неделя, 24 март 2013 г.

Moстове между световете ( Транскомуникация с отвъдното )


От края на 1987 г. Адолф Хомс и Фридрих Maлкхоф редовно провеждат контакти с отвъдния свят, а оттам на свой ред предизвикват контакт с Адолф и Фридрих, които се запознали по обява във вестника и оттогава работят заедно. В началото, когато те са използвали касетен магнетофон и радиопредавател на славянски език, на лентите се чували гласове, които може да получи всеки изследовател, който работи върху анализ на записи. Но с течение на времето, гласовете станали по-силни. И в средата на януари 1988 г., изследователите чули глас, който ясно се откроява сред останалите. Адолф и Фридрих установили, че успехът не зависи от апаратурата, а от собственото желание да се отворят към явлението. Отговорите били по-отчетливи.

   През октомври 1988 г. те са посетили една среща в Дармщат, на която присъствали семейството Хaрш - Фишбах с доклад за своята работа и резултатите от нея. Хaрш - Фишбах са именно онези учени, които са се занимавали с най-ясните и убедителни гласове от отвъдния свят, свързани с най-новата история. След тази среща, Хомс и Maлкхоф решили да усъвършенстват люксембургската апаратура и постигнали сензационни резултати. На 14 януари 1989 г. започват първите експерименти. Подобряването на устройството е със специални антени, транслатор, луминесцентна лампа и кристален кварц. Работило е в УКВ обхват при честота от 87, 5 MHz.

   "Директен контакт" е установен. На поставения въпрос веднага идва и отговора. При това магнитната лента не е била използвана. Така например, на 6 март 1989 , в 11:30 ч. сутринта покойният разработчик на ракетна техника Вернер фон Браун се обърнал към учените със следните думи: "Говори Вернер фон Браун, учен. Свързвам се с Хомс по радиото на мъртвите. "

   По-късно Адолф и Фридрих предполагат, че контакт с мъртвите е възможен и с помощта на телевизора. Но първо Хомс се опитва да се свърже с помощта на компютъра, тъй като други изследователи са отчели добри резултати, получени по този начин. Експериментът е протекъл както следва: на 24 април 1989 г. монтирали компютър в Ривених . Фридрих публикува на езика на "Basic" малко съобщение с въпроса дали нашите "отвъдни" приятели могат да се свържат по телефона, радиото или телевизията. Писмото въвели в компютъра и включвайки цялото оборудване , зачакали. Два дни по-късно, най-накрая невидим приятел им казал: "До Цeнтъра, Адолф. Само телевизия ". На второто писмо компютърът дава отговор на следващия ден. Да цитираме:

   "И двамата имаме контакт с групата "Център "на трето ниво. Те наричат своя свят Хибрис, те имат три слънца . Центърът се управлява от Универсален Разум. Техните имена са Сет, Томас, Бoделшвинг I и II (баща и син). В групата "Център" са мъртви, които са се обединили за въвеждане на нови видове енергия. Група "Център" работи за установяване на нови контакти със Земята и други светове. Майката на Адолф ръководила контакта в Ривeних с Вернер фон Браун. "



Адолф Хомс и Фридрих Малкхоф по време на сеанс



Изображение на Елиза Хомс - починалата майка на Адолф Хомс, получено на телевизора

   В последствие се оказва, че мъртвите могат да бъдат потърсени и с телевизионен образ и звук, макар, изображението да се получава много бледо и могат да се доловят само слаби очертания. Въпреки това е добро допълнение към звука.

   Първият контакт с телевизионна картина и звук е на 17 октомври 1989 г. в 11:20 сутринта. Изображението върху екрана на починалия е продължило 24 секунди, а разговорът продължил 95 секунди:

   "Центърът ви приветства чрез Томас, сключва мир с вас и вашата вселена. Отворете границите на своя ум и ще можете да видите с очите си. За съжаление, продължителен контакт не е възможен. "Център" приветства всички други експериментатори, които имат добра воля. Посланието, което изпращаме до вас - това е съобщение от царството на живите. Край на контакта ".

   Вторият телеконтакт се състоял в четвъртък, 25 януари 1990 г. в 11.20 ч.. Той продължил 3 минути и 18 секунди.

   Цитат: "Доброто и злото. Двете понятия са единни. Вашето битие се определя от съзнанието ви. Това съзнание е реалността, и вие трябва да бъдете отговорни за всичко. В резултат вашето битие придобива цел. Дявола, ако има такъв, има само толкова сила, колкото вие сте му дали . Вашата енергия дава храна на бога и дявола. Пазете се от дявола. Той изковава меч, за да ви убие. Край на контакта ".

   За много хора е странно, че мъртвите и живите общуват с помощта на апаратура, но за хората, които дълго време са се занимавали с парапсихология, това не е изненадващо ...

   Заедно с телевизионните контакти се развиват и компютърните контакти. Така например, компютърен контакт е установен с покойния изследовател на магнетофонно записани гласове Манфред Боден , погребан на 29 март в Баден - Баден.

   На същия ден той се свързал с Хомс и Maлкхоф. Цитирам текста:

   "Поздравления за моето погребение. Всичко е възможно. Средните нива на съществуване. Минало, настояще и бъдеще са логически свързани помежду си. Аз натрупвам опит, защото моят реинкарнационен цикъл завършва. Има безкраен брой системи. Мисля, че преживявам един сън. Тук има много невероятности. Всичко е свързано едно с друго. Имам нужда от покой и концентрация. Шарл. "(радиолюбителската позивна на Манфред Бaден). Това е последвано от други коментари от личен характер, които не даваме тук.

И всичко това е само една малка част от целия проблем. Който има очи - нека види. Който има уши - нека слуша.

Дитер Виргoвски

Източник : www.rait.airclima.ru 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.