четвъртък, 17 март 2011 г.

Науката : лъжи и прикрити истини - част 7

Лечението на СПИН и други болести лежи в области, определяни като алтернативна медицина. Аз съм положително настроен към вибрационната медицина и използването на звука за ребалансация и рехармонизация на ум, тяло и дух. Всяка вибрация има свой собствен звук, цвят и символ и ако можете да ги използвате за хармонизиране на тялото и човешкото енергийно поле, болестта се заменя със здраве. Звъкът, който представлява вибрацията на хармонията на Земята е "ОМ", а цветът е белият, смесица от всички цветове. Древните са знаели за това. Символът на вибрацията "ОМ" е три спирали, оформящи триъгълник. Той може да бъде открит в много древни селища, върху камъни и пещери. Тези знания сега отново изплуват в нашето съзнание и ще революционизират лечението.
    Алтернативите като акупунктура, хомеопатия, рейки, ароматерапия, рефлексология и други отразяват далеч по-широкото разбиране за човешкото същество. Те се опитват да отстранят дисбаланса на всички нива и лекуват причината, не симптома. При тях предпочитан метод е да определят потенциалния проблем и да ресинхронизират енергийните полета, преди да се почувства физически дискомфорт. Акупунктурата, която е хиляди години по-стара от лекарствените компании използва иглите, за да балансира енергийните потоци, протичащи през чакрите и линиите на енергията, познати като меридиани. Древното лечение с полагане на ръце не е "лечение чрез вяра" ; то пренася енергиите от лечителя през ръцете му до пациента. Фотографията, разработена от руското семейство Кирлиан може да фотографира енергийните полета около тялото. Те са открили, че когато снимат някой, който страда от дадена болест, енергийните му полета са слаби. Когато снимали лечители, енергиите били особено силни и ярки. След лечебен сеанс енергиите на пациента ставали по-силни, а на лечители временно отслабвали. Всеки притежава потенциала да лекува до известна степен в зависимост от избора какво да прави в това си прераждане. През следващите няколко години милиони ще разберат, че са тук , за да бъдат лечители, понеже това ще е от решаващо значение по време на прехода.
    Еволюцията на лечението е друг пример за това защо системата трябва да рухне, ако искаме да постигнем истинска положителна промяна. Разрастването на алтернативното лечение се ускорява от провала на здравните служби - както у нас, така и по целия свят. Те непрекъснато страдат от липса на средства, понеже Системата не е в състояние да прави пари от икономическата лудост "направи, използвай и изхвърли", за да се справи с увеличаването на човешките болести, причинени както от свръхконсумация, така и от недоимък ; а когато дадена здравна служба е зависима от лечения на базата на лекарства и скъпи хирургически операции, тя никога няма да има достатъчно пари за всичко, което по разчет трябва да прави. Смъртта на икономическата система насърчава хората да търсят алтернативите далеч по-настоятелно, отколкото при други обстоятелства. Промените в съзнанието ще ускорят този процес, докато не стане сливане на знанията за физическото ниво, както са изразявани от днешните лекари и разбирането за по-висшите нива, притежавано от алтернативните методи. Не виждам това сливане като 50 на 50, нищо подобно. Алтернативните методи ще станат непреодолими основи на здравните грижи и с течение на времето ще се разработят и други, още по-ефективни методи, когато по-висшето познание стане масово достъпно и ще бъдем в състояние да контролираме процеса на стареене и да отстраним генетичните заболявания чрез препрограмиране на генетичния код на ДНК. Дните на "отрежи ги и им пробутай лекарства" са към края си.
    Ще видим, че физическото тяло е далеч по-фантастично творение, отколкото се представя от днешната наука и че в основата на здравето и болестта е мисълта. Нашите етерни енергийни полета организират физическото тяло и закодират всяка клетка с памет за онова, което е и което трябва да бъде. Клетката е класически пример за универсалния принцип, че "каквото е горе, такова е и долу". В енергийната система и памет всяко нещо е по-малка версия на цялото тяло. Нашите мисли непрекъснато влияят на този процес положително и отрицателно. Всичко, което  става с нас и засяга мислите ни, се отразява на генетичния код на ДНК, който ние предаваме на своите деца , или за да бъдем максимално точни - на физическите тела, които създаваме за съзнанието на нашите деца. Може да се получи генетично заболяване заради емоционална травма или физическа злополука, която някой е преживял в същата генетична линия преди хиляди години. Въздействието на емоциите върху етерната организация се предава до ДНК, докато ДНК не се "почисти" от този наследен генетичен дисбаланс. Това може да стане бързо и лесно, само за няколко минути, ако знаете как и продължителните болести изчезват след такова лечение. Когато то получи признание, вече няма да има хора, купуващи акции на фармацевтичните компании. Очевдино все още хората са силно засегнати от генетичната история на наследствената линия на техните генетични скафандри и всеки ден умират хора поради липсата на елементарно лечение, което може да отстрани генетичната обремененост, носена от всяко тяло. Онова, което правим и преживяваме емоционално и физически през този живот, се предава после на децата. Когато пречистването на ДНК се приеме масово, бъдещите майки и татковци ще преминават през този процес, за да са сигурни, че предават само положителни генетични кодове за децата си. Емоционалното състояние на майката по време на бременността оказва много голямо влияние върху децата, защото бебето в утробата е свързано с кръвоносната система на майката и растящият зародиш бива генетично засегнат от емоциите, които тя преживява. Лечителите в това поле на вибрационната медицина  и генетичното пречистване са години пред медицината, която познаваме. Вижте как с напредването на времето лекарствените компании се опитват да ограничат и обявят за незаконни алтернативните лечения пред техните империи на алчността. Те вече го правят и ние трябва да отговорим на това по обичайния начин - като пренебрегваме тях и всеки закон, който се ражда от тяхното лоби.
    Разпространението на лечението и лечителите не може да стане бързо. Някои болести ще изчезнат с повишаване на съзнанието, докато в същото време ще се развият нови, някои от които в резултат на ускоряващите се вибрации на онези, които решат да затворят умовете си за промяната. Вибрационната дисхармония между тези хора и съзнанието на планетата ще има много последици върху душевното, емоционалното и физическото здраве. Колкото повече хора активират своите лечителски умения, толкова по-добре за всички. Тази необходимост ще е още по-наложителна заради последиците от предписването на лекарства като бонбони. Вече има и "свръхмикроби". Това са вируси, които са си изградили имунитет към антибиотиците, предписвани почти за всичко, което се движи. Между другото свръхмикробите са включени и в производството на храни. Селскостопанските методи, изобилстващи от лекарствени средства, способстват за създаване на имунитет у насекомите срещу отровите, разпръсквани върху посевите.
    От другата страна на прехода ние ще притежаваме такива знания, че ще живеем на това физическо ниво стотици години ако пожелаем, точно както е било по времето на Атлантида. Ще слушаме истории за едно време на Земята, когато хората са казвали, че съществува единствено материалният свят ; ще ни разказват за една толкова примитивна цивилизация, че представителите й грабели планетата за горива, разрязвали телата си и използвали еликсири, които причинявали толкова болести, колкото и лекували ; или за това как вярвали на хора,  наречени политици. Ще се усмихваме на разказвачите, ще клатиме глави и ще ни се струва трудно да повярваме .....................

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.