сряда, 5 декември 2018 г.

Защо човечеството е привлечено в мегаполисите? - 1

Продължавайки темата за отрицателното въздействие на техносферата върху човешкото здраве и биосферата на планетата, бих искал да отбележа факта, че създаването на самите мегаполиси беше част от единен хилядолетен план на определени сили за постепенното самоунищожение на човечеството, което трябваше да се случи в резултат на пълна деформация на нашето съзнание.
И така, за да стане ясно как този план се изпълнява и продължава да се изпълнява с помощта на множество слуги на тъмнината, които са създали паразитната пирамида на властта на Земята и органично се вписват в нея на различни нива, насочвам ви директно към информацията, получена от руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров от пазителите на древната орианска традиция:
"Трябва да се запознаем с някои неизвестни на обикновения човек технологии ... С привидно ненатрапчивото влияние на някои сили, които доведоха човешката цивилизация до социално бедствие ... Не считайте ... че градовете на Земята са резултат от процеса на урбанизация. Урбанизацията не е причина.Това е просто параван, зад който се крие същността на случващото се, един вид смокинови листа, и е грешно да гледаме на градовете като на природен феномен, сякаш земната цивилизация не може да мине без тях.
Уау, в мегаполисите са културата, науката и индустрията! Но каква култура? Изкуствено създадена, oткъсната от реалността, масово извратена и по своята същност - робска. Същото може да се каже и за науката. На натрупването на знания за света около нас градът само пречи. Твърде много смущения: няма чиста вода, няма въздух, няма пространство.
Освен това изкуствените електромагнитни полета постоянно влияят върху научните експерименти. Последният фактор оказва неблагоприятно въздействие върху психиката. Както стана известно от многобройни проучвания, електромагнитните полета разрушават невроните. Каква е ролята на науката, когато нервната система на човека е потискана и работи при враждебни условия? Паметта се губи и има постоянна липса на енергия. Всички сериозни открития обикновено се правят в специални лаборатории извън града, в природата. Така че няма причина да говорим за сериозна наука в мегаполисите. Това е добре установена комедия.
Бяха останали само индустриални предприятия, където съвременните роби, зашеметени от суматохата на ежедневните проблеми, вредните последици от клетъчните телефони и други видове електромагнитни ефекти, са в непрекъснат стрес заради парите, за да продадат силата и времето, отредени им от Твореца за цял живот. Казах "роби" и това не е хипербола, а печален факт. Градовете на нашата прехвалена цивилизация бяха създадени преди всичко като гигантски съдове за човешките двукраки същества, които загубиха най-висшето си предназначение.
В зората на времената тъмните осъзнаха, че е почти невъзможно да се управляват независими хора, живеещи на земята от труда си. Те са самодостатъчни. Сами се хранят, обличат, живеят в хармония с природата. И най-неприятно - не по техните измислени, а по универсалните закони. И тъмните започнали да действат ...
В Русия, а не само в нея, и в цяла Европа, дори във Византия, ценностите бяха напълно променени. Градът, който е зависим от селото, получи по-висок статут от източника, благодарение на който е жив. Паразитната система е станала по-уважавана от тази, която я храни. Какъв беше средновековният град? Най-вече това е мястото, където става стокообмена.
Разбира се, имаше занаятчии и в градовете, но рядко някой от тях живеел само от собствения си бизнес. Обикновено извън градските стени те имали култивирани полета, а в градовете  имали и добитък. Развитието на града е необходимо преди всичко на търговците. Това е разбираемо: колкото повече хора, толкова по-голяма е възможността да продадат нещо. Именно търговците прехвърлиха обикновения стоков обмен на паричните релси.
Какви бяха първите пари? Слитъци от сребро и злато. Докато благородни метали се обменяха, никой нямаше много проблеми. Макар че в тези градове лихварите започнали да свиват гнезда. За себе си ти трябва да разбереш: всичко започна от момента, в който престана арийския бартерен стокообмен. Първите пари се появиха, появиха се и техните собственици ...
Цели градове по света нарастваха, но не и в Русия. Те станаха повече, факт, но броят на жителите в руските градове винаги е бил ограничен. И накрая, научните мъже се досетиха каква е причината. Оказва се, че жителите на руските градове, независимо какви са били: ковачи, грънчари, обущари, никога не са загубили контакта със земята. Живеейки в градовете, те останаха наполовина селяни. Същото може да се каже и за болярите, и дори за князете. Във Ведическата Русия работата на полето е била смятана за свещена и най-престижната ...
Но в християнската епоха възниква тази идеология на презрение към всичко селско и природно, което наблюдаваме и в нашето време. В християнските градове ратаите от X век започнали да бъдат наричани "смръдливи". Един вид - вонящи, мръсни. Все още можете да чуете: "Хей, селото!" Думата "колхозник" стана синоним на думата "идиот". Но това е само фонът, на който се разгръща трагедията, на която сега сме свидетели. Когато в Русия и по целия свят градовете започнаха да растат бързо, тъмните започнаха втория етап от създаването на градското стадо. Ти, мисля, трябва да помниш механизма на растеж на градовете на Запад?
Виждаш как е организирано всичко при тях: градът се превръща в капан за селяните. Първо, хората бяха смазани от феодалната зависимост, а след това им отвориха портите, казвайки им -  идвайте тук. Но без имущество. Като какъв? Наемен работник. По-точно - истински роб! Само вместо надзирателя и камшика започна да действа зависимостта от парите.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.