събота, 24 май 2014 г.

Подселенци : астралните същности, вселяващи се у хората - част 1

Подселенецът е вселена или закачена към човека негативна същност. Тя може да бъде измежду духовете на мъртви хора, демоните, астралните ларви, бесовете и други същности.

   Признаци на вселяване:

   Прекалена раздразнителност, агресия, сънливост, замъглено съзнание, апатия, депресия, нежелание да се живее, тъмни мисли и желания. Когато има вселяване на развъплътени същности може да се появи така нареченото "раздвоение на личността / шизофрения".
   Появяват се обсесивно-натрапчиви състояния, чуват се "гласове", човек може да стане склонен към самоубийство или скитничество, да се увлича от алкохол, наркотици, хазарт, да започне да се занимава с безразборни сексуални връзки и т.н. Развитието на изброените негативи зависи от силата на подселенеца. Колкото по-силна и по-мъдра е същността - толкова по-незавидна е съдбата на подложения на вселяване.

   Откъде идва подселенеца?

   Вселяването може да се дължи на целенасочено отрицателно въздействие или увреждане. Също така има вселяване на същности, които помагат на този, към който се вселяват. В допълнение има родови вселявания (предават се по рода). А освен това същността може да се прехвърли върху човек чрез контакт с друг човек, който е обсебен.

   Пример за обсебване е Били Милиган: 24 личности в едно

   Пълното име на този уникален човек е Уилям Стенли Милиган. Той е роден през 1955 г. и след известно време попада във всички учебници по психиатрия. Раздвоението на личността предполага, че хората се разделят на две личности в рамките на едно тяло и не могат да постигнат съгласие със себе си. В различна степен това присъства във всеки човек, но най-крайните случаи, разбира се, биват наречени със сложни психиатрични термини.
   Били Милиган дори не се вписва и в крайните случаи. В него са се събрали 24 личности, които са очевидни за другите. Обикновено хората държат вътрешните си спорове у тях, много от нас дори не го осъзнават, но при този човек всяка една личност живеела свой специален живот. Сякаш няколко отделни души се заселили в едно тяло като в общински апартамент.
   От 24-те личности на Били Милиган 10 били основни, а другите здраво се упреквали за някакво неморално поведение. На учените беше оказана голяма чест да се срещнат с жителите на страната "Били Милиган":
- Самият Били, който бил ключова личност и постоянно се опитва да се самоубие. На 16 той се опитва да скочи от покрива, но другите личности не му разрешили и го приспали за 6 години, само от време на време позволявайки му да "излезе на бял свят". Всяко такова пробуждане за Били било шок, защото вярвал, че е мъртъв;
- Артър, един много интелигентен човек, който отговаря за реда в отношенията между отделните личности;
- Рейджен Вадасковинич, той е бил комунист от Югославия и обичал карате и оръжия. Когато Били отивал в затвора, той се превръщал в шеф и решавал кога кой ще излезе на бял свят;
- Алън е лицемерен мошеник, но благодарение на него Били и компания успявали да се измъкнат от всякакви караници;
- Tоми обожавал електрониката;
- Дени бил 14-годишен тийнейджър, който се страхува от всичко;
- Дейвид е бил отговорен за болката. Останалите казали, че това е неговата работа и ако Били си разбивал главата в стената или Рейджен трошал тоалетната, всички усещания (физическата болка) получавал именно Дейвид . Той искрено не знаел за какво му е всичко това;
- Кристин е 3-годишно мило дете и тя имала брат Кристофър;
- Aдалана, последната от 10-те основни, била застинала в 19-годишна възраст, пишела поезия и проявявала склонност към хомосексуализъм.

