събота, 2 май 2015 г.

Детският героизъм по филмите и анимационните филмчета

Това, че масмедиите се използват за пропаганда, е общоизвестно. Извънземните технологии се използват за привеждане на Земята в планета на последователни инкарнации, които помнят миналите си животи.
Японските анимационни филми, като и филмите на Дисни и други студиа все по-често се изпълват с деца-герои с по-големи от нормалните очи (извънземни), с деца-шпиони, Могъщи момичета и др., които правят неща, които една Едновременна инкарнация никога не би правила. Както не би правила и никоя земна жена като Лара Крофт, освен ако не е влечугоподобно от Орион, например.
С подобни герои се опитват да ви накарат да искате да станете като тях и да се върнете към последователния път. Това, разбира се, е невъзможно и Много Напредналите инкарнации го знаят добре, но тези от по-ниските нива се хващат на въдицата. Онези от последователния път знаят, че този номер няма да мине, но продължават да се опитват да сложат прът в колелото на вашия напредък.
Да гледате такива филми като възрастен за развлечение е едно, но извънземните от Орион се опитват да повлияят на земните деца, които са по-податливи на впечатления от възрастните. Тук спадат и приятелски настроените влечугоподобни, които съществуват, за да ви „помогнат”. Трябва да се опитате да обясните как стоят нещата на своите деца. Ако обаче децата ви са инкарнации на любимци – няма значение. Извънземните не се интересуват от тях.
Да, знам, че нещата са сложни, но това е част от Края на Играта. Бъдете нащрек!

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.