сряда, 23 ноември 2016 г.

Кандидат ясновидствo. Търсене на изчезнали хора


Мнозина са говорили и писали за ясновидство, всеки може да види аурата или направената магия, обаче да намерят в реалността определен човек мoгат само единици и такива хора рядко се рекламират. Това им е работата. Тези, които виждате по шоутата не знаят как да търсят. Знам една жена, която в продължение на много години се занимава с такова търсене, а веднъж нашите пътища се пресякоха и сме работили заедно. Наталия Велтистова работи и сега. Ние решихме, че аз с нейно участие ще напиша малка книга, посветена на търсенето. Ние наистина искаме начинаещите търсачи да направят първите стъпки не по прищявка, а като се възползват от опита, натрупан от предишното поколение. Трудно ми е да опиша и систематизирам всичко това. Но ще се опитам. Моята задача е да се разкрият механизмите, използвани от търсача. Как той вижда, какво чувства, какво ясновидство използва.

Диагностика на състоянието на човека

За търсене на изчезнало лице задължително ясновидецът следва да се настрои към него и да направи цялата необходима диагностика. Основният приоритет е да се определи дали човекът е жив или мъртъв. Необходимо е да определи точно в какво състояние е той в момента.Това може да стане по няколко начина, ще се опитам да опиша всички познати ми методи. Моят метод за диагностика е работа със снимка на изчезналия. Заглеждам се с разсеян поглед към снимка и се опитвам да "оживя" очите на обекта. Казва се, че очите са огледалото на душата. Така е! Чрез очите си аз прониквам в душата на изчезналия човек. Ако очите на човека, оживяват, тогава той е жив. Ако в очите му виждам сълзи, тогава той или е починал наскоро и душата му е все още в близост до този свят, или е между живота и смъртта. Човек трябва да бъде почувстван, за да се разбере къде е душата му. В тази работа се включва не само ясновидството, но и работата на душата на ясновидеца. Именно душата ни може да почувства състоянието на друга душа. Много се ядосвам, когато ми дойдат "проверяващи" и като тест за моите способности дават снимки на техни живи и починали роднини и приятели. Ако аз отгатна, те ще работят с мен, но ако не ... Тежка е тази работа - работата с душата. Трябва да работим много внимателно, защото ако душата не е в тялото, а е отишла в отреденото й място, ние можем да я обезпокоим и случайно да установим некротична връзка. Ето защо, никакви шоута! Ако го правим за добро, не просто за забавление и тестване, ние ще имаме защита от висшите сили. А помощта на близките е безценна за нас. Те следва да си сътрудничат с нас, понякога полевото взаимодействие дава добър резултат. Енергийните доставки, базирани на желанието да се намери и да се помогне на любимия човек правят чудеса.

На следващия етап е добре да се направи здравна диагностика. Ако човекът е загинал, е необходимо да се определи вредата. Ако е жив, то пак диагностицирането на увреждане няма да навреди. Ще се разбере в какво състояние сега е търсения обект. Работата започва с диагностика на мозъка. Ако човекът е жив, мозъкът му свети, а когато той все още е жив, но е в кома или има загуба на разума, светимостта трябва да е по-малка. Ако той е починал, то мозъкът ще бъде тъмен. Добре е да се види дали сърцето бие. След това гледаме има ли външни и вътрешни наранявания, отделно диагностицираме скелета. Важно е при диагностицирането да се  установят не само уврежданията, но и хронични заболявания. Това ще служи като доказателство, че вие не грешите и сте на прав път в своята работа. С диагнозата вече сме се запознали в школата по ясновидство.

Има моменти, когато не е възможно да се постави диагноза, информацията е изтрита. Това се случва, когато тялото е кремирано. Огънят, една от основните стихии, унищожавайки физическата обвивка на човека, допринася за бързото разпадане на астралното тяло и неговия компонент - тежкия астрал, който концентрира в себе си всички негативи, които са били в човека. Пречистената душа отива много по-бързо в другите светове. Будистите вярват, че единствената правилна форма на погребение е кремацията. Чистата душа изглежда възродена. А неопитен ясновидец със сигурност ще определи кремирания човек като жив. Има много такива грешки!

Подобна ситуация възниква с удавили се хора. Водата е също една от основните стихии! Водата е в основата на всичко живо! Животворната вода изкривява информацията и мъртвото тяло ни изглежда живо. Спомнете си за русалките, легендата не е родена във вакуум. Удавените жени запазват своята идентичност.

Сред народа е съществувало понятието за вампирите, в славянската митология това са хората, които са починали от неестествена смърт. Душите на тези хора не са подложени на естествен разпад, а стават митари, продължаващи посмъртното си съществуване на земята. Неопитният ясновидец може да сметне душата на вампира за жив човек.

Има още един универсален начин за диагностициране. Много екстрасенси го използват. Включително аз и Наталия Велтистова. Необходимо е да се поднесе ръката до снимките и да се опитате да почувствате какво идва от тях: топлина или студ.

Време е да дам думата на моята колежка Наталия. Опитах се да запиша думите й как тя диагностицира. Трудна е тази задача - да предадеш с думите чуждите усещания. Наталия е интуитивист и възприема света чрез интуицията си. Доста често тя използва мистични прозрения.

При диагностиката Наталия слага ръка на снимките, и ако човекът е мъртъв, тогава около нея възниква едно поле на мълчание. И каквото и да се случва около нея, тя се чувства във вакуум - около нея се образува потискащата мъртва тишина. Всичките звуци са приглушени и се чуват като че отдалеч. А гледайки снимките, тя вижда как върху нея се оформя сянка. Нейното Поле на тишината е мистично озарение, затова за нейните последователи е изключително важно да имат склонност към мистична интуиция, като начин за разбиране на света.


Maрина Сугробова. Школа по ясновидство "Златна нишка на вероятностите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.