четвъртък, 28 май 2015 г.

Извънземните са невидими чудовища - съседи на Земята?

 Всеки знае, че летящите чинии са екзотични превозни средства, използвани от похитителите за изпълнение на задачите им.
Откъде идват? Защо хората са решили че са от далечни планети и галактики? Защо не от подземни или подводни бази, които съществуват тук, на Земята?



Те не се нуждаят от ДНК

От всички истории на отвличания на земляни най-шокиращите истории са тези, в които се твърди, че похитителите се опитват да създадат "хибридно" поколение - хуманоиди, което ще бъде в състояние да преодолее пропастта между човешкото общество и обществото на "другите". Тази прословута "програма за кръстоска" поради своя тревожен и еротичен подтекст се превърна в основен компонент на много книги. Действията на пришълците се опитват да обяснят такива известни автори като Дейвид Джейкъбс и Бъд Хопкинс, както и учени, включително руския уфолог Генадий Белимов.

Смята се, че хората са ограбвани от вездесъщите "сиви" - те страдат от някои генетични заболявания, лишаващи ги от възможността за естествено зачеване, и единствената им надежда е вливането на човешката ДНК. Тази версия далеч не е съвършена и това се отбелязва от много критици. Генетиците са подигравателно настроени към идеята, че хората могат да бъдат генетично съвместими с извънземни: това е почти същото, както ако човек се опитва успешно да се чифтосва с насекоми - казват учените. Въпреки това, последните открития в трансгенното инженерство позволяват да се направи невъзможното.
Въпреки това е трудно да си представим, че напреднали извънземни, очевидно на хиляди години напред от нас в развитието, ще разчитат на отвличането на нищо неподозиращите хора, за да получат нужните генетични проби. Тази хипотеза изглежда особено абсурдна във връзка с цивилизация, способна на междузвездно пътуване или мигновено преминаване през времето и пространството.
Логично, те трябва да имат познания по генно инженерство, които значително превишават нашите собствени. Дори и цивилизация само на стотици години по-напред от нашата, със сигурност се е справила с основните принципи на нанотехнологиите и ще отнесе към остарелите такива методи, като например насилственото отнемане на яйцеклетки или сперматозоиди.

ТЕ СА БЛИЗО ДО НАС

Всичко това подсказва, че "извънземните" не пристигат при нас от далечна звездна система, а може всъщност и да са нашите близки съседи, свързани с наc с обща територия. А техните чести намеци за космоса може да са просто измислени, за да хванат в капан нашето колективно увлечение по "космическите посетители" и да ни принудят да търсим не в близост до дома, а някъде в космическите висоти. А устойчивият генетичен интерес на "чужденците" към земляните просто доказва, че те са отдавна свързан с нас родствен вид.
Ясно е, че не всички хора, които разказват за срещите си с доброжелателни и приличащи на нас инопланетяни са измамници и чудаци. Възможно е някои наистина да са се срещали с истински извънземни. А фактът, че "другите" се явили първо на нас като космически пътешественици скоро след създаването на ядрените оръжия, може на пръв поглед да противоречи на версията за земният им произход.
Но така ли е? Ако тайно живеете сред диваци и наблюдавате как те получават все повече и по-разрушителни оръжия, или са на път да унищожат (изгорят, наводнят и така нататък) района, където сте и вие, вероятно ще се изкушите да се намесите. Но - в името на собствената си сигурност - бихте предпочели да го направите така, че да не се разбере вашето собствено съществуване, и в същото време по някакъв начин да изпратите вашето съобщение на същите тези диваци.
Ако ние споделяме нашата планета с "други" местни - а версията за техен земен произход изглежда толкова логична, колкото и извънземната хипотеза - тогава, разбира се е възможно ние да ги надвишаваме в численост, ако не технически. "Другите" ще бъдат принудени да живеят в периферията на нормалното човешко възприятие и могат да използват срещу нас някои техники, сходни с тези на новите основни открития в създаването на интерфейси за мислещи машини и "контрол на ума." Но така ли е?

За ваше здраве!

Странно е, че толкова много контакти с извънземни са свързани с използването на химикали, както и игли, вкарани в главата на жертвата. Понякога отвлечените са помолени да пият едно питие, преди да говорят с "екипажа" или им дават да видят някои изображения или сцени, които могат да бъдат предназначени за психологична "обработка". С други думи, пришълците - земни или извънземни - явно предпочитат да променим нашето възприемане на реалността.
Ние сме принудени да участваме в контактите, без да ни оставят да се доверим на чувствата си. Това не е в съответствие с популярното описание на безстрастните извънземни учени, които не се интересуват от чувствата ни (и които изглежда се грижат за нашите земни работи и ни съчувстват не повече от  лабораторанта спрямо своите експериментални плъхове)? А какво да кажем за пост-хипнотичните команди от "чужденците", указващи да забравим всичкото преживяно?
Защо тези бариери много често успешно са "преодолени" с такава невероятна лекота? Не е ли защото ние нямаме работа със звездни чужденци, а с някой друг, по-близък и по-опростен? Които и да са тези "други", тяхното владение на психическия ни "речник" е невероятно! Това не изглежда да е прагматично "събиране на генетичен урожай". От къде всъщност у "извънземните" е този човешки аспект? И какво ни предвещава?
Веднага след като приключим пресявката на езотерични хипотези, ние ще останем с тревожната перспектива, според която най-малко една "криптоземна" общност на нашата планета страда от потенциално инвалидизиращ генетичен синдром.
Изглежда, че "другите" са същества, които от десетилетия ни подготвят за дългосрочен генетичен ремонт.

Хора като мишени

Подобно мнение беше изразено от журналиста Мак Тонис в статията му "Хибридите на хора с пришълците." Може ли "другите" да са си поставили и някаква друга цел? Какво става, ако "те" са не само загрижени за собствената си неспособност да раждат деца, но също така и за нашите свръхспособности? В крайна сметка, ние сме много на планетата! Какво става, ако вече им е тясно с нас?
Тогава пълното унищожаване или строгото ограничение на способността да се увеличи допълнително населението на Земята може да реши много от проблемите на такава тайнствена общност. Ако ние споделяме планетата с друга напреднала цивилизация, напълно е възможно тя да започне да води срещу нас "партизанска война", включително с методите на генетиката.
Дали заради това се занимават с хибридизация? Какво става, ако "другите" се опитват да ни намалят, а след това напълно да ни изместят като вид? Не, не с военни мерки или унищожаване на Земята - защото те самите живеят тук. Мирно и малко по малко. Така става ясно и увеличаването на броя на безплодните хора, СПИН и гей браковете, а и това, за което вече тревожно говорият нашите генетици и демографи - изтощение и заплаха за пълно изчезване на мъжката Y-хромозома. А постепенната модификация на поведението ни - това е само подготовка за морална и физическа кастрация.

Странни мисли? Хипотезата има право да съществува. Човечеството вече използва други видове, за да успее да оцелее. Например, отглеждането на свине, за да взимат от тях сърца за сърдечна трансплантация на хора. Но преди това тези прасета са генетично модифицирани. "Другите" също ни променят, нима това е възможно?

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.