четвъртък, 17 март 2011 г.

Науката : лъжи и прикрити истини - част 5

Помислете какво би могло да стане с това познание, ако попадне в добронамерени ръце. То може да сложи край на бедността, страданията и унищожението на околната среда. Бихме могли да пътуваме например от Великобритания до Австралия за около половин час ! Изоставянето на днешното деструктивно безумие след краха на сегашната система няма да означава бедност за всички. Ние имаме правото да направим живота по-лесен чрез тази чудесна технология, която ще помете бедността, глада и болестите в кофата за боклук на историята, където им е мястото. Ще го направим, защото обърканите хора няма да спечелят. С помощта от всички нива на съзнание трансформацията ще премахне тяхната манипулация. Те ще направят ( и правят ) всичко възможно, за да предизвикват безредици и конфликти, но контролът им над тази планета определено наближава своя край.
    Необходим е и бунт на студентите - на всички студенти от всички университети, като се установи координация помежду им. Те трябва да настояват да разберат с какви знания всъщност се разполага и да отхвърлят глупостите, които им се подават на час по лъжичка, за да ги държат в неведение. Същото се отнася и за лекторите, повечето от които също не знаят какво става. Хайде, приятели, време е за раздвижване. Направете го с мирни средства и любов, но се погрижете протестът да е подкрепен от несломима решителност. Хората трябва да въстанат или ще съжаляват во веки веков.
    Студентите по медицина и другите здравни служители трябва да направят същото. Страданията на хората, когато няма нужда от такива са един от най-големите скандали в цялата история, която ви представям. С напредъка на трансформацията нови методи на лечение ще сложат край на днешните пристрастени към лекарства и към операции здравни служби.
    Отново медицинската наука е била насочвана да разглежда единствено физическото ниво на съществуване. Тя лекува симптомите, а не причините, понеже не разбира тези причини. Как е възможно, когато множество болести се дължат на дисбаланс на човешките нефизически нива, медицинската наука да упорства, че тези нива не съществуват ? Знае се, че хора, които живеят под или до електропроводи или са в тесен контакт с електромагнитни технологии са по-податливи на определени заболявания, в това число и рак. Нашият нефизически Аз е поредица от електромагнитни полета, действащи като едно. Когато влезем в близък и последователен контакт с други мощни електромагнитни полета, отделяни от електропроводи и технологии, безсмъртният Аз бива засяган по различни начини. Този дисбаланс изкривява етерното тяло, което управлява действията на физическото. Така етерната организация се разстройва, а физическото тяло губи баланса, което води до рак или друга болест. Ето защо екипажът на "Елдридж" е бил засегнат на всички нива от силното електромагнитно поле, на което са били изложени.
    Дори болестите се използват в служба на Системата. Лекарствените компании, контролирани или притежавани от Илюминати финансират научните изследвания и настояват подопечните учени да търсят единствено начини за лекуване на болестите с лекарства или технологии, които могат да се търгуват. Светът е залян от таблетки и еликсири, а лекарствените компании измерват печалбите си в милиарди ( справка - последната кампания за свинския грип ! ). Брутното повишение на цените при някои от тях достига до 90%. Но здравните служби за заляти от хора, които са болни ! Спомням си за времето, когато ходех на лекар - повечето пъти едва са надигали глава да ме погледнат, преди да напишат поредната рецепта.  Представителите на фармацевтичните компании имат много начини за "насърчение" на лекарите да използват техните продукти. Толкова много хора са болни, физически или емоционално, че здравните служби приличат на конвейерни ленти, издаващи рецепти за лекарства за непрекъснатия поток от породени от системата болести, който минава покрай тях. Лекарите и сестрите са също такива жертви като пациентите. Те са като икономистите, политиците, учените и журналистите - програмирани да мислят по начина, зададен от Системата и да изпълняват заповедите й в затвора от неправилни разбирания, който тя издига около тях. Но и тук има пробудили се от този сън.
