искали да знаят какво наистина се случва в Аденския залив. Голям брой предположения засега не се вписват в нито една схема. Заключенията се основават на наличните факти, които не са достатъчни за формиране на обосновано становище.
Това са фактите:
Декември 2009 г. - под предлог за борба с Ал Кайда, САЩ започват военна операция в Йемен (държава в близост до Аденския залив). За световната общност беше пусната информация за съществуващата глобална заплаха от действията на терористите.
Януари 2010 г. - настъпи земетресение, чиято мощност беше 6,5 точки по скалата на Рихтер. Но странна ситуация - никой от жителите на населените места, в близост до които е станало земетресението, не е почувствал треперене.
От 2003 г. действията на пирати в Аденския залив са значително засилени: взимат се заложници, искат се огромни количества откуп за кораби с товари и хора.
От 2009 г. под предлог за борба с пиратството започва международна военна операция. В залива постоянно има военни кораби на много страни по света: Германия, САЩ, Китай, Русия, Великобритания и др.
На всички стана ясно, че в Аденския залив има магнитна аномалия с неизвестен произход. А всяка неизвестност предизвиква много спекулации.
Смята се, че под водата на залива има „звездни портали“ или космически портал, който се използва от извънземни цивилизации за проникване на Земята. И в този случай са възможни следните ситуации: извънземните идват с мир, опитвайки се да спасят човечеството от грешки, които могат да доведат до неговото унищожение. Има голямо съмнение, че военната сила на земляните ще може да спре намесата на извънземния разум в делата на земляните.
Вторият вариант - извънземните са враждебни към земната цивилизация. И в този случай военната сила на земляните едва ли ще може да им осигури прилична съпротива.
Междувременно сценарият, измислен със „сомалийските пирати“, се изпълнява в Аденския залив. Броят на плавателните съдове, минаващи през залива, е намалял значително. А военната операция, проведена в залива, най-вероятно има цел - контрол над космическия портал. В момента никой няма да каже истината за реалните събития, които се случват в Аденския залив.
Но не само гигантските водовъртежи и „светлинни шоута“ привличат вниманието на учени и военни от всички страни. Напоследък в различни страни се чуват мистериозни звуци, които са толкова силни, че дори заглушават алармите на колата. Тези звуци са подобни на мощни звукови сигнали и са записани в Канада и Европа. А в Германия дори успяха да запишат звука на тези „небесни тръби“. Експертите предполагат, че тези звуци са причинени от електромагнитен шум от радиационните пояси и полярните северни сияния, или са ефекти от телефонни предавания, или ехото на подземни земетресения: но това не звучи убедително.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.