петък, 11 ноември 2016 г.

Защо НАСА крие истината от нас?

Все по-голям брой бивши служители на НАСА правят сензационни твърдения, че тази организация в продължение на десетилетия е крила от човечеството истината за извънземния живот, за НЛО феномена и намерените на повърхността на различни небесни тела артефакти. Така например, инженер-механикът д-р Бергран разказа за едно интересно събитие, което се е случило по време на работата му в агенцията за космическите изследвания. Така, веднъж той анализира снимка на лунната повърхност и видял странни обекти с явно изкуствен произход.


Когато казал това на своя колега, забелязал, че е видимо смутен. И впоследствие въпросният колега му казал, че специално затъмнил при снимане обектива, за да не се видят обектите. Това още веднъж доказва факта, че НАСА специално затъмнява или ретушира снимките си така, че хората не могат да видят на тях признаци на извънземен живот. Това се отнася не само за снимките на Луната, но и на Марс и други небесни тела, както и за попаднали на снимките и видеоклиповете в открития космос различни НЛО.

Това се потвърждава и в частност от факта, че бившият астронавт и изследовател от НАСА, професорът от университета в Принстън Брайън О'Лиъри, изучавайки образа на мистериозното "лице" на повърхността на Марс, открива, че официалната снимка на НАСА е редактирана: на нея са замъглени контурите на този монумент, за да изглежда като природен обект. И както си спомняме, в официалното изявление на НАСА се каза, че това мистериозно "лице" е само резултат от въздействието на "светлината и сянката" върху естествения ландшафт.

Друг бивш служител на Националната агенция - Дона Хеър казва, че астронавтите в космоса редовно се сблъскват с НЛО, но не могат да разкажат на обществеността за това, тъй като са предупредени от правителствени агенции, които заплашват със затвор "за разкриване на информация, свързана с националната сигурност". Може би това е причината с разкриването на неудобна за господарите на агенцията информация да рискуват само бивши служители на НАСА.

Така например, през 90-те и след 2000-та г., многократно правеше изявления за скриване на правителствена информация за НЛО, за пришълците и дългосрочните контакти с тях американският астронавт Едгар Мичъл. Той в частност заяви, че извънземните многократно са влизали в контакт с хора, но тази информация се крие от света в продължение на повече от 60 години. Той също така заяви, че в периода на службата си в НАСА е бил наясно с многото НЛО посещения на Земята, но тези посещения са били пазени в тайна и внимателно се крият от обществеността.

Двама бивши служители на НАСА - Ричард Хоугланд и Кен Джонсън - твърдят, че агенцията в продължение на повече от 40 години крие откриването на древни артефакти на повърхността на Марс и Луната. И тези артефакти принадлежат на древната земна цивилизация, която след като овладяла небесните тела от Слънчевата система, е престанала да съществува вследствие на "Междузвездни войни", с използването на разрушителни оръжия.

Намеци за тази древна "война на боговете" могат да бъдат намерени в митологията на различните народи на Земята. И най-вероятно, по време на тази война една от планетите на Слънчевата система е била разрушена, много се е отразило и на Марс, където по-голямата част от атмосферата и биосферата е безвъзвратно загубена. На Земята тази "Война на боговете", в края на краищата е довела до изместване на оста на въртене и до световните природни катаклизми, които, макар и не напълно унищожили човешката цивилизация, но я захвърлили в каменната ера.

Защо НАСА внимателно прикрива информацията за артефактите на тази цивилизация? Очевидно е, че собствениците на агенцията и други подобни структури не са заинтересувани от това човечеството да научи истината за истинската си история и причините за гибелта на древната напредналата цивилизация на Земята. И по същата тази причина биват премълчавани и скривани и земните артефакти, които не се вписват в официалната версия на историята.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.