   Астралните същности са същества от астралния план (другото измерение, невидимия свят - както ви харесва), които имат съзнание (често - доста примитивно) и не разполагат с физическо тяло.
   Някои астрални същности имат способността да се внедрят в енергийното тяло на човек и да се хранят с неговата енергия. Като правило, същностите не идват при човек просто така. За идването и свързването на същността към човешката енергетика трябва да има причина - може да се окаже някакъв проблем в живота, действия, събития, негативни мисли или вярвания. "Свързвайки се" към човека, същността (не забравяйте - имаща съзнание) може да повлияе на човека, неговите мисли, действия, поведение и дори физическото здраве.
   Между другото, има същности, живеещи в няколко измерения наведнъж, вируси, гъбички и бактерии например. Заболяванията, провокирани от последните всъщност представляват нарушение на енергиката (енергообмена) на човека, които рано или късно се превръщат във физически аномалии, като рак, СПИН, грип, астма и така нататък. Както знаете, всички наши беди идват от кармични грешки, независимо дали са нашите или от обкръжението ни (за това ще говорим по-долу). Но подселенците се проявяват главно в енергетиката (лошо настроение, умора, раздразнителност и т.н.), не винаги са отразени във физическия план. Въпреки това, за да могат най-накрая да "достигнат" до човека, на него му се дава да почувства болка върху физическото тяло, а за да може тялото да се разболее е нужен адаптор или интерфейс между ефирните тела (вече поразени от енергията с ниска честота) и физическия скафандър, който душата ползва от въплъщение към въплъщение. Именно ролята на такъв адаптор изпълняват бактериите - те превеждат сигнали от един протокол в друг - от ефирния свят към материалния, както компютрите превеждат двоичния код в текст или снимки.
   В действителност, бактериите, подобно на пчелите или мравките са контролирани от единно (колективно) съзнание, което съществува извън човешката осезаема реалност, можем да кажем че е дори егрегор. Този eгрегор може да резонира с определена енергия ( с ниска честота), и напълно да игнорира другите (високочестотни). Ето с това се обясняват случаите на спонтанно изцеление от "неизлечима болест", когато човек промени начина си на мислене, като по този начин променя и своите тънки настройки, подобрява вибрациите и излиза от влиянието на даден егрегор.
Както вече бе посочено, ортодоксалната наука, обслужваща интересите на картели и корпорации отрича фактите, изложени по-горе, а медицината, която също е вързана само за лечението, но не и изцелението, продължава да създава "медикаменти", унищожаващи физическите адаптори, но не и самия егрегор, отговорен за болестта.
   С други думи, в полза на фармакологичния бизнес нашите лекари са научени да потиснат следствието, но да не премахват причините.
   В най-общ вид астралните същества могат да бъдат разделени на две групи: собствени и вселени.
   Собствени астрални същности - те се създават основно от самия човек, неговите мисли (мисловни форми), думите, действията. Такива същности могат да бъдат породени от жестокост, гняв, желание за самоунищожение, негодувание, омраза, презрение (гледане на филми на ужасите) и така нататък ... Възниквайки на енергийното тяло на човека, те могат по-нататък да му повлияят, за да го склонят към повторна проява на качеството, което ги е създало. С този вид астрални същества човек може да се справи самостоятелно.
   Също така собствените астрални същности могат да стигнат до човека от миналите му животи. Обикновено се появява при хора, които вървят по пътя на самоусъвършенстването. По този начин, същностите от техните собствени предишни животи идват с една единствена цел - човекът най-накрая да се избави от тях (именно такива кармични контракти подлежат на унищожение, тъй като по-голямата част са отработени, но същността просто се е заиграла и "забравила да си тръгне". В този случай същността е била призована от човека по собствена воля, макар че дори не е осъзната).
   Вселените същности - това са всички астрални същности, които не са създадени от човека, а дошли отвън. Те могат да включват домашни духове, бесове, демони, ангели, духове на мъртви хора ...
Такива същности обикновено са привлечени от хора с отслабена енергийна защита в моменти, когато човек изпитва отрицателни емоции. В случая подобното привлича подобно. Хората чрез проявата на негативизъм доброволно позволяват на астралните същности да проникнат в енергетиката им и да поддържат комфортен живот там, хранейки се с човешка енергия и провокирайки ги към други отрицателни изблици.
   Въпреки това има и случаи, когато същността се "свързва" с даден човек без негово съгласие (т.е. без проявление на негативност). Това може да се случи по време на стрес, шок, в състояние на транс, сън, под обща анестезия, загуба на съзнание и т.н.
   Оттърваването от такава същност е много по-сложно. На първо място, защото тези същности са по-мощни и интелигентни. Особено силните от тях са в състояние да влияят не само върху мислите и поведението, но дори и да генерират събития от живота на човека.
   Например, алкохолик решава да приключи с алкохола. Но за астралната същност (която се храни с неговата енергия чрез алкохолната зависимост) това е неизгодно, така че полага всички усилия, за да гарантира, че човекът ще продължава да пие. Тогава при този човек бързо може да се влоши настроението, да се влоши здравето, да се разбият нервите. И ако това не е достатъчно, същността ще започне да влияе на характера и на хората около него и те несъзнателно започват да създадат всички условия на бившия алкохолик да пие. В резултат на това срещу горкия човек "се опълчва целият свят" и започва да изглежда така, сякаш самият Бог му каза да продължава да пие.
   Не всеки е в състояние да издържи на всички възпрепятстващи обстоятелства, за да приложи своето решение, така че в повечето случаи такива опити за "зарязване" се задушават още в самото начало. И астралната същност продължава да смуче жизнената енергия на жертвата си.
   Що се отнася до "придобиването" на същностите, има и друг начин - същността може да се прехвърля от роднини и близки приятели. Така например, от родители на деца (всеки може да види тук паралел със семейното проклятие), между братя и сестри и така нататък.
   Родовата карма както е известно е жестоко нещо! Дори ако вие не сте извършили нещо, може да страдате заради деяния, извършени от вашите предци или даже потомци. Да, именно потомците, тъй като същностите живеят в безвремие и могат да създават следствие още преди възникването на причина, въпреки че подобни случаи са изключително редки.
   Защо e всичко това?
   Да засегнем темата за универсалния смисъл на съществуването и дейността на всички видове астрални живи същества (особено паразитни). Смята се, че цялата вселена е единен жив организъм, състоящ се от голям брой клетки - живи същества. И човек, бидейки по същество такава клетка, има своите задачи и функции, които играят роля в съществуването на Вселената.
   И ако човек (имащ собствена воля и избор) започва да предприема разрушителни действия (мисли, думи, дела) по отношение на други живи същества, в действителност се превръща в нещо като "погрешна" клетка, която препятства нормалното съществуване на целия организъм. Именно в този случай вселената има методи за превъзпитаване - отслабват защитата на клетката ( защитата на човешката енергетика) и му пускат астрални субекти, които ще лишат човека от енергия, сила, здраве и щастие, докато той не осъзнае грешката си и промени поведението си.
   По този начин, опростено можем да считаме астралните паразити като имунитет на вселената, които изпълняват защитна, а също и възпитателна функция.
   Да, те са нашите възпитатели, но не трябва ли да знаем за правилата на играта, в които играем? Ето защо заключението, че "възпитателите" отдавна са се заиграли и сега се опитват да отстранят собствените си грешки с прехвърляне на кармата върху учениците. Все пак, това е една друга тема, няма да отиваме твърде далеч в дебрите й, а само ще отбележим, че тази система съществува от незапомнени времена, и от нея се хранят не само медицинския бизнес, но също така и същностите, които контролират нашата цивилизация от "другата страна на завесата".

По материали от Интернет


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.