четвъртък, 7 юли 2016 г.

Защо ни внушават страх от смъртта?


Много хора, които са имали уникалната възможност да пътуват извън тялото по време на състояния на "клинична смърт", тежка болест, нараняване или сътресения, отбелязват, че в тяхната личност са произтекли положителни промени. Те станали по-спокойни, доброжелателни, и най-важното - че нямат желание да преследват миражите на света на грубата материя в лицето на богатство, власт и други съмнителни "ценности". И все пак, най-важната промяна в техните личности става загубата на страх от физическа смърт на тялото.


Страхът от смъртта деформира човешката личност, кара човек да се опита да вземе колкото се може повече наведнъж. Този страх кара хората да се втурнат в преследване на власт, богатство и удоволствия под мотото: "Все едно, всички ще умрем" и "След нас потоп", които са били успешно приложени в нашето съзнание от представителите на паразитната система, едновременно със страха от самата смърт. Тези установки са принудили някои хора да станат служители на тъмната пирамида на властта, манипулираща ги с една добре функционираща система от хиляди години на "тоягата и моркова" - под формата на материални награди и наказания.

Въпреки това, когато хората започват да осъзнават, че тяхното съзнание продължава да съществува след смъртта на физическото тяло, това избива "почвата изпод краката" на задкулисните манипулатори. Тяхното влияние върху манипулирането на съзнанието и поведението на хората става по-малко ефективно и ефикасно. И точно затова техните продажни слуги се опитват да дискредитират  знанието за посмъртното съществуване и извънтелесния опит на много хора, обявявайки неоснователно всичко това за "шарлатанство", "подвеждане" или "халюцинации". И всичко това се прави само за да се запази съзнанието и поведението на хората в рамките на матрицата на паразитната система.

Американският експерт в областта на регресивната хипноза Дъглас Де Лонг, на времето преживял извънтелесно преживяване след инцидент, заяви: "Човешката душа е вечна и е неразривно свързана с Бог, Създателят, Върховния Дух. Човек, стъпил на пътя на духовното развитие, знае това и разбира, че той представлява душа с тяло, а не тялото с душата. Човешкото тяло просто е един вид конструкция, която съдържа вечната душа, докато човек е тук, на Земята. В съвременното ни общество повечето хора изпитват силен страх от смъртта. Винаги има страх от неизвестното и несигурността, които допълнително да засилят този проблем ...

Процесът на умиране е буквално същият като да си легнете, с изключение на това, че вашата душа не може да се върне към физическото си тяло. След като оцелях при инцидента, който едва не ме доведе до смърт на възраст от деветнадесет години, аз дълбоко се промених. Започнах в живота си да следвам един по-духовен път. Едновременно с това аз не се страхувам от едно нещо - смъртта. Знам много добре, че на онзи свят всички ни чака нещо още по-невероятно.

Възкресението на спомени от минали животи могат да отворят за вас дори още повече врати за самоусъвършенстване. Знаейки, че смъртта не съществува, че нашите души живеят вечно, това ни дава по-добро разбиране за себе си, осъзнаване на това, което сме в този свят и каква е целта на нашия кратък престой на тази планета".

Съвременните научни и независими изследвания все повече ни разкриват известната на древните цивилизации истина, че феноменът на прераждането не е измислица, фантазия или суеверие на примитивните народи, както се опитват да ни внушат верните слуги на паразитната система. И се надявам, че напълно разбирате защо те действат по този начин.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.