понеделник, 22 януари 2024 г.

Вперёд. Структура и работа на руските психотронни отдели. Поглед отвътре. - част 5

 Малко по-подробно за това как работи системата им. Тя позволява да се записва цялата зрително-слухова, емоционална, когнитивна и друга информация от обекта по време на работа с него. Преди няколко години бях на диагностика в един частен лекарски кабинет. Апаратурата съчетаваше няколко медицинско диагностични уреда в себе си – ехограф и ядрено-магнитен резонанс и наистина правеше много точна диагностика, включително на тъканно ниво. На какъв принцип работи тази дошла от бъдещето апаратура? Цялото сканиране на тялото и записването на информация от него се извършва от кристали, които са разположени в слушалки, които пациента слага на ушите си. А самата информация се анализира от софтуер, разполагащ с огромна база данни и накрая се изготвя доклад с резултатите от прегледа. Уредът е руски. Използва се нещо подобно, като технология, само че се записва по-голям обем и по-разнообразна информация и се действа дистанционно. Руснаците наричат този дистанционно действащ сигнал управляем сигнал. Чрез него се прицелват, улавят и създават скафандър. Действа по подобие на управляемата ракета – поразява предварително набелязаната и фиксирана цел. След като се улови набелязания човек, се сваля информацията за здравния статус и се следят параметрите му в реално време. При значително понижение на някой от жизнените му показатели под някакво критично ниво се включва аларма, за да се обърне незабавно внимание на контролиращия екип. Така с две думи виждат и слушат не само чрез обекта, но и вътре в него. Сега мисля, че термина информационен агент е много по-ясен. Докато протича наблюдението, контрольорите маркират определени събития, които са им направили впечатление и които по-късно се преглеждат от записа и се използват при подработката. Да речем, че човек се сеща за някакъв приятен ярък спомен и започва да си го върти в главата. Това, което той вижда и изпитва го виждат и записват и контрольорите. Пак припомням, записва се от Контрольор 1, който работи с цереброто. По-късно след обработка могат да се пускат кадри от тази картина, която си е спомнил. Това се прави най-често при включване на някой от режимите – създава се подпрагов скрит кадър или кадри от спомена, т.е. човек в нормално състояние на съзнанието не може да ги открие. Защо се прави? Защото когато се пуснат споменатите кадри, които са част от приятен спомен, човек става по-предразположен към режима, приема го като свой. Така Ка 1 и Ка 2 се синхронизират и хармонизират по-лесно с клиента си и същевременно остават скрити и незабележими. Може да се използва всичко, дори музика. При вербалните програми ситуацията е същата – действа се на подпрагово ниво и се използват кратки програми. Никога не се използват дълги изречения, а само кратки и просто конструирани изречения.

Какво е това перемена или на български промяна? Обръща се много важно значение на нея. Става дума за многократната промяна на съзнанието през която всеки човек преминава през своето ежедневие. Например ако докато четете книга изведнъж чуете смях или звук от катастрофа навън. Или докато ходите по тротоара и видите нещо което ви ядоса, изненада, уплаши и така нататък. Всички тези фини или не толкова фини промени на психоемоционалното състояние и съзнание се отбелязват в записа и се анализират. Защо и как се използват? При създаването на Призмата на активността, за която говорих в предишната част и за изграждане на така наречената от тях Цепочка или преведено Верига. Отделните елементи на цепочката включват различни програмиращи режими и предизвиканите от тях изменения в психоемоционалния статус. Един вид побутване в една или друга посока с цел управление и контрол. Именно информацията за точно този преход или превключване на съзнанието се използва при направата на цепочката. Работата на екипите включва много нива и както виждате е доста сложна. Те не просто слушат, виждат и записват чрез човека, тоест той не е използван като обикновен FPV дрон, а го разработват в дълбочина. Цепочката може да включва и вербални команди оставащи скрити в нормално състояние на съзнанието. Преобладават програмите за доминация и приятелство, но има и други. Пример за програма за доминация е „Ние те контролираме“; „Ние сме по-силни от теб“; „Ние виждаме всичко“; „Ние знаем всичко за теб“ и така нататък. Програма за приятелство е например „Искаме да бъдем приятели“. Или програма за неутрализиране на намерението – „Нищо няма да се случи“. Както виждате това са прости и дори звучащи смешно вербални програми, но много ефективни при въздействие на подсъзнателно ниво.

