вторник, 26 май 2015 г.

Висшите Аз и Играта – допълнителна информация

Става дума за Висшите Аз, които са измислили Играта и които функционират като наблюдатели и наблюдаващи. 
Относно онези Висши Аз, които са измислили и проектирали Играта, вижте в библиотеката на ниво 27. Част от отговора ще бъде като ви кажа, че ако ти си проектирал Играта, щеше ли да искаш да я играеш? Има такива, които наблюдават, но които не са готови да участват в някои версии на Играта. Те никога не се намесват в Играта, защото участващите в нея Висши Аз правят това невъзможно. 
„Последователните” участници са такива само докато участват в пътя на последователните инкарнации, а „едновременните са далеч по-напреднали от тях – те могат спокойно да погледнат пътя на другите и да кажат „Бил съм там, правил съм това”. Помнете – днешните Едновременни са бивши Последователни, които са напреднали достатъчно, за да преминат към едновременния път. Едновременните Висши Аз наблюдават планетата (в тази галактическа Игра), за да са сигурни, че всички други се придържат към правилата, които са приели преди да влязат в Играта. По този начин никакви произволни събития не могат да се намесят в плановете на тръгналите по едновременния път. 
Когато някой се ангажира с едновременния път, всичко започва като обикновено преживяване. Влечугоподобните от Орион (в тази галактика) са една от расите, които имат подобно ниско ниво относно преживяванията. Докато те тегли към технологичното развитие - не можеш да напреднеш в посока на духовното. Последователните са като малки деца получили нови играчки за празника. Позицията им е „искам всичко”. Обърнете внимание на това, че след XIX век на Земята е била дадено голямо количество извънземни технологии. Това е част от опитите да бъде забавено развитието на едновременните и последователните. Онези, които правят това, са неспособни да разберат пътя на едновременното развитие. Друга причина за такова предоставяне на технологии е предполагаемото завръщане на Орион. 
Когато тези деца станат по-зрели, те бавно се придвижват към пътя на едновременното развитие. Гледано по линейната скала това развитие отнема изключително много време, при това преминаването към пътя на едновременното развитие е индивидуално решение. Така става и на Земята, когато решите да се заловите с нещо съвсем ново – семейството и приятелите ви започват да се чувстват несигурни и правят живота ви нещастен заради това, което правите. Същото става и когато даден последователен Висш Аз реши да тръгне по пътя на едновременните инкарнации. Често някои контактьори са посещавани от свои бивши приятели, които им казват „ти беше един от нас” и с това се опитват да ги направят зависими и да ги подчинят. Висшият Аз на подобни инкарнации, разбира се, знае това, но го позволява заради преживяването и доколкото то не пречи на плановете му. Последователните са като деца, които си мислят, че ще им се размине „убийството” само защото възрастните в този момент не ги гледат. Подобно на това, когато е налице предумишлен опит дадена инкарнация да бъде непредвидено убита, Висшият Аз на тази инкарнация се намесва пряко, за да не позволи това да се случи.
При последователните Висшият им Аз не се намесва пряко. Играта позволява даже намесата на последователен Висш Аз по отношение на едновременните Висши Аз. Ако трябва да бъдат описани правилата на Играта, ще се получи огромно количество информация. Това е ясно за всички Висши Аз, които участват в Играта, независимо от това в коя галактика участват. Ще разберете това по-добре посредством своята Събудена Финална Инкарнация и когато завършите Играта.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.