вторник, 26 юли 2016 г.

За какво свидетелства НЛО, намерено на кометата Чуримов-Герасименко?


Един от най-съвременните уфолози - Скот Уоринг, внимателно анализирал изображенията на повърхността на кометата Чуримов-Герасименко, получени от "Розета", намерил на една от тях странен неидентифициран апарат с цилиндрична форма, като че ли специално паркиран зад един хълм.


Скот различил в носовата част на апарата тъмен прорез, наподобяващ илюминатор на пилотска кабина, както и илюминатори от двете страни, което ясно свидетелства за ръчната изработка на извънземния космически кораб, в което е напълно уверен и уфолога. Но кой би могъл да създаде такъв кораб?

Можем само да гадаем дали това устройство принадлежи на някоя извънземна цивилизация или е продукт на земните засекретени технологии? Не е изключена и версията, че световния "eлит" в продължение на десетилетия се занимава с програми за междупланетни научни изследвания и добив на полезни изкопаеми в рамките на Слънчевата система, а на обикновените хора, с помощта на НАСА и други подобни организации "пробутват" откровени лъжи.

Когато на официалните снимки попадат някакви аномални обекти, те започват да бъдат обяснявани с "пиксели" или "брак на снимката". Смятате ли, че и този явно изкуствен апарат с правилна форма ще бъде описан с подобно "удобно" обяснение за наивни глупаци, само и само те да не започнат да мислят самостоятелно?

Във всеки случай, съществуването на такива обекти на Луната, Марс, близо до Слънцето, в открития космос, както и в близост до астероиди и комети ясно показва, че на нас не ни казват истината за това, което наистина се случва в близкия и далечния космос, и кой именно там е обозначил дейността си.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.