вторник, 9 януари 2024 г.

Влиянието на телевизията върху човека. Защо си струва да деактивирате кутията за зомбита?

 Влиянието на телевизията върху енергетиката на човек може да бъде изключително пагубно, особено ако психиката е нестабилна. Ефектите от телевизията включват физически ефекти като главоболие, усещане за изтръпване и сърбеж по тялото, между другото. Той въвежда страхове, фобии и много други програми.

Влиянието на телевизията върху енергийния план

Tелевизор. Теле-дистанционно Визор - визия. Дистанционно гледане в двете посоки, както ще покаже текстът по-долу.

Той е и зомбо кутия, мощен инструмент за контрол. При гледането му човешкият мозък се потапя в релаксирано (алфа) състояние, което осигурява директен достъп до несъзнаваното и е готов да приеме всякакви глупости, стига да са дадени. Можете спокойно да добавяте инсталации и вирусни програми към потоците от глупости.

По-нататък по думите на подопечния от сеанса:

Научих много интересни неща за пространството на апартамента, в който живея. Стана ясно защо малката дъщеря може да играе в стаята си, но отказва да спи там. Оказа се, че детската стая има много силна мъжка енергия. Там дълго време живееха две момчета. Поради това е неудобно за момичето да спи там. Получена е информация, че няма нужда от смяна на енергията на тази стая, тъй като не съм собственик на апартамента. И тогава свойствата на тази стая могат да бъдат полезни)))

Прекарвайки в него известно време, можете да се заредите с мъжка енергия, за да вземете всякакви решения, да станете по-уверени и твърди, ако е необходимо.

Но най-неприятните изненади бяха открити в стаята на майка ми. В единия ъгъл на нейната стая беше открита енергийна същност, която беше намерила своето убежище тук. Същността се храни с енергията на стари неща и преди това е живяла в библиотека (ние имаме библиотека в нашата къща), откъдето трябваше да напусне. До библиотеката има храм и там се провеждат събития, което я накара да се почувства неудобно и реши да се премести на по-спокойно място.

Влиянието на телевизията и енергийните фунии

След това се разкри енергийна фуния на мястото, където се намира телевизорът.

При по-подробно проучване се появи субект под формата на човешко животно (човешко тяло, животинска глава) с животинска усмивка, нарекъл себе си Минос. Както се оказа, той е колекционер, събиращ енергията на човешките емоции: преживявания, тревоги, страх, съчувствие, съжаление, възмущение, гняв, раздразнение при гледане на определен вид телевизия.

Видях нещо подобно на ескалатор със спускаща се лента, върху която се зареждат кутии със свалени човешки емоции. След това отиват в генератор за обработка. Това е голяма инсталация, която трансформира тези човешки енергии в нещо подобно на лава с неприятна миризма.

След това кашата тече през странни комуникации до място, където в определен момент, достигнала необходимата концентрация, експлодира като ядрена гъба и се разпръсква из пространството на Земята, утаявайки и отравяйки всичко, което може.

Влиянието на телевизията: интоксикация и манипулация на съзнанието

Това изглежда като зашеметяване, внушение и манипулиране на хората. Тоест, човешката енергия се събира, трансформира и отново се изпраща на хората, за да ги направи смилаеми за системата, безволеви и по-лесни за контрол. Хората се хранят със собствената си енергия, само трансформирана, така че губят волята си, саморегулацията и способността си да мислят съзнателно. По този начин хората се превръщат в биороботи, на които може да се зададе всякаква програма. Това е един вид робство.

Влиянието на телевизията върху човешката психика. Почистване на дома и психотроника

Сега има много тежка борба за всяка душа. Вечната борба между доброто и злото. Сега има нов кръг в развитието на Земята и човечеството също. Задачата на биоробите е да работят в полза на онези, които искат „да влязат в рая на гърба на някой друг“, за да преминат на следващото ниво без загуба за себе си.

Те използват човечеството за своята еволюция и продължаване на своето влияние. За да направят прехода, те трябва да адаптират своите вибрации или да се приведат в съответствие с вибрациите на Новата епоха. Тези структури са с извънземен произход.

Представител на Светлите сили беше поканен на сесията, за да даде съвети как да се противопоставим на случващото се и как да се защитим. Беше им казано, че могат да се защитят, като станат съзнателни, поемат отговорност за живота си, филтрират входящата информация и нейните източници. Повишете вибрациите си чрез медитация и просто обръщане към Вселената. От своя страна Светлите сили също предприемат свои собствени мерки, за да попречат на човечеството да се превърне в биоматериал за коварните структури.

Сега Светлите са особено в контакт с хората и се опитват по всякакъв начин да предадат информация чрез знаци, символи и хора с високо ниво на вибрации, които могат да ги чуят. Най-защитени са хората, които умеят да усещат и разбират посланията им. Други хора, които се събуждат или са готови да се събудят, са привлечени от такива хора, те получават знания и разширяват своето CЪ-знание.

Влиянието на телевизията: какво да правя?

С ужас разбрах, че майка ми вече е в това робство... Получих препоръки от настойника как да измъкна майка ми от това блато с възможно най-малко загуби: филтриране на телевизионните предавания, които гледа, или още по-добре, превключване на вниманието към други неща: четене на книги, ръкоделие, разходки, пътуване.

Хранителят също така посъветва мястото, където се намира телевизорът, каналът за свързване на телевизора и самата кутия, а и цялата стая на майка ми да изпълня с чиста кристална вода, която ще премахне и унищожи всякаква отрицателно влияние. Това направих! След това взеха всички необходими мерки за обезопасяване на дома ми и предотвратяване на негативни атаки, така че в него да проникват само енергии, които биха били от полза за живеещите в този апартамент. Направих инсталацията „Моят дом е моята крепост“.



metaisskra

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.