петък, 14 декември 2018 г.

Геофизическото, йоносферно и скаларно оръжие ХААРП е разсекретено и унищожава планетата - 3

Дали ХААРП може да влияе и върху мозъка и мислите на хората?
На конференцията на нелинейните биологически системи в Милано преди години бе съобщено за възможността от предизвиквания на запушване на кръвоносните съдове чрез излъчване на електровълни.
Броят на хората на планетата, оплакващи се, че са станали жертви на такива експерименти за контролиране на мозъка, нараства постоянно. Най-честите симптоми са чуване на външни гласове в главата, нарушен сън, резки промени в настроението.Някои от жертвите говорят за присъствието на мислите на друг човек в техните мозъци. Повечето оплаквания са като на умствено болни хора. Още през 1994 г. американските списания Дифенс Илектроникс, Нюзуик и Вилидж Войс публикуваха информацията за оборудване, предаващо шумове към човешките уши, които съдържат въпроси. Тези въпроси не се чуват от човека, но се възприемат от неговия мозък, който им отговаря. Отговорите са регистрирани от електроенцефалографи и се анализират от компютър. По този начин се осигурява широк психоанализ.
Има и друга възможност за изпращане на внушения към мозъка. Това е електромагнитната трансмисия. Не е сложно да се кодират високочестотни съобщения в електромагнитни сигнали по същия начин, по който радиозвуците могат да бъдат предавани към мозъка.
Стана ясно, че и по време на обикновени телефонни разговори могат да бъдат изпращани кодирани съобщения, скрити от шумовете по линията и възприемани подсъзнателно от адресата, който действа според тях.
Експертите от отбранителната промишленост твърдят, че вече действат психотронни оръжия за отбранителни цели. Става дума за биофизическия усилвател метатрон, който се използва в областта на психотрониката. Той излъчва към пациента звукови електромагнитни импулси и чрез реакцията му определя диагнозата на заболяването му.
Тихи, конвертирани в глас електромагнитни вълнови хипнози, могат да бъдат предавани с модулатор, който генерира "глас". Това е постоянен тон, почти в горния край на чуваемостта (15000 херца) плюс хипнотизиращ глас, вариращ от 330 до 4000 херца. Тези два сигнала се излъчват като постоянен тон, в който е скрита хипноза.
Със суперкомпютри може да се анализира ЕЕГ-модела на човека, като тези лични "образци" бъдат запазени и излъчени за промяна на поведението на същия или друг човек.
Има два начина за доставка до обекта.Единият е директна микровълнова индукция в мозъка на човека. Вторият използва обикновените радио и телевизионни честоти, като самият факт, че те практически са неоткриваеми, което ги прави изключително опасни.
Могат да се използват гласови команди, които под музикално покритие в магазините и супермаркетите предават внушения срещу кражби. В този случай прякото въздействие върху подсъзнанието наистина е силно.
Секретността, с която е обвита разработката на електромагнитните технологии и ХААРП отразява огромната сила, която се крие в тях. Онзи, който ги контролира, може да контролира мозъците на хората. На всички хора.

По материали от "Строго секретно"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.