четвъртък, 17 март 2011 г.

Науката : лъжи и прикрити истини - част 4

Илюминати знаят, че законите на Сътворението, както бяха изложени в началните статии са верни. Те знаят за енергиите и честотите. Версията може да е изопачена от други погрешно осведомени, но те познават истинските закони на физиката. Не мога да твърдя, че следващата история е изцяло вярна, част от нея може и да е дезинформация, но ще ви даде представа за това колко по-напред от известните учени са учените на илюминатите.
    Франклин Рузвелт бил приятел на Никола Тесла, ученият гений, много от чиито знания дошли от извънземните. Един от студентите на Тесла - Гилермо Маркони, основал тайна група, която твърдяла, че е конструирала "летящи чинии" през 40-те години и че се е приземила на Луната в началото на 50-те години. Интересното е, че голям брой учени като Маркони, работещи в сходни сфери са починали по странен и необясним начин. Твърди се, че Рузвелт помолил Тесла да стане ръководител на проекта "Филаделфия". Негов заместник бил Джон Фон Нойман и екипът се разположил в Принстънски универститет, преди всичко да се пренесе във военноморската база в Бруклин през 1940 г. и да бъде закодирано под името проект "Дъга". Официалното поръчение било да се направят американските кораби невидими за човешкото око и радарите. Те постигнали това с миночистач като генерирали силни магнитни полета. През 1942 г. Тесла получил тежко въоръжен брониран кораб, но той протестирал, когато разбрал, че този път на борда ще има екипаж. Той напуснал и около 10 месеца по-късно бил намерен мъртъв в хотелската си стая в Ню Йорк. Фон Нойман поел поста и на 20.07.1943 г.провел експеримента отново под ескорта на разрушителя "Елдридж".
    Получило се, но екипажът изпаднал в истерия и се разболял. Фон Нойман поискал още време за усъвършенстване на технологията, но командирът на военноморските операции отказал. Дори споменал, че ще приеме само невидимост за радар. Това те постигнали в пристанището на Филаделфия, но тогава, след една синя искра "Елдридж" изчезнал физически за 3 часа. Сега нещата се усложняват, защото ще пресечем честотите на време и пространство. Двама млади учени - Едуард и Дънкан Камерън, които били на борда, излезли на палубата и открили, че екипажът е изпаднал в пълна истерия, а двамата се хвърлили през борда. Историята твърди, че те не паднали във водата, а във военната база "Монтаук" на Лонг Айлънд в Ню Йорк, където осъзнали, че било 1983 г. - 40 години по-късно. Знам, че ви звучи налудничаво, но вижте продължението !
    В подземния център в "Монтаук" двамата Камерън били отведени да видят Фон Нойман, сега много по-възрастен от този, който познавали през 1943 г. Било съобщено, че той е починал през 1957 г., но това било част от прикритието за работата му. Казал им, че трябва да бъдат транспортирани назад във времето на 1943 г. за да унищожат устройството, понеже опитът бил създал "балон в хиперпространството", който заплашвал с катастрофа на тази честота. Двамата Камерън били траспортирани обратно на кораба и в 1943 г., където те разбили устройството. Когато това станало, "Елдридж" се материализирал отново. Трудно е да се осмисли това, ако продължаваме да се държим за познатата версия за времето, вместо за версия, според която минало, настояще и проектирано бъдеще протичат едновременно. Може би най-интересен е фактът, че когато Камерън се върнали в 1943 г. и казали на Фон Нойман за неговата роля през 1983г., той отказал да повярва !
    Пак повтарям - не вярвам на всяка дума. Но че илюминатите имат разработки в подобни сфери, включително интер-честотите - не се съмнявам.
    Говори се, че когато "Елдридж" се материализирал обратно бил истински кошмар за гледане. Синхронизацията между време, пространство и молекули била толкова разбъркана от случилото се, че много членове на екипажа се превърнали в част от надстройката на кораба. Други били полудели. Говорим за интелигентност без мъдрост. Лудите учени са изтървани. След този случай проектът бил спрян, а Фон Нойман отишъл в Лос Аламос, за да работи върху атомната бомба. Но през 1947 г. любопитството от наученото по време на "Филаделфия" взело връх. Новият проект бил наречен "Феникс" и бил отново под ръководството на Фон Нойман във военноморската лаборатория "Брукхевън" в Ню Йорк. Той работел  и по възстановяването на разбития космически кораб и извънземните, подобни на онези при Розуел.
    Има твърдения, че проектът "Феникс" и неговите разработки през 80-те години довели до познания и технологии за проникване в бъдеши проекции на времето. В една от тези истории се споменава, че когато стигнали проекциите за 2011-2012 г., всичко заприличало на сън.  Този период както знаете се свързва с предсказанията на маите и други за период на голяма промяна. Освен това Фон Нойман и неговият екип били усъвършенствали техниката за състаряване и подмладяване на хората, като се счупвала тяхната "ключалка на времето". Тесла също имал разработки по този въпрос. Ние сме заключени във времето от раждането си във версията за времето на тази честота. При физическата смърт тази ключалка се счупва и ние можем да се придвижим към други версии на време и пространство. Без тази ключалка на времето по време на физическия живот ще настъпи хаос и случилото се с екипажа на "Елдридж" щеше да ставас всички нас. Но ако можете да отстраните тази ключалка по контролиран начин, можете да увеличите или намалите възрастта на физическото тяло според тези разработки. Елитът на Илюминати знае как да променя времето в ограничен мащаб, а от гротескните опити, които извършват върху своите привлечени жертви, тези луди учени са се научили и да клонират. И ние си мислим, че провеждаме дискусии за моралността на генното инженерство, докато стават тези неща ! Хиляди хора изчезват по целия свят всяка година и повече никой не ги вижда. Не се съмнявам, че някои от тях свършват в подземните лаборатории.
    Тяхното разбиране за антигравитационната технология вече е много напреднало и много от наблюденията за НЛО, за които чуваме, могат да са техни кораби, упрвлявани от хора пилоти. Ярката светлина около НЛО, за която се споменава от много очевидци е причинена от магнитното поле, произведено от самолета, което въздейства на гравитационното поле и поражда антигравитационност. Има многобройни, разнообразни технологии, използвани от тези кораби, за да се впрегнат естествените енергийни полета..................

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.