петък, 29 май 2015 г.

Има няколко тайни космически програми, изпълнявани в сътрудничество с извънземни цивилизации

В мрежата на интернет се появи нов Инсайдер, който твърди, че е работил в редица секретни космически програми, а скоро той е имал контакт с мощна група от извънземни, които се появили в Слънчевата система.

Според информация от ресурса "Божествен Космос", използвайки в мрежата псевдоним GoodETxSG, изобличителят в интервю и постинги в два интернет форума е описал участието си в редица скрити тайни космически програми, управлявани от различни войнстващи, корпоративни и ранни човешки цивилизации. Той твърди, че, противно на общоприетото разбиране на уфологичната общност за единствена тайна космическа програма, която принадлежи на отцепилата се цивилизация, в действителност има 10 отцепнически цивилизации, съществуващи на Земята.
Според GoodETxSG, всяка от отцепническите цивилизации има своята тайна космическа програма. Той казва, че в момента има три основни тайни космически програми, принадлежащи на различни национални и международни институции в света. Една от тях - голяма корпоративна структура, подобна на тази, описана във филма "Avatar". Другите две - мултинационални тайни космически програми, по своите операции и дейности приличащи на НАТО. Освен това, продължава той, има 5-7 тайни космически програми, принадлежащи на отцепили се по-рано цивилизации на Земята, включително и нацистка Германия, както и други, които са съществували преди 500 000 години!

Добавяйки още едно ниво на сложност към това, което наистина се случва с различните тайни космически програми, GoodETxSG твърди, че извънземни цивилизации си взаимодействат или си сътрудничат с няколко тайни космически програми.

GoodETxSG за пръв път стана известен след две интервюта, направени в рамките на форума на Проект Авалон през октомври 2014 година. Сега GoodETxSG има свой форум, където той отговаря на въпроси и информира участниците за новите данни. Той също има сайт, който съдържа повече информация, отколкото споделената в двата форума.

Дали е достоверен GoodETxSG? Свидетелствата на GoodETxSG са съвместими с много други инсайдерски източници, обсъждащи тайните космически програми  и извънземния живот. Неговото съобщение за тайната космическа програма съвпада с твърденията на Ранди Крамър (Randy Cramer), че последният е служил в силите за защита на Земята (мултинационален алианс) на Марс в продължение на 17 години. Той защитавал пет цивилни бази, принадлежащи на корпорация на марсианските колонии, от враждебното местното население.


Освен това, GoodETxSG твърди, че има 22 извънземни раси, които генетично са се намесили в човешкия геном. Те включват в себе си федерация от типа на ООН на извънземни, които се интересуват от човечеството. Тази информация е в съответствие с показанията на контактьора Алекс Кулиър, който твърди, че извънземни от Андромеда му разкрили информация за това как генетичния материал на човечеството бил представен от 22 извънземни раси.

По същество, ние сме съставени от много различни раси, или по-точно 22. Това, че по света има 22 различни вида тела е физиологичен факт.

Въпреки, че за целта за потвърждаване на доказателствата на GoodETxSG не се предлагат конкретни доказателства, редица от изявленията му съвпадат с данните от други лица, подаващи сигнали и / или контактьори. Въз основа на прегледа на твърденията става ясно, че той искрено вярва, че думите му са базирани на реални събития и преживявания. Въпреки това, остава вероятността индивида искрено да възприема имплантирана памет за истинско свидетелство, въпреки че тя може да бъде изфабрикувана да служи като програма на една или повече стоящи в сянка разузнавателни организации.

Във филма от 1962 г. "Манджурският кандидат" на военния персонал, преминал през процеса на контролиране на ума, бяха имплантирани фалшиви спомени и програми, за да действат в полза на интересите на елита в сянка, стоящ зад кулисите. През 1976 г. Сенатската комисия на Чърч представи за разглеждане от Конгреса Проект MK Ултра - реална програма за контрол на съзнанието, разработена от ЦРУ и насочена към хилядите хора. През отминалите десетилетия контролът над ума чрез използване на фалшива памет стана много по-сложен поради появата на по-мощни компютри. Възможно е имплантираната памет да се използва за тези, които вече са служили в тайните космически програми и се подлагат на изтриване на паметта, преди да се върнат към цивилния живот. Това ще позволи бившите оперативни работници от тайните космически програми да работят като обикновени граждани, като същевременно продължава използването им при всякакви психологически военни операции  срещу Съединените щати и международната общност. Важно е да се отбележи, че пропуските на документите, организирани от Едуард Сноудън потвърждават, че да скрие истината за НЛО от обществеността са задействани точно такива скрити агенти.

Различните техники за контрол на ума, използвани над бившите служители на тайната космическа програма не означават, че всички възстановени спомени са задължително неверни или дискредитиращи. Индивидите могат да бъдат програмирани да разкрият истинската информация заедно с дезинформация като средство за постигане на програма, която се развива с течение на времето. Възможно е също така бившите служители на тайната космическа програма успешно да са отстранили повечето, ако не цялата имплантирана памет или програмирането на ума. Заслужава да се отбележи, че в случаите на Майкъл Релфи и Ранди Kрамър през годините са предприели интензивно депрограмиране за отстраняване на следите от контрол на съзнанието и да докажат истинността на техния опит.


Изследователите трябва да бъдат много внимателни при разглеждането на разобличителите, подали доказателства, подлежащи на контрол на ума като стандартна процедура за сигурността по време на предвидената им служба в тайна космическа програма. Ако се намери доказателство, GoodETxSG / Кори може да се окаже един от най-важните разобличители, излязли някога на светло и разказали за годините на служба в тайна космическа програма.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.