събота, 25 април 2020 г.

Р. Доля за енергоинформационните паразити

Темата за инферналните същности, които паразитират върху хората и се хранят с тяхната енергия, става все по-популярна и напоследък от нея се интересуват все повече и повече изследователи на езотеричните знания, както и хора, които се грижат за здравето си. Сега искам да ви запозная с мнението на друг руски изследовател - Р. Доля, който в книгата си „Пътуване във вътрешните светове на съзнанието“ също засяга тази тема.
И ето какво пише по този въпрос: „Астралните светове са гъсто населени от различни същества и образувания, които имат свои собствени взаимоотношения с хората. Много от тях са неутрални (духове на природата) или положително настроени към хората, докато други използват хората като храна. Някои от тях са създадени от самия човек под формата на саморазвиващи се програми със зачатък на интелигентност, някои са душите на умрели животни, друга част са паднали души. Борбата в тези светове е главно за енергийно хранене - отрицателни емоции и чувства. Можем да кажем, че астралният свят се стреми да поробва човек чрез методи за внушаване на подходящо поведение.
По-голямата част от човечеството е в невежество и не може да си представи от какво всъщност се изисква да изчистите полетата на съзнанието си. Ако хората поне за момент можеха да видят колко енергийни вампири живеят в болници, кръчми, барове и зли места, тогава те биха започнали да се отнасят към себе си и здравето си по съвсем различен начин.
Първото нещо, което вероятно биха направили, е да изоставят лошите навици. Ужасно е да бъдеш място за размножаване на мерзките същества, невидими за обикновения поглед, и да им служиш за храна. В допълнение към горещите точки, особено опасни са пияниците, наркоманите и лудите. Те са ходещи инкубатори на вредните същности на финия свят. Съществата от Финия свят, които проникват в съзнанието на хората, се наричат по различен начин в различните култури: демони, дяволи, паднали духове, химери, ларви, сукуби, инкуби, енергийно-информационни паразити и др. Но въпросът не е в имената, а в това, че се хранят с енергията на жертвите си и ги контролират с неизменни страсти и инстинкти.
Апетитите на наемателите се увеличават с храната, а жизнената енергия на донорите намалява, поради което те трябва да увеличават дозите и да губят остатъците от воля и имунитет. Същността на демоничната цивилизация се явява пред човека под формата на различни чудовища - разрушителни енергийни образувания. Те изглеждат в финия свят като черни заплитания, бучки, змии, тръни, парчета от лепкава мъгла. Те предизвикват страх, враждебност, агресия.
Тези чудовища са в състояние да се активират, когато човек изпитва негативни емоции и чувства. Те се появяват в аурата под формата на нокътни, рогати, опашати, копитни чудовища. За световете на нашето подсъзнание разказват сюжетите на много приказки. Често човек дълги години е под властта на такова чудовище, несъзнателно му служи и му се покланя. Ако не се справи с пороците си (алчност, завист, обсебване, гордост и т.н.), той може напълно да загуби контрол над съзнанието си, което ще изглежда като тежко психическо разстройство. Естествено, лечението с лекарства няма да подобри състоянието на пациента ...
Отрицателните същества от Финия свят непрекъснато провокират своите донори към негативни емоции. Щом човек се ядоса, пие водка или прекарва в компанията на недоразвити хора, той ще открие всякакви енергийни паразити вътре в аурата. Те се концентрират и се прилепват към болните органи и системи. Съгласихме се да ги наречем химери. Химерите реагират добре на променящите се емоционални състояния на подопечния ... За химерите вибрациите на добротата и любовта са непоносими ... "
От всичко това следва напълно недвусмислено заключение: как да действаме и какви емоции и чувства трябва да се избягват, за да престанем да бъдем храна за адските паразитни същности. Между другото, появата на нови вирусни болести е пряко свързана с инферналната паразитна система, управляваща мислите и действията на деградиралите нечовеци и хибридни нечовеци, които носят античовешките планове. Новите заболявания подкопават имунната система, причиняват страх и ужас, паника и униние, болка и страдание на хората. И всичко това е просто храната на паразитните адски същества.
Но щом човек престане да се паникьосва и да се психира, той започва да трансформира с помощта на образи и словесни нагласи негативността в позитивност, енергиите му стават „безвкусни“ за тях. Е, хуморът и смехът, добротата и любовта увеличават вибрациите на човек, което прави невъзможно не само вампирските „връзки“, но и въвеждането на информационни вируси на съзнанието, потискайки имунната система и отваряйки врати към болестта. Затова направете свои собствени изводи. Разбира се, процесът на освобождаване от паразитните същности в никакъв случай не е мигновен, но колкото повече започнете да прекарвате времето си в положителни емоции и чувства, толкова повече усложнявате живота на тези „заселници“ и доближавате момента на раздялата им с вас, за което едва ли ще съжалявате.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.