петък, 26 август 2016 г.

Г. Сидоров за истинските илюминати, масони и "лъжливите цели"


За илюминатите е изписана много конспиративна литература и особено напоследък. С кого ли само не свързват представителите на това тайно общество. Много от тези публикации са предназначени именно да спуснат още мъгла, за да прикрият от нас истинските илюминати, излагайки пред обществото "лъжливи цели", които са предназначени да ни отведат далеч от истината.

Интересна информация по този въпрос дава руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров, който счита, че в действителност истинските Илюминати нямат нищо общо нито с масоните, нито с което и да е от другите подобни общества. И дори с цялото човечество. Ето какво пише той за тях в книгата си  "Рок  возомнивших  себя  Богами":

"И така, кой породи на Земята жреците на Сет и им даде необходимите знания, за да изградят "богоизбрани", а на базата на юдаизма и християнството изгради структурата на европейското масонство? Тази тайна е неизвестна на масоните от най-високи степени. Знае се само от служителите на Сет. И то само от тези, които са пряко свързани със своите надзорници ...

Така че кои са тези тайнствени неизвестни? За да отговорим на този въпрос, нека си припомним структурата на нашето ДНК. Оказва се, че в човешката ДНК от общия брой гени за структурата на тялото е отговорен само 1%. Всички други гени, а те са 99%, се считат за генетичен боклук. Но древните генетици са наясно, че т.нар генетичен боклук е основния компонент на хромозомите, тъй като те са отговорни за поведението на човека. От изложеното по-горе следва, че човешки вид може приеме същество, което на 99% може и да не е такова. Визуално такава твар не може да се различи от хората. Тя ще бъде точно наше копие, но в същото време, генетично 99% напълно различна.

На този генетичен принцип се крепи и нашествието на извънземен интелект на Земята. На външен вид това са хора, но само на външен вид. В действителност тези същества не са хора. Ако вярваме на легендите на Тибет и Индия, именно те са оглавили Атлантското царство и го довели до войната със северната империя, а тази война всъщност го унищожава. Точно те след Потопа завземат властта в Шумер и опирайки се на семитските племена, генетично разтворили шумерите в масата на мигриралите в Месопотамия семити. Същото нещо, което са направили и с държавата на Саргон I. Генетичните акадци също са разтворени в афро-азиатските пластове на преселниците. По-късно, точно същата съдба сполетяла Вавилон и Асирия. Навсякъде едно и също нещо, един и същи почерк ...

Ние няма да обясняваме, от къде са се появили един процент хора и 99% от нехора в Близкия изток. Това е без значение. Важното е, че те са проникнали в света на хората много отдавна, а в наше време тези същества не са измрели, а живеят и преуспяват. Най-досадното нещо е, че те имат не бутафорна, а съвсем реална власт над обществото. Точно такава, каквато те са имали в Шумер, Акад и Вавилон ...

Въпросът е какво искат тези само на вид хора, но в действителност представители на извънземен разум? Това, че те са създадени на Земята чрез генно инженерство е ясно за нас. На този факт наблягат и много митове на нашите предци, като например цикълът на индийските легенди за нагите. Там ясно е посочено, че змиите-наги могат да приемат човешка форма. Същото се разказва и в китайските митове, австралийските, германските, иранските и руските - навсякъде едни и същи. Но все още не е ясен въпроса какво им трябва от Земята на тези извънземни същества в човешка форма. Факт е, че те хранят свирепа омраза към човечеството. Това се потвърждава от много факти. Само световните войни говорят достатъчно! Или Червеният терор в Съветска Русия. Следи от тяхната дейност са белязани с потоци от човешка кръв и океан от страдание. Поради това не е трудно да се отгатне какво искат.

