четвъртък, 17 март 2011 г.

Науката : лъжи и прикрити истини - част 3

С настройването на истинските учени към по-високи честоти , разбирането за това кои сме и за естеството на живота се пробужда в тяхното съзнание. Това ги отвежда към области за  проучване, които ще отключат пред тях мистериите. Върхушката ще се опита да се противопостави на техните заключения, но това ще е без значение. Законите на физиката ще бъдат пренаписани. Начинът, по който сега физиката се възприема от учените, които хората смятат за "истински" всъщност са доста далеч от подобно определение. Поддръжниците на днешния възглед за физиката са затворили умовете си за нефизичните нива на съществуване и са пренебрегнали 99,99% от Сътворението. Нищо чудно, че тяхното разбиране е толкова ограничено. Колко трагично е, че учени като сър Уилям Крукс, сър Оливър Лодж и други са открили по научен път основните отговори на много от мистериите, но са били пренебрегнати и атакувани от поддръжниците на Илюминати, подобно на медиумите, които от хиляди години са знаели онова, което днешните обслужващи системата учени не знаят. Преди повече от 2000 години гръцките философи са разбирали принципите на живота и Сътворението преди християнството, ислямът и други религии да се появят на сцената.
    Повишаващото се съзнание ще помете заблудите и ще ни предостави технологии, надминаващи сегашните мечти. Няма да има нужда от изкопаеми горива, електрически пилони или дори актернативни източници като силата на вятъра и вълните. Всеки дом ще разполага с устройство, може би не по-голямо от кутия за обувки, което ще впряга енергийното поле на Земята за осигуряването на цялата енергия и топлина, от която се нуждаем. То няма да е включено в никаква мрежа. Ще работи самостоятелно, където и да е поставено. Транспортът ще се революционизира и повече няма да замърсява въздуха, използвайки същото разбиране. Ще притежаваме познания как да пътуваме през времето. Представата, че сме сами във Вселената ще изглежда толкова нелепа, колкото да вярваш, че Земята е плоска. По-късно ще се появят всички чудодейни подвизи, като материализиране и дематериализиране.
    Повечето от тези неща вече се случват, премълчавани са или са били пазени в тайна. Свободната енергия е факт. Имам предвид технологии, които осигуряват неограничена доставка на енергия без да се използват горива. Те имат достъп до океана от енергия в енергийното поле на Земята и другите енергии около нас и не водят до замърсяване или каквото и да било израждане наоколната среда. Няма да има нужда от въглищни мини, нефтени съоръжения, електроцентрали, нито от грозни тръбопроводи. Говорим за "електрическо превозно средство", което работи с батерии, докато през 1931 г. забележителният хърватски учен Никола Тесла караше кола в Ню Йорк, използвайки един вид технология за безплатна енергия, а един мъж на име Джон Кийли от Филаделфия демонстрира своята машина "Динасферична сила" с безплатна енергия през 80-те години на 19-ти век. Докато проучвал магнитните сили, протичащи между земните полюси, той открил, че "частиците материя" могат да бъдат разделени чрез вибрация на принципа, използван за задвижването на двигателя.
    Изобретателите на технологията за безплатна енегия винаги са били спирани, а някои са били тормозени по други начини. Неприятностите вкарали един от тях - Джон Сърл от Великобритания в затвора. През 1946 г., когато бил едва 14-годишен, той построил своя "генератор на последствия Сърл", който бил вдъхновен от един негов момчешки сън. Той се основавал на магнитно устройство и генерирал използваемо електричество. Докато усъвършенствал творението си, Сърл започнал да конструира летателен апарат, използвайки същата енергийна система, която би могла да надмине дори днешните конвенционални самолети и космически кораби. Три месеца преди да завърши запланувания апарат, в който да летят хора, той бил затворен за това, че използва безплатно електричество и не плаща на електростанцията за консумация на тяхното ! Докато Сърл бил в затвора по това нечувано обвинение, властите изгорили всичките му писания. Същото се случило с едни американски изобретател - Денис Лий, който открил, че Илюминати и системата като цяло отчаяно се опитват да спрат тези технологии, понеже те ще премахнат нашата зависимост от горивото и топлината и цялото прикритие на тяхната технология ще рухне. На много изобретатели на безплатната енергия са отказвани патенти, а делото им може да се класифицира от един международен закон за "отпадъците за военна употреба", който може да им попречи да публикуват своите разкрития или да рекламират технологиите си. Но елитът на Илюминати знае за всичко това, защото информацията отива при техните тайни учени.
    Ужасно е като си помислиш, че докато стари хора треперят от студ и умират от хипотермия, защото не могат да си позволят сметките за отопление, възможността за неограничено количество безплатна енергия се потиска, за да се обслужат интересите на някакъв извратен елит. Всички знаете как сметките за гориво се увеличават последователно, а здравето на хората се влошава заради замърсяването, причинено от това примитивно изгаряне на изкопаемите горива. Междувременно отговорът се блокира и така е било в продължение на десетилетия. Къде сте всички вие - политици, журналисти, еколози ? Изобличете този скандал и настоявайте технологиите за безплатна енергия да се доразработят и да станат масово достъпни. Технологията за безплатна енергия на илюминатите е далеч напред пред всичко останало, с което е запозната обществеността, както е и с други научни знания. Как ли се подсмихват на онова, което се преподава на учениците в училищата и на студентите в университетите по света под името "наука" ? ................

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.