За да се създаде дълбоко привързване към руската матрицата при подработка на хора от проруските общности се търси и се извлича емоционална информация за допирни точки с руската култура, социалистически строй, традиции, обичаи, обща история, сходство и близост между руския и българския народ  и други. Получената информация по описания вече начин се обработва и се започва редовно и периодично да се пуска заедно с някой от положителните режими. Така човек става още по-податлив за управление и както в отделите казват „става наш“ или „наш е“. Тук смисълът е само един - ние вече сме го уловили и го държим, а не че има някакво приятелство. Има приятелска програма на въздействие, но при тези хора приятелство няма и не може да има. Важно правило е да не се развива емоционално привързване към обекта на контрол, независимо че изповядвате една и съща идеология или кауза. На обектите на контрол се гледа като на риба, която трябва да бъде уловена. Точно този жаргон се използва при инструкция на новообучаващите се кадри. При мен основните кукички за дълбоко закачане и поддържане на положителна нагласа към Русия бяха кадри от едно от пребиваванията ми в Москва, които се пускаха винаги при запускане на възстановяващ режим тип „бял пашкул”. Най-интересно беше, че кадрите бяха мои спомени от тогава, а не реални снимки от местата, на които съм бил. Представяте ли си колко напреднала технология имат – да записват най-интимното на човек, неговите спомени и да ги използват за контрол върху ума и съзнанието му. Кадрите, които записват, вече описах в методологията, става именно чрез отбелязване на съответния момент в записа, замразяването му и използването му, като кадър. Системата им за прожектиране на кадри е много добре развита и гъвкава. Кадрите са подпрагови и двуизмерни. Научих се или по-скоро се обучих от системата да ги идентифицирам много добре.

Освен програмите използвани от отделите при активната разработка на човек има и общи програми в единното руско информационно поле или иначе казано в неговата матрица. Наблюдавал съм ги как действат сред симпатизантите, много от моите приятели и как те действат при мен самият. Общите програми са много силни. Пример за такава е „България без Русия не може и съответно аз без Русия не мога” или „Руснаците винаги са били за нас и винаги са ни помагали и който не мисли така е предател или не е от добрите”. Друга по-крайна такава е „За какво е да има Свят, ако Русия я няма“. Можете да проверите дали и до каква дълбочина при вас резонират подобни програми.

Режими и стратегии. Всеки може да бъде подложен на системата им, но не всеки е подходящ. Нещо много важно, което трябва да се знае. Ако сте подложени на временно въздействие и проверка, ще усетите само някои от режимите на въздействие, но ако сте избрани по някаква причина, ще се действа по протокол. Тоест, ще ви се пуснат основните базови режими на софтуера с цел да се открие най-подходящия за вас. Режимите, които не постигат целите си и не повлияват добре на сътрудничеството отпадат. Ето и някои от основните режими с които се въздейства.

