неделя, 24 юли 2016 г.

Обърнатата реалност или кои са истинските мракобесници?


Ние живеем в свят, в който наложеното ни описание на картината на реалността е един вид "изкривено огледало", превръщащо истината в лъжа, а лъжата ни поднасят като истина. За тази цел е създадена цяла система от световни медии, създаваща виртуална медийна реалност. Но настоящата система на образованието и науката също са ефективни инструменти за манипулиране на съзнанието на човечеството, използвани от подмамените слуги на световния "eлит", за да отклонят човечеството далече от "забраненото познание".


И няма нищо чудно във факта, че в нашата обърната или изкривена реалност именно действителните мракобесници често използват термина "мракобесие", а с "псевдонауката" се борят истински псевдоучени. Като цяло, всичко е както в известната поговорка, която казва, че "Дръжте крадеца!"  винаги най-силно крещи самият крадец.

Да разгледаме самото значението на термина "мракобесие", разсъждавайки чисто логически. Първата половина на термина се състои от думата "мрак", което съответства на "тъмнина", но не физическа тъмнина, а "тъмнина" на съзнанието. Не случайно казваме "силите на мрака", имайки предвид именно силите на хаос и разрушения. А кои са "демоните", мисля, че на хората, запознати с окултните и религиозните картини, описващи света, няма нужда да се обяснява.

За тези, които не са запознати с тази картина ще кажа, че демони в славянската демонология наричат злите духове, които могат да пакостят и да навредят на хората поради тяхната демонична природа. Демоните могат да се вкоренят в физическата обвивка на хората, завземайки контрола над физическото тяло и дори над съзнанието. Нищо чудно, че когато човек е "бесен", това означава, че той е под контрола на демона, вселил се в него.

И макар че тези, които са под постоянния контрол на демоничните същности не са толкова много и като цяло това се отнася за представителите на световния "eлит", по-голямата част от хората имат "подселенци" под формата на ларви, дребни демони, както и други подобни субекти, които поемат контрола върху действията им от време на време.

Например, изпитвайки ярост и гняв, хората често казват, че един вид са "попаднали в затъмнение". И тази формулировка е много близо до истината, защото в такива моменти контрола върху човешкото поведение е на един или дори няколко паразитни зловредни субекта, "заседнали" във физическото тяло.

Но още по-лошо е, когато такива субекти са внедрени в съзнанието на хората, превръщайки ги в истински биороботи, които нямат собствена воля. Именно такива биороботи са корумпирани и доброволни служители на световния "eлит", например всевъзможните "борци" с инакомислието, вътрешната същност на които не се отличава, а всички различия са с чисто външно проявление.

Например, "светата инквизиция" в продължение на векове унищожавала инакомислещите еретици, както и хората с психически способности,  обвинявайки ги във "връзка с дявола." Научната "инквизиция", разбира се, не гори никого на клада, но не защото не иска това. Просто времената сега са различни, а поради това инакомислещите (еретици-учени) и екстрасенси ги унищожават по-"цивилизовано": посредством тормоз и безразборни обвинения в "измама", "шарлатанство" и "мистицизъм".

Въпреки това, всичко не се ограничава до единия тормоз. Много независими учени и изследователи, особено изследващи алтернативни начини за евтина енергия или създаващи по-евтини лекарства за нелечими преди болести, подозрително често напускат този живот, в резултат на по-скоро абсурдни "инциденти" или "престрелки". А за да не се набива на очи всичко това, е създадена цяла система за дискредитиране в очите на обществото на така наречените "конспиративни теории". Не случайно друга популярна мъдрост гласи, че на дявола е изгодно да убеди хората в неговото предполагаемо несъществуване, за да продължи безнаказано и незабелязано от съзнанието на лековерните глупаци да върши своята злонамерена дейност.

Ето как в действителност на тази планета е създадена цялата йерархична паразитна система, която представлява пирамида на властта, на върха на която са хибриди, управляващи клана на тъмните жреци. А верните слуги на нехората са хора, намиращи се под контрола на демоничните същности. А за това обикновените хора да нямат представа за ставащото са създадени техно-магически технологии, пресъздаващи в съзнанието на хората катина с главата надолу или изкривена реалност, в която бялото е черно и обратното.

Ето защо именно "борците срещу псевдонауката", както и други верни слуги на паразитната властова пирамида доста често използват термина "мракобесие" за всяко инакомислие и опитите на хората  самостоятелно да вникнат в структурата на заобикалящата действителност, без сляпа вяра в съмнителни догми и голословни твърдения на "авторитети", "привлечени" от световния "eлит" чрез хитроумната система на помощи и други материални награди.

Ето защо, когато чуете обвиненията в "мракобесие", "безсмислици", "шарлатанство", "измама" и други подобни, дори не може да съмнение относно факта от кой точно идва това: от многото тъмни същности-бесове, завзели контрола върху телата и съзнанието на биороботите. Също така, от тяхната бурна реакция, викове и обвинения можете да се досетите, че вашата информация е "попаднала в целта" и това е много неприятно за господарите им.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.