Ако се вгледате внимателно в това, което става по света, става ясно, че цялата ни прехвалена технологична цивилизация е създадена от тези същества. Как е направено? Посредством приемането на концепцията за един Бог, чрез кредитните и финансовите системи и пазарната икономика всичко е просто и брилянтно. Когато хората говорят за най-значимите изобретения в историята на човечеството, какво ли само не измислят. В действителност, такова изобретение са парите. По-конкретно, банкнотите, които могат да бъдат отпечатани във всякакво количество и да се подкупват чрез тях всички корумпирани и материалистични нехора.

Технологията е пределно проста. Сега не е задължително самите извънземни същества, получили човешки облик, да заемат важни държавни постове, както са направили в Шумер, Акад и Вавилон. В момента е достатъчно да бъдат издигнати във властта материалистичните и коравосърдечни дегенерати от човешката раса. В крайна сметка, подкупвайки такива е много лесно да ги манипулират. За тези цели, чрез организирането на световен хаос е била разрушена древната социална класа на хората от Златния век...

За голямата катастрофа, случила се преди 13 хиляди години в Тихия океан, разказват легендите на полинезийците. Преданията на хората от Полинезия и Меланезия казват, че на дъното на Тихия океан паднал гигантски континент. Оказва се, че двата континента - Атлантида и легендарният Му потъват на дъното по едно и също време - в момента на атлантската експанзия в Африка, Америка и Евразия. Оказва се, че това се е случило в разгара на древното световно клане. Всичко това предполага, че воюващите страни cа използвали някакво свръхмощно тектонично оръжие.

Доскоро в подобни оръжия на Земята никой не вярваше, но в наше време човечеството се доближава до тяхното създаване. Следователно при древните то може да е било реалност. Ако разгледаме историческия процес не дискретно, а като единна система, тогава пред нас е налице верига от събития. Нещо като мозайка: Златният век (времето на зараждане на комунизма, когато малоумниците не само не са имали власт над обществото, но им е липсвало и елементарно гражданство) се губи в хаоса на древната световна война. В "Диалози" на Платон е записано как царете на Атлантида загубили своята божествена същност и се превърнали в алчни за власт и всичко материално нехора.

Те хвърлят силите на своята империя, за да завладеят света. Как би могло да се случи така, заобикаляйки философите и жреците? Само чрез замяна или директно зомбиране. По един или друг начин, но целта била постигната. Започнала световна свада и хората, контролирани от нечовеци не само унищожават своята просперираща страна, но също така и напълно унищожават света на звездния съсловен комунизъм. Защо звезден? Защото формирането на съсловния комунизъм идва на Земята заедно с нашите предци от метрополията.

Във високоразвитите далечни светове има само една социално-икономическа структура и друга просто не може да съществува. Защо това е така, а не по друг начин, е дълга история. Казано накратко, това изглежда по следния начин: всяка планета, колкото и да е богата, все пак има ограничени ресурси. Поради което задачата на носителите на заселилия я разум е да не се убива планетата, а напротив - създаването на условия, максимално подходящи за живот, без изключение за всички екосистеми. Ясно е, че ако дегенератите застанат начело на обществото, в ума им няма да присъства грижа за екосистемите, а само личната изгода. Разбира се, много скоро ресурсите на планетата ще бъдат изчерпани и потребителската цивилизация се самоунищожава. Това е законът на всяко дегенеративно общество.

Ето защо в космоса не може да има пазарна икономика. Институцията на парите се смята за най-голямото зло. Не съществува частна собственост над средствата за производство и земята, има собственост върху дрехи, домашни любимци и оръжия. А дегенератите или биват унищожени (отнася се най-вече за всички видове извратени типове и психопати), или биват лишени от граждански права и отлъчвани на други планети, където те не управляват обществото. Някога така е било и при нас, на Земята. Но се е намесил извънземния разум в делата на хората и в момента имаме това, което имаме.

