вторник, 20 март 2018 г.

Основни функции на атмосферните слоеве и формирането на Съзнанието на хората - 5

Обител на боговете

През миналия век руски математици проведоха интересно проучване. В един мощен (по това време) компютър учените заложили данни за всички закони на природните науки и задават един въпрос: "Как работи всичко това?" Компютърът отговори: "За да работи това, имате нужда от външен управляващ". Всъщност, съществуването на Бог беше потвърдено. (Вече разбираме какво означава Бог). А къде "живее"? Къде е неговата "обител"? Може би отговорът дойде през 1994 г., когато космическият телескоп Хъбъл направи снимки на уникален обект. 


На снимките интересът на учените е бил привлечен от малко неясно петно, което не може да се обясни със смущения или оптични ефекти. Бяха направени допълнителни снимки с максимална разделителна способност. Това, което видяха учените от НАСА, веднага бе засекретено от правителството. Но тази информация стана достъпна.
Какво видяха специалистите на снимката? Професорът от Университета във Флорида Кен Уилсън видя град, съвсем истински град. Светещата структура, приличаща на "летящия остров" на Суифт, изглеждаше като нереален град на бъдещето. Обектът, който се появи на снимката, се нарича "Град на боговете" или "Обител на Бога".
Този град се простира в космоса повече от няколко милиарда километра, а в сравнение с него, Земята е просто прашинка. Какво е намерено във Вселената? Има много предположения по този въпрос, но всички могат да бъдат сведени до две възможности 


1 - Неизвестна суперцивилизация създава гигантски град, който се забелязва на такова огромно разстояние, въпреки че преди това обектите с такива размери никога не са били намерени.
2 - Това е мястото, където Творецът наистина живее.
Учените продължават да изучават този участък от Вселената, но цялата нова информация все още е класифицирана. Тя е класифицирана само с една цел - те (някои от "силните на този свят" - eбрите, черните или паяците - както ви се харесва) да стигнат до Прозрение: Първо - "това" е създадено извън тяхната воля и разбиране. Второ - "това" унищожи голяма част от създаденото в рамките на тяхната система за управление, а не само. И трето - Бялото Братство съществува и неговите "представители" контролират промените, които се случват и попълват редиците си.
След убийството на Н. Левашов, за което писах през 2012 г., 8 "хора", участващи в убийството му, 6 в Европа и 2 в Япония, бяха унищожени (изцяло). Лозунгът на това действие е "За Христос, Александър, Николай и Севастопол ..."
Ето как това беше "покрито" в медиите. "В японската Осака на 21 август 2012 г., непосредствено след мълния и началото на тежка гръмотевична буря, някои жители се шокираха от необичаен феномен - светлинни стълбове". Един от авторите пише, че само искал да снима светкавицата, а се оказа, че е снимка на такъв стълб, който се появи веднага след мълнията. По някаква причина той нарече това явление "Удар от Лапута" (Лапута - "Летящият град" в облаците). По-нататък надявам се, че всичко е ясно. 


Приблизително същото се случи и с хората, които се готвеха да "свалят" самолета над полуострова Синай. По-късно за това ще се каже - от тях практически нищо "не остана", както каза А. Хатибов - "разпръснати в пясъка", а след това много "могъщи хора от този свят" сериозно се замислиха за това.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.