вторник, 14 януари 2020 г.

Луната не е точно това, което науката заявява за нея

Известният американски писател-фантаст и учен А. Азимов обръща внимание на някои от "странностите" на Луната, които предполагат, че нашият "космически съсед" най-вероятно не е естествен (космически) обект.
И ето какво той казва за това: „Срам ме е, че все още не знаем какво всъщност прави там нашата собствена Луна. Тя е твърде далеч, за да бъде истински спътник на Земята; твърде голям, за да бъде уловен от Земята; шансовете такова залавяне да сработи с Луната по такъв начин, че тя да се премести почти в кръгова орбита около Земята, са твърде малки, за да се смята, че това е правдоподобно.
Има разбира се и теории, че някога Луната е била много по-близо до Земята, а след това постепенно се оттегля в резултат на приливното въздействие. Но аз имам възражение. Ако Луната е истински спътник и се върти около Земята на разстояние от, да речем, 2000 мили, тя ще се върти в равнината на земния екватор, но това не е така. Но тогава, ако Луната не е истински спътник на Земята и не е заловено тяло, тогава какво е тя?"
И така, какво всъщност е нашата луна? Някои учени (и те стават още повече) смятат Луната за изкуствено тяло, "довлечено" в орбитата на Земята в далечното минало от някаква суперцивилизация, за да го поправи или например да наблюдава нашата цивилизация.
За да се наблюдава земната цивилизация дълго време, без да бъде афиширано присъствие, Луната просто се вписва идеално. А основната дейност на тази свръхцивилизация трябва да се съсредоточи върху задната страна на този спътник на Земята.
Не случайно, още в началото на 60-те години известният астроном К. Сейгън предполага, че извънземните цивилизации имат своя база на далечната страна на луната. Но, както отбелязва руският уфолог В.Ажажа, има лунни бази както на гърба, така и на близката страна на Луната, например, близо до кратера Кинг или под хиляди малки безименни кратери, на места източно от Морето на Смит.
В книгата си „Хроника на времената на летящите чинии“ той пише: "... открихме следи от жителите на луната. Това са почти всички геометрични фигури, включително огромни инсталации, стационарни отличителни знаци и букви (йероглифи), сгради и структури за движение, живот и работа.
Ние открихме ТЯХНОТО ПРИСЪСТВИЕ по такива знаци като прах, огньове и светкавици, струи, идващи от множество малки кратери, газ, който дискретно излиза под налягане от дюзи, лъчите на светлината от кратерите, които непрекъснато посещават, коловози, кули за приемане на електромагнитни вълни на най-високите планински върхове.
Видяхме тръби и тръбопроводи, зъбни колела, скоби, свързващи части от лунната кора, обширни покрития и ребра, създаващи тяхната рамка, обекти, които биха могли да бъдат само форма на живот. Тези данни са взети от ограничен брой снимки, направени от НАСА ... "
И така, многото изкуствени обекти на повърхността на Луната, странността на орбитата й (кръгла форма, съответстващи размери на луната и слънцето, когато се гледат от Земята и т.н.), свидетелства в полза наличието на голям брой огромни кухини под повърхността на Луната ("камбанна" вибрация на повърхността, когато предмети падат), както и различни гравитационни аномалии - всичко това ясно свидетелства в полза на хипотезата за изкуствения произход на Луната.
И тази хипотеза е много по-различна от официалната гледна точка на ортодоксалната наука, позната ни от училищни и университетски учебници. И така, защо повечето учени, както и представители на официалните власти, предпочитат да мълчат или да се смеят?
Обаче все повече и повече знаци започват да се появяват, че през следващите години поне някои от тайните за извънземните цивилизации ще бъдат разкрити пред нас.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.