сряда, 15 август 2018 г.

В. Ажажа за подривната дейност на пришълците



Вече говорихме за книгата на американския контактьор Маршал У. Самърс "Съюзниците на човечеството", в която се обсъждаха стратегията и тактиката на различните пришълци по отношение на земните жители, както и опитите на враждебните пришълци да контролират човечеството. В същото време Съмърс обръща специално внимание на стремежа на тези пришълци да създадат в човешката среда "пета колона" от агенти на влияние и директни предатели, които служат на интересите на своите господари. По принцип основните усилия са насочени към представители на властите и правоприлагащите органи, които заемат ключови позиции в държавите.
Ето какво пише руският уфолог, кандидатът на техническите науки В. Ажажа в книгата си "Внимание: летящи чинии!": "Според Самърс ... подривните действия на пришълците на Земята са разделени на две основни области:
Първата от тях е парапсихологическата и друга обработка на най-важните политически и социални лидери, за да ги накарат да симпатизират на целите на пришълците. В крайните си (рядко използвани) форми тя може да представлява пряка намеса в дейността на психофизичния организъм на "обекта на влияние".  Въпреки това, пришълците често предпочитат да водят чрез своите агенти - прогресори незабележима за широката общественост, но устойчива и упорита програма за "сублимирано въздействие" над набелязаната жертва. В масовото съзнание се подхвърлят древни пророчества, исторически прецеденти и любопитни съвпадения, имащи "кармична връзка" с обекта на въздействие.
Второто направление е умелото манипулиране на религиозните вярвания, традиционни за земляните (чиято основа, според изявления на пришълците е била привнесена на Земята от космоса), за да адаптират тези мощни инструменти на психо-социалното въздействие и да ги използват в интерес на агресорите. Тук особено "провървя" на такива месиански религии като християнството, исляма и юдаизма (както и на хиндуизма), в които се проповядва идването на Земята на Божественото въплъщение - Аватар, Който (или може би Която) трябва да донесе мир, просперитет, изцеление и възраждане.
Маршал В. Самърс твърди, че пришълците, способни да приемат голямо разнообразие от форми, подобно на средновековните демони, се опитват да повлияят на съзнанието и душата на контактьорите, като приемат образите на светиите, Дева Мария и самия Христос (или, в случая на нехристиянски контакти - обликът на свещените герои на техните собствените религии). Според Самърс целта на враждебните пришълци не е унищожението, а укрепването на традиционните организирани религии, тъй като ограничаване на индивидуалната инициатива на вярващите прави поведението на хората по-предсказуемо и по този начин опростява управлението на "стадото двукопитни овце".
Но не само "организираните" религии са инструменти за манипулиране на съзнанието на хората. Точно същия инструмент е официалната наука, която се наблюдава внимателно от извънземните, така че изследванията на учените да не надхвърлят определени граници и да не навлизат в полето на "забранени" за човечеството знания, които могат да лиши враждебните пришълци от технологично и психоенергетично превъзходство над обикновените хора. Следователно, изследвайки това "забранено знание" и претворявайки го в живота си, можете да се освободите от диктатите на паразитни структури, създадени под ръководството на враждебни сили на човечеството.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.