сряда, 12 декември 2018 г.

Геофизическото, йоносферно и скаларно оръжие ХААРП е разсекретено и унищожава планетата - 2

Все повече експерти са убедени, че ХААРП е замаскирана идея за създаване на лъч с огромна мощност, геофизическо оръжие, чийто принцип на действие се основава на използването за военни цели на процесите, ставащи в твърдата, течната и газообразната обвивки на Земята. Премествайки фокуса на лазерния лъч може да се управлява изкуствено създаденият в йоносферата плазмоид (локализирана област на високойонизиран газ) или кълбовидна мълния. С други думи, с помощта на грамадни съоръжения американците бомбардират небето с енергийни лъчи, които, отразили се от йоносферата ще се върнат на Земята във вида на електромагнитни вълни с малка честота.
Възбуденият от ХААРП слой на йоносферата влияе върху радиоелектронното оборудване на военната техника, системите за насочване, коригиране, управление, навигация и т.н. В резултат, самолетът или ракетата излизат от строя. Ако ХААРП бъде сравнена с ядрено оръжие, тя многократно го превишава със своята мощност. А ако се насочи лъчът например върху Англия, той може да я унищожи за няколко секунди.
Най-страшното е, че даже разработчиците не могат да кажат какво ще стане с планетата, как ще реагира йоносферата на удара на тези лъчи, ако системата бъде пусната на максимум. Както е изветсно, заедно с озоновия слой, йоносферата защитава Земята от смъртоносните космически лъчи. Под въздействието на системата ХААРП йоносферата ще бъде повредена, а космическата радиация ще достига пряко до Земята. Освен това даже еднократното използване на това оръжие може да предизвика ефекти, които не могат да бъдат спрени - земетресения, рязко охлаждане и др. активното възбуждане на йоносферата може да доведе до освобождаване на огромни маси свободни електрони, т. нар. електронни порои. От своя страна това може да доведе до изменения на електрическия потенциал на полюсите и изместване на магнитния полюс на Земята. По-просто казано, планетата ще се преобърне. И може само да се гадае къде ще се окаже Северният полюс.
Това поставя с острота въпроса за евентуален отговор срещу онова, което САЩ като "основен терорист" на планетата правят от няколко години, започвайки от 11 септември 2001 г.
На практика въпросът може и да се постави като "какво е нужно за алтернативни асиметрични начини за възстановяване на геополитическия и военен паритет на планетата с евентуални ответни операции срещу САЩ с геофизически структури от различен вид". Разбира се, в момента с такива възможности разполагат само Русия и Китай.
Предизвикване на цунами. Това оръжие се разработваше от СССР по време на Студената война. Става дума за предизвикване на огромно цунами с височина десетки или стотици метри чрез подводен ядрен взрив, изригване на вулкани или предизвикване на земетресение и цунами.
"Падането" на вулкан или предизвикването на супер или хиперцунами е перфектно неуправляемо оръжие за масово унищожение.
Да погледнем сега какво може да се случи с някой супервулкан, чиято геофизическа структура е изтънена до няколко километра и след това до стотици метра в слоя на литосферата в района на неговата калдера.
Тук на първо място е Йелоустоунският супервулкан в щата Уайоминг (САЩ) и супервулканът Лонг Вали в Калифорния. И двата са в западната част на САЩ. Подобен супервулкан се намира и до Неапол с калдера, включваща Флегрейското поле и частично намираща се в морския залив.
Най-страшното последствие от взрива на Йелоустоун ще бъде вулканичната зима, тъй като след един месец пепелта ще закрие слънцето по цялата Земя. Вулканичната зима ще унищожи голяма част от растителния и животински свят, предимно в западното полукълбо. За населението на Северна Америка шансовете да оцелеят са минимални. За жителите на други части на света шансовете са по-големи. 
Сега да се спрем на вероятността от супер или хиперцунами, но този път като резултат на освобождаване на напрегнатата геофизическа структура на тектоничните плочи. Сред тях е и Северноамериканската Евразиатската тектонични плочи в Атлантическия океан.
При освобождаване на напрежението на Северноамериканската тектонична плоча след геофизически процеси нейното рязко издигане ще предизвикасуперцунами с височина километър и повече. Свалянето на наорежението от другата Евразиатска плоча с нейното спускане надолу ще предизвика суперцунами и цунами на брега на редица страни в Западна Европа.
Предизвикването и освобождаването на напрежението на тектоничните плочи може да стане чрез следните геофизически процеси:
- земетресение в Исландия, което освобождава Северноамериканската тектонична плоча;
- проникване между границите на плочи на водни маси, преминаването им в пара с рязко освобождаване на двете плочи или само на северноамериканската.
Такова цунами практически ще унищожи цялата източна част на Северна Америка на дълбочина 500-1500 км в централната чст до Скалистите планини, а в равнините - и по-далеч. В Западна Европа то ще нанесе огромни щети на страните-членки на НАТО.
Времето на началото на геофизическите процеси не е установено, но нарастването на вулканичната активност на планетата подсказва, че вече не става дума за стотици или за десетки години, а за по-малко.
В този анализ става дума само за природно въздействие върху геофизичните явления. Но ясно е, че те могат да бъдат предизвикани и от съзнателно военно въздействие върху природната среда с цел унищожение на противника.

По материали от "Строго секретно"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.