понеделник, 11 април 2016 г.

Влиянието на татуировките върху човека


Не е нужно да осакатявате тялото си. Тук има няколко аспекта, на които бих искал да се спра.

Първият аспект е нанасянето на знака. Всеки, който поне веднъж е имал съприкосновение със знаците в магически план (нека този израз не ви притеснява) знае, че всеки знак и рисунка има специфично значение, а и носи енергията на определени вибрации.

Когато създаваме талисмани, ние го правим върху подръчни материали, така че веднага след като той изпълни своето предназначение, ние го унищожаваме по различни приемливи за целта начини. Татуировката върху тялото може да се разглежда също като талисман с неясен произход и без да е ясно какво точно носи със себе си. И тъй като е нанесен на тялото, носи много повече енергия директно на човека, върху чието тяло е нанесен, отколкото обикновения талисман.

Но ако талисмана го прави професионалист, то татуировката се нанася от татуист, малко запознат с въпроса за талисманите. Поради това, те могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Сега стана модерно да се нанасят рисунки и правят татуировки, особено с източни и северни мотиви. В основни линии те изобразяват орнаменти, руни, дракони и различни мистични същества, както и демонологични знаци и пентаграми, без да осъзнават точно какво правят. Не знаят колко вреда нанасят на тялото си.

Има пентаграми и знаци, които могат след това да завладеят тези, на които те са нанесени и човекът става роб на тези, които стоят зад тях. Понякога човек може да се промени напълно. Но с това отидох малко встрани. Това е напълно различен аспект на проблема.

И така, татуировка или картина, къде, на кои места се нанася и по какъв начин?

Ако това се прави от професионалист, с помощта на скъпи висококачествени бои и добър инструмент, тогава може би ще се избегне инфекция на мястото, където ще се нанесе изображението, това е в най-добрия случай, а в най-лошия може да получите инфекция на кръвта или заболяване на кожата, която се опитва да "откъсне" рисунката. Това е първото.

Второ. В кои области се правят татуировки. Момичетата и жените ги правят на интимните места, които са много чувствителни към такива неща, както и на гръбначния стълб, което в никакъв случай не е добре, върху бедрата, гърдите, което е напълно противопоказно, върху чакрови области, което също не се препоръчва.

При мъжете са гърба, гърдите, ръцете или краката. Последствията и в двата случая са идентични.

Когато се нанася рисунка върху чакрова зона, тя сякаш започва да  изобразява този, под чиято власт преминава чакрата и първо на първо не е известно каква енергия ще допуска той в тази чакра, второ на второ той влиза в конфронтация с това към кого и как е закрепена чакрата. Последствията за човека е трудно да бъдат прогнозирани.

Всяка чакра има специфична структура, тя често се изобразява опростено като геометрична фигура или лотос. Тъй като татуировката върху чакровите райони е под постоянното влияние на конкретната енергия на чакрата, съответно тя набира сила като талисман или амулет на постоянно презареждане. Но самият знак на татуировката, като паразит със своята структура прекодира структурата на чакрата, което води до нарушаване на нейната работа.

Ако се изхожда от факта, че почти цялото човешко тяло е покрито с чакри, за най-опасни се считат областите на седемте основни центрове и проекциите им, другите части на тялото ще бъдат в средното ниво на опасност, но това не означава, че прилагането на символите върху техните зони няма да предизвика отрицателна реакция.
 
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.