петък, 16 март 2018 г.

Основни функции на атмосферните слоеве и формирането на Съзнанието на хората - 4

Останалите планети, които нямат "жизнени условия", са предварително програмирани за ограничен процес на своето развитие към съвършенство или липсата на такова изобщо. Те са функционално предопределени като "складове" за натрупване и съхранение на някои форми и видове енергии в различните им състояния в качеството на генериращи формиращи елементи на нещо под нечий контрол (включително информация от различни видове), или извършване на различни защитни, рециклиращо-регенеративни, експериментални функции и т.н. Съответно те са оборудвани със своя конструктивна форма и съдържание по съвсем различен начин (за разлика от планетите, които имат условия на живот), но хармонично с тяхната идентифицирана функция. Във всяка планетарна, галактическа, междугалактична и друга КЛЪСТЕРНА система са необходими собствени специфични компонентни елементи от планетите. Разнообразието и техният състав зависят от функционалната цел на даденото ниво на клъстера.
За Земята, по-специално, Развитието на Разумa на планетата не може да бъде без хармонично развит Разум на човека като самото признаване на съвършенството на нивото на развитие на цивилизацията. Следователно и преходът към втория етап на развитие, който предвижда повишаване на горната допустима стойност на октавата на енергията от 512 до 1024 октава и т.н. по нарастваща дискретност също не може да бъде, т.е., няма и не може да има движение в нейното развитие.
Поради тази причина пресъздаваният човек е важен именно с това, че асоциираният негов Разум е неразделна част от Разума на планетата, без който последният е непълен (неокомплектован). Човешкият Разум обаче също не е самостоятелен, тъй като може да се развива само в процеса и чрез развитието на Разума на планетата, и непременно с придружаващия процес от страна на истинската система за управление на Земята.
Във връзка с това всички легенди за развитието на предполагаемата четвърта цивилизация на Земята НЕ са истински (просто са измислени) и са с умисъл от страна на интервентската система на Ебра. Няма реална основа за такива преценки изобщо, тъй като първата "родна" цивилизация все още не е развита и завършена до съвършенство и хармония, понеже преди 18000 години това развитие е спряно от намесата на чуждата система!
Този сложен процес на комплексното развитие на Земната цивилизация (в рамките на 12 ÷ 512 октави на енергии) сега започва да се възстановява във всичките си истински състояния и направления, получавайки съпровод от родната система за управление на Земята и външна помощ за попечителство отвън, от страна на по-развитите Управленски състояния и цивилизации. В същото време, АКТИВИЗИРАНА е ликвидацията на всички последици от предишните интервенционални конструктивни и управленски намеси.
В този "процес" Н. Левашов прие АКТИВНО участие. Това е основната причина за убийството на Светлана (съпругата му), а след това и на самия него. Сега това вече може да се каже. Само част от това, което са били извършили и реализирали (тук наблягам - заедно със Светлана и без участието й), е описано в неговите писания. Всичко останало е направено без публичност (въпреки че хората, които е трябвало, са знаели за това).


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.