Ще започна с един от най-прилаганите и най-мощни режими - режим нагряване, известен още като активиране, златен лъч, златиста шапка или златна корона. Усеща се като приятна златиста светлина около и над главата и веднага е съпътстван с повишаване на настроението, приятна релаксация и усещането, че всичко в живота е наред и върви в правилна посока. Чрез него се извършва синхронизация между обекта и оператора. Започва разширяване на енерго-информационното поле на обекта и включване на агента с лекота в неговия информационен канал. Тоест, имаме нарастване на информацията от околния свят към човека и от човека към агента. Извършва се заслепяване и скриване на оператора. Човек почва да усеща бодро и ведро настроение, но не и присъствието на агента. Заради отворените енерго-информационни потоци на обработвания човек могат лесно да му се запуснат командни програми, които поради синхронизацията, хармонизацията и ефекта на огледалото не могат да се разграничат като чужди. За ефекта на огледалото ще обясня след малко. Този режим позволява да се преодоляват естествените психически защити при всеки. Въпреки че се генерира положително настроение, приятна еуфория, усещане, че си на точното място в точното време и различни зелени вълни, тази система е мощно психотронно оръжие и това са нейните безценни и ефективни характеристики. Способно е да смачква съпротивителните сили на човек и да омеква неговата воля. Установено е, че тази система увеличава нивата на допамин в мозъка. Друга много интересна особеност, която се получава в режим „Золотой луч” при определен интензитет обаче, е способността да се обменят огромни обеми от информация, но не вербално. Ако знаеш как да използваш този обмен, можеш да получиш директна информация от някой контрольор. В този режим не може да се лъже, веднага се разбира дали е вярна информацията или не. Тъй като действа като детектор на лъжата в реално време се използва за разпит и извличане на информация от наблюдавания и то без той да разбере. Това, което неподозиращият може да усети при разпит е приятна еуфория и все едно говори с вътрешния си събеседник, какъвто в действителност всеки човек има. Обикновено такива разпити се извършват вечер, когато всичко се успокоява. Вечерно време се калибрира системата и клиента, защото тогава информационното зашумяване намалява.

Златен лъч много често се използва и за въздействие върху лявата половина на главата в областта на ухото и около него и това се усеща като затопляне или нагряване в тази зона. Може да се усети и проникване на два пръста над ушната мида съпроводено с неприятен натиск, но без режим златен лъч. Тази част от главата се явява важна точка за достъп и включване към информационният поток на обекта, като цяло. 

Обикновено през деня се извършва калибрация на сигнала за слушане. Може да се усети пищене в ушите, като при настройване на радио, но това е сравнително краткотраен процес.

Един интересен случай, при който беше използван режим подобен на нулирането, но работещ  по различен начин. Преди известно време имах сериозен пътнотранспортен инцидент с лек автомобил. Тъй като обмислях как да споделя информацията с която разполагах, въпреки че още не беше пълна, същия ден се мина в интензивен режим на златен лъч. Когато се увеличава интензитета на лъча твърде много започва потискане на симпатиковата нервна система, отслабване на концентрацията, унес и заспиване. По време на пътуването нагревките станаха още по-силни, в един момент последва силен удар и започнаха да хвърчат искри, всичко пушеше, колата се влачеше дълго на пътя. Аз бях останал жив и нямах дори драскотина. При подобен сблъсък дори с наполовина от моята скорост съм виждал как хората ги вадят отвътре само с помощта на флексове и други подобни инструменти. Но явно има сили, в които е последната дума за живота и смъртта. Въпреки че физически нищо ми нямаше, все пак подсъзнанието реагира и шокът от подобно събитие е неизбежен. С цел да запазят контрола, в продължение на два дни ми бяха пускани бързо сменящи се черно-бели кадри, нещо като дистанционен вариант на метода известен като психосондиране. Психосондирането е метод, в който се използват бързосменящи се комбинации от числа на монитор, докато лицето подложено например за отказване от някакъв вреден навик лежи и слуша музика. Създател на метода е руския учен Игор Смирнов, който е работил за психотронни отдели още по времето на СССР. Много от изследванията му са засекретени. Тогава отдела не ме беше дефинирал открито като враг, въпреки че вече ме третираше като такъв, но първия му опит да ме премахне беше претърпял неуспех. След като нямаха нужда от мен си мислех, че ще прекратят проекта и ще ме изключат от системата. Беше твърде рано да се радвам. Тепърва имаше да се случват много неща, благодарение на които успях да навляза дълбоко в система им за контрол. Към този момент все още се играеше по приятелската тангента за контрол, която е най-добрата, защото можеш да се пробваш да неутрализираш някой без той да се съпротивлява. Още за другите режими в следващата част!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.