Как да ги наричаме тези на вид хора, а в действителност посетители от друг свят, враждебно настроени към нас? Както знаем, в йерархията те са много по-високо от масоните и създаденото от тях тъмно жречество. Днес те се наричат Илюминати, последователи на Луцифер. Но името не отразява това обстоятелство, че лъжливите илюминати, по заповед на Ватикана са създадени от Адам Вайсхаупт на 1 Май 1771 г. Това е просто най-активната част на масонството, това е всичко. Ето защо те не бива да се бъркат с тези, за които говорихме по-горе. Важното е, че след манипулацията на юдеина Вайсхаупт и тези, и другите започват да се наричат с едно име. Какво е това, ако не умел камуфлаж? Ако по-надолу иде реч за илюминатите, ние ще имаме предвид приелите човешки облик извънземни зверове ...

Съвременните историци се опитват да ни втълпят идеята, че илюминатите са създадени от йезуитите като опозиция на масонското движение. Това може да твърди само някой, който няма "всички парченца от пъзела". Фактът, че илюминатите и масоните никога не са враждували и не мислят да го правят. Илюминатите си вършат работата, масоните също. И едните, и другите са доста доволни едни от други. Просто илюминатите на Вайсхаупт оглавили масонското движение и го повели по правилната посока, за които те са били създадени. И все пак те са параван, за да бъдат скрити истинските Илюминати, в които 99% от генетиката не е човешка. В момента двете групи са се слели в едно цяло. И е трудно да се определи къде е истинският илюминат, а къде е "сапунения мехур".

В действителност, старата масонска технологията е приложена тук, където заедно с мрежата от видимите масонски ложи има и подобна невидима мрежа. Невидимите масонски ложи действително са опасни и те контролират политиката и икономиката, а видимите ги прикриват. Те добре отвличат вниманието на обществеността, като по този начин позволяват на своите колеги да успеят.

На този етап във времето се опитват да ни внушават, че срещу Русия в продължение на два века подред обединените елити на Запада водят информационна война. Първо, не от два века, а най-малкото от момента на приемането на християнството. И второ, всички западни елити са адепти на Клана на илюминатите. В Европа, Америка и в много други страни, например Китай, отдавна управляват нехората. Масоните в западните елити заемат тези позиции, които не са заети от нашествениците. По правило, от последните се избират ръководителите на средно ниво, но не и за най-високото. Такава е субординацията в тайните общества.

Но това е на Запад. У нас, дори и да има илюминати, те са единици и това е разбираемо. На Запад Русия се разглежда като колония. Но масоните в нашето правителство са повече, отколкото е нужно, и не само в правителството, от тях е съставена изцяло петата колона. Онази, която налага на нашия народ либерално-демократичните ценности. Какво означава това? Фактът, че модерното масонство е основната ударна сила в колониите от Третия свят. Чрез тяхното влияние не само в развиващите се страни, но и в развитите става установяване на правилата на играта, от които се нуждаят  илюминатите и тези, които ги контролират".

По този начин, може да се отбележи, че множеството от "лъжливите цели", пуснати от слугите на злите сили имат за цел колкото е възможно повече да ни объркат и отклонят от истината. Явните масонски общества чрез отклоняване на вниманието към себе си обезпечават дейността на тайните ложи. Аналогично, илюминати наричат най-активната "върхушка" на масонските общества, така че ние да не предположим, че истинските илюминати, създаващи на човечеството много проблеми и заплашващи самото му съществуване, в действителност генетично не са хора, въпреки че външно изглеждат като хората.

Тези същества могат да бъдат познати по тяхната неизмерима алчност, патологично желание за богатства и власт, студения интелект, зле прикритата омраза към човечеството и желанието под измислени предлози да удавят човечеството в кръв като резултат от нова световна война. Почти всички от тях тайно участват в сатанински човешки жертвоприношения към своя тъмен егрегор и се опитват да наложат на всички "нов световен ред".

Това е този хибридо-рептилоиден световен "eлит", съставен от 300 + 300 от най-богатите семейства и кланове, управляващи земята. И когато обикновените хора разберат, че "силните на деня" са ги мамели толкова време, и че в действителност "теорията на конспирацията" не е колекция от фантастика, то на властта на този нечовешки "eлит" ще дойде края.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.