сряда, 6 април 2016 г.

За опасността от "прилепване" към псевдо-езотерични сайтове


Най-лесната плячка за тъмните сили, като по правило са начинаещите, които търсят духовно просветление и духовни учители не чрез сърцето, а с помощта на компютърните търсачки. Трябва да се отбележи, че сред езотеричните сайтове има и псевдо-езотерични, които са доста сериозна опасност за хората. Въпросът тук не е за мошениците, често представяйки се за екстрасенси, които просто изпразват джобовете ви. Всичко е много по-сериозно.

В някои сайтове е възможно да ви присадят енергоинформационна същност, за да установят контрол над съзнанието ви. С цел да се хване неопитния новак в своята мрежа, те използват цял арсенал от психологически средства. Така, например, могат да ви предложат да минете тест, който почти сигурно ще покаже, че сте почти "Месия" или дори "супер Индиго".


В действителност, ще бъдат тествани особеностите на вашия психотип, за да се изяснят възможностите за манипулиране на поведението ви. Определено ще се опитат да подхранват чувството ви за собствена значимост, тъй като именно чрез въздействието на това чуждо енергийно устройство е по-лесно да се манипулира съзнанието на хората (не забравяйте за добре известния принцип на "моркова и тоягата").

Все пак в този случай същността все повече ще поглъща съзнанието ви и ще има контрол над тялото ви, докато човека не се превърне в напълно контролиран биоробот. Тази практика е доста типична за разузнавателните служби на световното правителство, на които служат някои черни магьосници.

Как да разпознаем псевдо-езотеричен сайт? Разбира се, най-добре е да имате развита интуиция и проверите цялата информация с вашето сърце. Все пак, има някои признаци, които трябва да ви накарат да сте нащрек и да вземете предпазни мерки. Например, типични атрибути на "тъмните" са:

- Налагането на информация като за безспорна истина и настояване за сляпа вяра в нея;

- Изискването за безпрекословно обожание и служене на "учители", "адепти", "гурута", изпълняване на всички техни указания и препоръки;

- Опитите да ви убедят, че сте почти "Месия" или поне "супер индиго", което подхранва чувството ви за собствена значимост, за да можете да се хванете на "куката" на "месианството" ..

- Опитите да ви убедят във всемогъществото на някои "учители" и "гурута", както и необходимостта от ученичество само при тях.

Още повече опасности могат да ви дебнат, когато посещавате някои "центрове", които всъщност са прикрити псевдо-езотерични или псевдо-религиозни секти. По правило, чрез такива секти различни разузнавателни агенции прилагат най-различни психо-техники за манипулиране на съзнанието.

Така например, много от тези секти действаха през 90-те в Русия, а особено много - на територията на Украйна (където много от тези секти продължават да работят). Освен това, същите психо-техники, но в подобрен вид се използваха успешно по време на "арабската пролет", "оранжевите революции" и "майдана".

В момента, тези техномагични технологии са получили своето по-нататъшно развитие. А това е с цел да ви вселят енергоинформационна същност, която да управлява вашето съзнание с достатъчното условие да се "прилепите" към някой псевдо-езотеричен или дори привидно безвреден сайт.

Не вярвайте на никого, включително и на мен. Към резултатите от различните "тестове" се отнасяйте с чувство за хумор и доза скептицизъм. Въпреки че е най-добре изобщо да не "плувате" в тях. Имайте предвид, че тъмните сили използват всяка възможност, за да грабнат вниманието ви. Точно за тази цел, например, толкова активно се развива и сегмента на онлайн игрите, при които също стават "засаждания" на същности и обвързване на човешкото съзнание към виртуалната реалност. Една от най-новите тенденции за зомбиране на населението е селфиманията.
 
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.