четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Действията на тъмните хакери - 2-ра част


Сънищата.
Сънищата се манипулират, особено от няколко години насам. Забелязал съм, че се пускат прожекции на картини, които те карат да изпитваш различни, най-често негативни чувства. Как става това. Една част от прожектираните картини са с елементи на агресия, билo спрямо теб, билo внушена ти да изпитваш спрямо друг. При което съзнанието остава  да цикли в ниските честоти. Друга част от прожекциите включват някакви безсмислени ситуации, на моменти с елементи на добавки от случили се действителни събития в триизмерното пространство с теб, но с допълнителни преформатирания към тях. Нещо интересно - когато изпитваш силна съпротива към това ти объркваш прожекциите и е възможно преплитане на прожекции, които са предвидени за поотделно прожектиране. Става превключване от една картина към друга без да има някаква логическа връзка между тях . Добре е, когато имате спомени от такива сънища да ги изтривате. Това става посредством лилава светлина и насочване към картините, които си спомняте от въпросния сън. А още по-добре е за да не остава празно пространство след изтриването, по желание да поставите на мястото на изтритите картини ваши такива.
Друго по  отношение на сънищата, което съм забелязал е : когато се случи физическото тяло да е прекалено изморено и  съответно енергията е източена , веднага с лягането попадаш в един видео канал. Започват да ти прожектират безразборно някакви картини.  Така тялото не може да си почине. Аз подозирам , че има обратна връзка - това което ти изпращаш като отговор на картините, които получаваш, се улавя от хакерите и служи за прожекция някъде другаде.
Сега да обърна внимание на т. нар. поправки в линейното време, които се правят.  Това е големия коз в цялостното преформатиране. Отново се подбират  някакви събития, които са се случили в линейното минало , правят се поправки в тях, които са на холографски принцип и ще дадат в линейното бъдеще друг ефект. За повече справки Гръмна гръм от Рей Бредбъри.  Някои хора, с които съм разговарял са ме питали, защо някои събития които са усещали по един начин в линейното минало, сега се усещат по съвсем друг начин  и не могат да си го обяснят. Това се дължи всъщност на тези поправки на времето. Така може да се обясни и защо някои не намират смисъл в живота си.

Много важен момент е манипуалцията на Слънцето. Има диск , който закрива истинското виждане на Слънцето откъм Земята и при едно внимателно концентриране  се вижда по краищата как се прокрадва истинската картина , която идва от него. Това се прави с цел да не  достига пълния капацитет от светлина, която да захранва земната проявена реалност.  Все още не съм разбрал, кой точно го е направил това , но за ефекта съмнение няма. Това се отразява на част от другия план с чемтрелс. Като няма достатъчно светлина  има по-добри условия за разпространение на тези химически облаци. В момента слънчевата система е в процес, в който преминава на друг етап от своето развитие. Както до сега се знаеше , че слънцето  принадлежи към спектрален клас звезди с жълт цвят , то вече преминава към спектрален клас на звезди със зелен цвят.  Ако се направи един сравнителен анализ на цветовете на  спектралния клас на звездите и основните чакри  -  зеленият звят е цветът на сърдечната чакра и затова сега много осъзнати казват, че преминаваме към епоха, когато трябва да отвориш сърцето си . Така , че и слънцето не остава изолирано от тези явления. Затова може да се  каже, че въпреки тези усилия,които полагат  за негова манипулация и за преформатиране на реалността тук  енергиите, които стимулират промяната ще станат достатъчно силни за да пометат всичките тези опити за спиране на процеса.
Защо има голям натиск по такава малка страна като България.  Както знаете и в Библията е споменато за 144 000 избрани, това всъщност са доброволците, които са дошли от различни части на Вселената , за да помагат за трансформацията , която се извършва в момента и в България има около 7000 от тях инкарнирани в тела. Понеже този факт е известен на хакерите, тук те пречат по всякакъв начин - блокажи на енергийни центрове  и други.
За енергийните центрове  -
Побити камъни - има изграден енергиен капак, който пречи за нормалното циркулиране не енергиите там. От долу има подземна база на дълбочина около 5-6 км под земята, все още действаща - още от лемурийската епоха.
Същото може да се каже за Мадарски конник и Белинташ.  При всеки енергиен център има портали към други измерения.

2 коментара:

  1. Съгласен съм с всяка казана дума. И силно съжалявам автора им. R I P

    ОтговорИзтриване
  2. Той да не е умрял авторът им?

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.