понеделник, 3 декември 2018 г.

Опасността идва от демоничните светове

Има много загадъчни изчезвания по света, но доста рядко се случва всички обитатели на едно селище да изчезнат без следа. Едно от тези мистериозни събития е станало на 12 ноември 1930 г. в ескимоското село Aнгикуни, разположено на брега на едно канадско езеро със същото име.
Канадският ловец Дж. Лабел, който е добивал кожи в тези живописни места, открива това "изчезване". Вече в покрайнините на селото, той забелязва странна тишина, нетипична за местата, където хората живеят постоянно. Нямало човешки гласове или кучешки лай. В много домове печките били разтопени, а на масите имало прибори с още топла храна. В други къщи вечерята била тъкмо приготвена на огнището. Но имало и къщи, в които започната работа не била довършена (например при обработката на кожи).
Въпреки факта, че в цялото село нямало нито една жива душа, в къщите имало оръжие, храна и дрехи. В същото време, около къщите нямало нито една следа върху белия сняг. Изглеждало, сякаш хората и животните просто се изпарили малко преди ловецът да пристигне в селото.
Отрядът на конната полиция, призована на мястото на инцидента, внимателно разгледал селото и открил някои странни факти. Например, местното гробище, разположено в края на селището, било разрушено. Освен това, без изключение гробовете били разкопани и телата на починалите също липсвали. И това е въпреки факта, че за селяните нарушението на покоя на гробището е било древно табу.
Вниманието на полицията било привлечено и от друга странна подробност: всички гробове били разкопани много внимателно и погребалните камъни били подредени в равномерни редове. Също така, полицаите на сто метра от селото открили под снега труповете на кучетата за снегоходи, които според предварителната инспекция умрели от глад.
Трудно било да си представят такова нещо, защото в къщите имало достатъчно храна, а ескимосите смятали кучетата си за богатство и предпочитали да гладуват, отколкото да позволят на техните домашни любимци да умрат от глад.
Но с това странното не е свършило. Още трима ловци, които били близо до езерото, съобщили на полицията, че два дни по-рано от мястото на престоя си са наблюдавали в небето странен светъл обект, който бавно се придвижвал към езерото и периодично променял формата си, като взел външния вид на цилиндър, а след това и на заострено вретено.
И така, може би това НЛО е виновно за тайнственото изчезване на селяните, които биха могли да бъдат използвани като материали за генетични експерименти? Не е ясно обаче за какви цели могат да послужат на пришълците труповете на мъртвите?
Друг интересен детайл: ескимосите, живеещи край езерото, имали древен мит за демона Торнасака, който контролира армията от зли духове. И за да запази тези духове далеч от селото, Торнасака се нуждаел от жертвоприношения.
Така че може би тези извънземни не са били представители на извънземна цивилизация, а на демоничните паралелни светове на нашата планета? И може би тази раса от пришълци стои зад отвличанията и убиването на домашни животни?



По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.