събота, 19 март 2011 г.

Размисли за дисбаланса ( предизвикани от случка през 2003-та година )

     Всички конфликти, които съм разгледал в публикации, както и хилядите, които не съм, са имали пагубни последици върху енергийното поле на Земята, което трябва да абсорбира негативната енергия, генерирана от човечеството. Размерът на тези последици ме порази по време на един излет до Черепишкия манастир през 2003 г. Това бе прекрасно място, но още със слизането ми от влака долових в атмосферата нещо неприятно. Понеже вече бях напреднал с активирането на чакрите си, успях да фиксирам тъмен облак от енергия, обхващащ околността (ще спестя някои подробности, защото считам, че повечето читатели не са подготвени за тях). Чак след като повървях, стигнах до място, където личеше надпис, според който в местността Рашов дол е имало сражение между Ботеви четници и турски войски.
      Когато мисловните модели се излъчват от хората, те остават в същия район, докато се балансират от други мисловни модели. Духовете на мъртвите често също витаят там ( подобни случаи са разгледани в книгата на Франсоа Брюн "Мъртвите ни говорят"). Объркването и болката от преживяното могат да им попречат да се върнат в "родните" си честоти. Ние ги наричаме "призраци" или "загубени души". Когато отидете на мястото на полесражение, то може да ви се стори "зловещо". Това са мисловните модели на страха, ужаса, агресията и болката, родени от участниците. Чувствителните хора, които посещават такива места могат да чуят битките или да видят как протичат. Те се настройват към тези вълни на мисълта. Неслучайно в тези краища на България има силна отмъстителна енергия, тъй като подобните се привличат и отрицателната енергия привлича отрицателна енергия. Ако си представите, че говоря за последиците от една битка върху енергийното поле, ще разберете защо отрицателният дисбаланс се е разпрострял толкова бързо на планетата. Но той може да бъде отстранен също толкова бързо, ако променим начина си на мислене.
     Ние сме въвлечени в духовната битка между хармонията и дисхармонията. Дисбалансираното съзнание манипулира извънземните и човешкото поведение, като изстрелва мисловни модели в тяхното индивидуално и колективно съзнание. Тези модели са пригодени да изкривяват психическите и особено емоционалните нива на нашия организъм. Те имат ефекта на спирането на потока от енергии, познание и просветление между Висшия и низшия Аз.
     В някои отношения човешкото съзнание е извървяло дълъг път през периода, който разглеждам, но в друго то едва ли е напреднало.

1 коментар:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.