сряда, 4 март 2015 г.

Техники за ефирно сканиране

Практиката на сканиране, т.е. четене на информация от конкретен човек предполага поне някаква способност да се справяте с вниманието си - освен поне малко концентрация му е нужно да бъде независимо от физическото зрение и да е преместено в областта на мисловните манипулации, представяйки се като някакъв енергиен лъч-сонда.

Първи способ: сканиране при комуникацията с човека в реалния живот

Насочете сноп от енергия от вашето внимание към него, успокойте вашите мисли, емоции, така че те не пречат на четенето и слушайте какви усещания идват при вас. Ако се прави правилно, вие ще бъдете в състояние да прочетете текущото му емоционално състояние. Често това е достатъчно, тъй като въз основа на тези данни можем в общи линии да разберем какво мисли или над какво се е съсредоточил.

Втори способ: сканиране по снимка
Същите действия, но тук насочвате лъча на вниманието в намиращата се у вас снимка на сканирания . Забележка – при хората, напуснали физическото си тяло няма друго усещане, освен пустота.
 * Последното проучване показва, че маската на личността, напуснала физическото си тяло все още остава върху снимката и е достъпна за четене. Но при по-дълбоко потопяване в нея откривате пустота.

Трети способ: сканиране в интернет при онлайн кореспонденция (ICQ, Скайп и т.н.)
В случай на онлайн кореспонденция лъчът на внимание отива директно в текста на вашата комуникация. От този текст можете да хванете най-фините усещания. Трябва да се отбележи, че ако от другата страна седи човек частично сензитивен, той ще почувства лъча на вашето внимание, идващ право от екрана.

Четвърти способ: сканиране по фрагменти от текст (ако обекта на прочит е офлайн)
Сравнително нова версия на косвено четене, защото вкарвайки лъч на внимание в текста е необходимо да се концентрираш над много фините усещания, които могат да бъдат буквално на ръба на съзнанието и да ги осветлиш - да се усетят детайлно, след което се правят заключения.

Пети способ: сканиране при споменаване в разговор (без значение в реалния свят, по телефона или по интернет)
Говорейки за страничен човек, ние неизбежно се свързваме с полето му. Важното в ситуацията е да се отделят усещанията, идващи от това поле чрез своето ефирно възприятие (те са, относително казано във вашата "глава"), и да не ги объркаме със своите емоции, мисли и реакции към разговора.

И, разбира се, при всяко сканиране може да има някои визуални образи - ще видите нещо. Това е изключително положително. Но с тълкуването на видението не е препоръчително да се бърза особено - имате нужда от добър, изчистен канал за ясновидство, който ще даде разбиране за смисъла на тези изображения.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.