четвъртък, 26 март 2015 г.

За лъжите в ченълингите и наивниците

Oтдавна съм недоверчив към Крион. Неговите учения са духовни сурогати. А от преситената му любов почва да ми се гади. В сектите използват такъв прийом - бомбардиране с "любов", при което на новака раздават любов и прегръдки, само и само да влезе в орбитата на сектантския егрегор. При Крион е същото. 

Основната му идея е, че човек трябва да поиска от по-висшите сили "неутрален имплант" - един вид енергиен модел, който ще ускори отработването на карма и ще увеличи общата просветленост. Аз веднага отхвърлих тази глупост, думата "имплант" не внушава нищо друго, освен отхвърляне. 

 Когато започна истерията във връзка с календара на маите и датата 21.12.2012, Крион сладко обеща общо възнесение в петото измерение. Когато до датата остана около месец, Крион и съучастниците му - Архангел Метатрон, Архангел Михаил, Йешуа, Сананда, Мария, Сен Жермен и т.н. ( впечатлението е, че дори да не са от една команда, то поне са близкородствени) драстично промениха реториката. Започнаха да говорят, че хората е добре да планират живота си и след датата 21.12, защото възнесението ще "протича на вълни" в продължение на няколко години. В момента, тази шайка продължава по същия "любящ" начин да заблуждава наивните глупаци по общодуховните въпроси, обещавайки възнесение, но вече без да се обвързват с конкретни дати. 

 Важно нещо има и в други ченъли - от "Създателите на човешката ДНК" - както те наричат себе си. Накратко: възнесението в 4 и 5 измерение ще се случи в рамките на 20-30 години с много бавни темпове. Фойерверки! А там както се казва - я камилата, я камиларя. Ето ви една грандиозна измама по манипулиране на човешкото внимание и енергия от някои сили, които искат да изглеждат много приятелски, но в действителност не са.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.