петък, 2 декември 2016 г.

Хипотеза: тайната лунна програма на световния "eлит"





До сега много хора се съмняват в бързането, с което НАСА изведнъж обяви извеждането от експлоатация на своята лунна програма "Аполо", в която правителството на САЩ бе инвестирало 25 млрд. долара. И всичко това въпреки факта, че вече бяха построени космически кораби, обучени екипажи, а дори и набелязани места за кацане на лунната повърхност.
Можете ли да повярвате, че американците, които обичат да броят всеки долар, изведнъж, след като парите за подготовка за продължаване на мисията били почти похарчени, могат да се откажат от по-нататъшна изследователска програма, демонтирайки вече подготвените 5 ракети-носители? Но това, което е още по-невероятно - едновременно с американците от по-нататъшна програма за проучване на Луната се отказаха и в Съветския съюз. И тази "синхроничност" не може да не предизвика подозрения.
Не случайно сред привържениците на "теорията на конспирацията" е налице определено мнение, че в действителност програмата за лунното проучване изобщо не е прекратявана и полетите на екипажи към нея продължават през цялото това време, но този път без знанието на цялото човечество. Според тази хипотеза, на лунната повърхност (основно на обратната страна на нашия спътник) са открити множество артефакти, свързани с дейността на древната допотопна цивилизация, чието ниво на развитие е позволило да изгради космическа база и да извършва междупланетни космически пътувания в рамките на Слънчевата система.


И тъй като тези артефакти позволяват да бъдат достигнати качествено нови технологии за евтина енергия, на тези открития е наложен гриф "строго секретно". И това е направено, за да продължи ограбването на обикновеното човечество, предоставящо на мултинационалните компании за горива и енергия, принадлежащи към световния "eлит" баснословни печалби, поради продължаващото използване на остаряла въглеводородна енергетика и двигатели с вътрешно горене.
В подкрепа на тази хипотеза сочат някои "течове" на информация за тайната лунна програма. Така например, един от американските военни пилоти - Уилям Рътлидж, който се премества в Руанда през 1991 г., заяви, че не е имало спиране на лунния проект. Полетите на корабите "Аполо", номерирани "18", "19" и "20" са продължили, а екипажите им са извършили кацане на Луната. Но тази мисия е била класифицирана.


Самият Рутлидж твърди, че той е бил астронавт, участвал в полета на "Аполо 20". Според него, на Луната е бил открит древен извънземен кораб, който имал наистина гигантски размери - близо 5 километра дължина. Този кораб е имал форма на пура, а до нея са открити странни порутени сгради, които астронавтите наричат "града".


Вътре в древния кораб членовете на експедицията "Аполо 20" открили следи от неизвестни органични растения, както и телата на две хуманоидни същества, мъжко и женско. В случая, извънземните тела са били добре запазени, сякаш ако те са били подложени на балсамиране. Проби от тъканите и от конструкцията на кораба са били изпратени на Земята.


Наличието на различни артефакти на лунната повърхност потвърждава и бившият служител на НАСА Кен Джонсън, който е работил в лунната програма "Аполо". Той твърди, че на лунната повърхност са открити древни градове и неизвестни машини с напреднали технологии, които са в състояние да манипулират гравитацията.Въпреки това, информацията за всичко това е била класифицирана от НАСА, заради което Джонсън е бил принуден да мълчи в продължение на години.
Въпреки това, сега тази информация започва малко по малко да изплува на повърхността. Така на 21 Март 1996, на брифинг в Националния пресклуб във Вашингтон, учени и инженери от НАСА, участвали в програмата за изучаване на Луната и Марс, в резултат на обработка на получената по време на проучването на тези небесни тела информация съобщиха за съществуването на изкуствени съоръжения и обекти с техногенен характер на Луната.


Така например, в района на кратера Тихо е намерен цял град, покрит с прозрачен купол. Този купол е изработен от материал, подобен на фибростъкло или кристал и има странно свойство: блести отвътре със синя светлина. Такива изкуствени обекти са разположени и в други части на Луната. Някои от тях приличат на необикновен град, а други - на големи заводи за добив на полезни изкопаеми. Не е изключено, че в сравнително близко бъдеще учените ще могат да ни кажат истината за всички тези странни обекти на лунната повърхност. Още повече, че да продължат с криенето на тази тази истина за слугите на "eлита" става все по-трудно.



По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.