понеделник, 23 май 2016 г.

Човечеството - "пчели" или "батерии"?


Съществува хипотеза, че нашата цивилизация се контролира от същества паразити, които използват човечеството като вид "батерии", т.е. за собствената си енергийна храна. И този енергиен вампиризъм, напълно невидим за по-голямата част от хората, продължава вече не едно хилядолетие.


Ето например какво казва за това изследователят на аномални явления Г. Белимов: "Това, че от нас се интересуват паразитни цивилизации, за мен е факт. Те се хранят с нашите фините енергии, изваждат енергиите на страха, сексуалното удоволствие, омразата, злобата. Това за тях е питателна среда, точно както и ние ядем растения и животни. Ето защо те се опитват да ни принизят да живеем живот на животни, да пълзим по Земята и да не се стремим към космоса".

Тези същности се стараят да не се проявяват в рамките на честотите на човешкото възприятие, за да продължим да игнорираме съществуването им. Именно убедждавайки ни (включително с помощта на слугите си) че не съществуват, те си осигуряват почти неограничен достъп до енергията ни, използвайки ни почти така, като ние използваме пчелите, като вземем от тях по-голямата част от събрания мед.

Поради това за тези същности-паразити не е изгодно ние да развиваме нашето съзнание и да разширим диапазона на своето възприятие. От това може да се заключи: чии верни служители са най-различните "борци срещу псевдонауката", явяващи се част от цялата възпираща система, организирана, за да ни попречи да се запознаем със забранените знания.
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.