    Имам позната лекарка, която споделя възгледите ми за необходимостта от трансформация. Тя ми даде един пример, който описва прекрасно този поточен манталитет на медицинските грижи. Шефът на болницата, в която тя работи наредил срещите с всеки пациент да не бъдат по-дълги от 15 минути и че това не е време за обсъждане на други проблеми. Толкова ! Фактът, че "другите проблеми" вероятно са причината за тяхното заболяване изобщо не се отчита. Ако  нащият безсмъртен Аз е в дисбаланс, особено на емоционално ниво, това се процежда до физиката през системата от чакри и се проявява като физическа болест. Медицината реагира, като замерва симптомите с лекарства, пренебрегвайки причината. Тя приема, че стресът и емоционалните проблеми могат да причинят заболяване, защото има необорими доказателства, но отхвърля понятието вечно съзнание и затова не може да си обясни механизма как стресът води до заболяване. Когато открият емоционален проблем, предписват валиум или други антидепресанти, опитвайки се да потиснат симптомите. Онова, от което пациентът наистина се нуждае е да посочи причината за неговата депресия. Ако например причината е лоши битови условия, не се нуждаете от лекарства, а от приличен дом. Но вместо да са в служба на здравето, системата е превърнала лекарите и сестрите в медицински боклукчии, занимаващи се с човешките отломки, които системата всекидневно изсипва. Аз не осъждам лекарите или който и да е от тяхната сфера. Какво друго могат да направят, когато работното им  натоварване е толкова голямо, че не могат да отделят нужното внимание на всеки и не разполагат с властта да осигурят на пациента онова, от което наистина се нуждае за елиминиране на болестта му ?
    Превантивната медицина, която отстранява причините за болестта, преди да са станали физически проблем е силно пренебрегвана от медицинските учреждения, защото да направиш необходимото би означавало да преосмислиш всички ценности и погрешни принципи. Вместо това дори предотвратяването на болестта се използва за стимулация на финансов опортюнизъм и експлоатация. Знаете ли например, че флуоридите, добавяни към питейната вода с мотива срещу разрушаването на зъбите, са били използвани като отрова за плъхове почти 40 години ?
    От началото на 20-ти век индустриалните флуориди са основният замърсител на реки и потоци, отравяйки земята и животните. Те са вторичен продукт от алуминиевата промишленост. През 1939 г. институтът "Мелън" в САЩ помолили д-р Джералд Кокс да намери пазар за флуоридните отпадъци. Кокс, който бил биохимик, предложил те да се добавят в питейната вода за обществени нужди. Това задоволило неговите работодатели от "Мелън", защото той бил собственост на семейството на Андрю Мелън - шеф на "Алуминиъм Корпорейшън ъф Америка" (ALCOA). През 1944 г. Оскар Юинг бил нает от ALCOA  с годишна заплата от 750000 $ ! Само за няколко месеца той станал шеф на Федералната агенция за сигурност и повел кампания за добавянето на флуорид в общественото водоснабдяване. Към 1951 г. вече бил убедил Конгреса, че това е добра идея и получил 2 милиона $ за начало. Тази отрова за плъхове не може да се пуска в реки и потоци, понеже се смята за твърде опасна, но става за водата, която пият хора ! Това било страхотно за ALCOA, но ужасно за хората и подобен род прикрити машинации се извършват зад думите на политиците всеки ден. Интересното е, че е установено, че флуоридът води до затъпяване.
    Това е мечтаното царство за фармацевтичните компании. Не е чудно, че хора като Рокфелер притежават половината от фармацевтичната индустрия в САЩ. Но това увеличение на печалбите става успоредно с нарастване на броя заболявания, причинени от лекарства. Д-р Брайън Сторм, помощник-ръководител на направлението "Медицина и фармакология"  в Университета в Пенсилвания изчислява, че страничните ефекти от лекарствата убиват 160000 американци всяка година, а 1,6 милиона постъпват в болница. Какво се получава ? Предписват се хапчета за дадени симптоми, и после други, които да компенсират ефекта от тях. От това касите на лекарствените компании се пълнят още по-бързо. Ако медицината не разбира истинската природа на човешкото същество, как може да избегне създаването на лекарства, които причиняват повече вреди от първоначалната болест, която трябва да лекуват ? Но в такъв случай упоеното население е точно това, което Илюминати искат. И откъде да знаем какво точно слагат в тези лекарства ?
    Фармацевтичните компании са ужасени пред алтернативите на тази лудост. Те описват алтернативните лечители като "шарлатани", които са опасни, докато често самите те са смъртно опасни. Има хора, които се наричат алтернативни лечители, но не са нищо подобно и вие трябва да внимавате. Но аз не знам случай някой такъв лечител да се е появил с "Талидомид", отговорен за деформацията на толкова много бебета ; нито са давали на хората лекарства със страничен ефект, който гарантира, че жертвите им никога повече няма да излязат на слънце. Лекарствените компании правят и двете, че и много повече. Точно както нефтените и газови компании на Илюминати полагат всячески усилия да спрат технологиите за безплатна енергия, така и техният фармацевтичен бизнес се стараят да дискредитират и унищожат всички лечения, които не включват лекарства. Те не искат лек за рака. Те правят прекалено много пари от продажбата на лекарства, които лекуват неговите симптоми. Не става въпрос за здравето. Става въпрос за богатство.................

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.