сряда, 31 август 2016 г.

Игрите на илюминатите. "В борбата срещу международния тероризъм"

Както е известно, основните етапи за изпълнение в живота на плана за създаване на "нов световен ред" са кодирани в "Картите на илюминатите". Сред тях са тези, които са посветени на "борбата срещу международния тероризъм". Например, на някои карти в детайли са показани картини на атаката срещу кулите близнаци на Световния търговски център и сградата на Пентагона, която се състоя на 11-ти септември 2001.


Въпреки това, фактът, че самите "илюминатски карти" бяха разработени много преди тези трагични събития, реално отнели живота на хиляди американски граждани, ни кара да се замислим сериозно. Това се случи през 1995 г., когато компанията "Стив Джаксън" пусна обновена версия на играта "Илюминати: Теория на конспирацията", докато оригиналната версия на играта се появи още през 1982 година.

Още през първата година подобрената версия на "Илюминатите" е призната за най-добрата игра на карти и получи съответната премия. Целта на тази игра е да се установи "нов световен ред" и именно популярността и разпространението на играта допринася за проява на събитията, кодирани в картите (между които, между другото, е смъртта на Саддам Хюсеин и принцеса Даяна) в света на триизмерната физическа реалност. Ето защо, дори и при разглеждането на картинките и надписите на картите опитните езотерици съветват да не изразяваме емоция, за да не захранваме енергийната им матрица от негативни събития, които те изобразяват.


Както можете да видите, всички планове на световния "eлит" и неговите нехуманоидни господари са на повърхността и дори не са скрити. Освен това, проявлението на нужните събития за изпълнението на тези планове е възложено на самите хора. В крайна сметка, именно емоциите на картоиграчите допринасят за това чрез хранене на матрицата от събития, а заедно с това и на цялата паразитна система.

Натрапването на игри и пристрастяване към компютъра също помага за укрепване на отделните звена на паразитната система и проявлението на анти-човешките планове на илюминатите и техните господари. Например, можете да предположите проявлението на какви събития се насърчава от всевъзможните компютърни "стрелби", при които играещия човек инвестира в тях своята емоционална енергия. И после се чудим защо в световен мащаб не спира поредицата от войни, бунтове, революции, тероризъм и други кървави човешки жертвоприношения, извършвани за изхранване на тъмния егрегор.

По същия начин, можете да анализирате и други компютърни и картови "играчки". Оказва се, че самите хора до голяма степен са виновни за всичките случващи се с тях проблеми, макар и не без помощта на определени сили, които с измама и хитрост ги карат да играят измислени за тях игри (включително и в проявената триизмерна реалност), чиито правила не са измислени от хора. И тези правила допринасят за проявата на чуждите и враждебни към човечеството планове.

Важна роля в проявата на негативни събития играят и медиите, които ни удрят с вихрушка от толкова негативна информация за войни, престъпност, тероризъм и т.н. В същото време мисля, че не е необходимо да се обяснява факта, че всички световни медии само се "преобличат" в народните носии, но всъщност са финансирани и контролирани от един център.

Такива медийни технологии непрекъснато се използват за сплашване на хората и за създаване на постоянен "образ на врага" в съзнанието на хората. На това обръща внимание и създателят на американската космическа програма Вернер фон Браун, който е бил информиран за плановете на "силните на деня". Така, по свидетелства на работилия с него през 1974-77 години Керъл Росин, той веднъж заявил: "Да започнем с това, което вие виждате всеки ден. А виждате непрекъсната поредица от военни конфликти и все повече и повече нови врагове, които са назначени за тази роля само с цел войната непрекъснато да продължава".

Чрез медиите, контролирани от паразитната система, на нас постоянно ни налагат изкривена картина на реалността, почти изцяло съставена от сцени на убийство и насилие, социални, техногенни или природни бедствия и катастрофи. Не на последно място в тази изкривена картина на реалността са многобройните съобщения за войни и тероризъм.

Целта на тези войни и терористични действия фон Браун нарича необходимостта от увеличаване на бюджета и постигането на световно господство. Все пак, това е само видимата част на "айсберга". Не стига, че войните, революциите, бунтовете, размириците, терористичните актове  спомагат за намаляване на човешкото население, но те са и реални жертвоприношения към егрегора на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана, който е почитан от всички нива на паразитната пирамида на властта.

Освен това, същият този тероризъм, спонсориран от структурите на т.нар. "Световно правителство" допринася за настъпването в държавите на "борба с тероризма", основната цел на която всъщност не е защита на гражданите от изкуствено създадените на нашата планета "терористични заплахи", а да се използва страха на хората от тероризъм и да бъдат лишени, доколкото е възможно, от конституционните си права и свободи.

Друга причина, поради която в целия свят изкуствено се създават терористични групи и клетки и се финансират войни и терористични актове - е да се въведе в съзнанието на човечеството неизбежно идеята, че само "силната ръка" - единно световно правителство с тотален електронен контрол може да донесе на света "нов световен ред", без войни и тероризъм.

Парадоксът се състои в това, че самият тероризъм и борбата срещу него са финансирани от еднакви манипулатори. Поради това "борбата срещу тероризма" може да продължи безкрайно, или до момента, когато бъде отстранен източника му. Смятате ли, че всички терористи са религиозни или идеологически фанатици с "промити мозъци"? Естествено и това "пушечно месо" също присъства, но то е просто "консуматив". А "гръбнакът" на международните терористични движения включва платени професионалисти от високо ниво.

Ето защо е толкова важно да бъдат лишени от възможности за финансиране. Но пълна победа над тероризма е възможна само след пълното премахване на всички източници на финансиране. Без скъпоплатените професионалисти нито една терористична клетка или група няма да просъществува дълго и неминуемо ще загине.

Подобна схема за подкрепа на тероризма се използва и за провокиране на войни и международни конфликти, където също дават главната роля на висококвалифицираните, и следователно високо платени специалисти по военно дело от частни военни компании, които в действителност са една от структурите на т.нар "Световно правителство".

Не забравяйте, че основните виновници за загиналите във войни, революции, бунтове и терористични атаки - са тези, които се опитват да ни въвлекат в "новия световен ред", както и многобройните техни слуги, вярно служещи на целите на господарите си за парите или идеята.

И не само от хазартните игри, но също така гледането на негативни новини може да допринесе за проявлението в нашия свят на последващите неблагоприятни събития. И ако не можете без хазартни игри, тогава променете техните правила в своя полза и започнете да играете не за "новия световен ред", а за "унищожаването на плановете за световно правителство" и "изграждане на хармонично общество".

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.